Pritariu - labai daug bjaurių žmonių, šlykšių komentatorių. Šlykšti tauta tapome - viskas negerai, viskaa negražu, tik inkščiam ir inkščiam.
Gerai nors, kai per kokias akcijas susivienija ir surenka pinigų kokiems bėdžiams ar sergantiems.
Taip, tas tikrai yra ir gal vis labiau dosnesni tampame šiuo klausimu.
Sunerimau, kur mano įdomioji pašnekovė dingo?🤔🤔🤔
Monteverte, kur prapuolei?🙄😪😪😪
Grįžau, sausis švenčių metas pas mus, tai užtrukau
Aš gana skneras žmogus, mažai aukoju
QUOTE(Agrefa @ 2024 12 26, 21:55)
Taip, tas tikrai yra ir gal vis labiau dosnesni tampame šiuo klausimu.
Aš gana skneras žmogus, mažai aukoju
Sūnaus krikšto mama skūpoka, vos keletą kartų pasveikino su gimimo diena.
Dabar tas krikštas iš viso patapo parodija, daromas tik dėl akių ir gražių nuotraukų bažnyčiose, nors tėvai nė vieno poterio nebemoka.
bet tos senesnės senbezdos labai smerkia, jei vaikas būna be krikšto. mano pusseserė su tokia panieka pasakojo apie savo marčią, kad va, prieš vestuves reikėjo bėgiot pas kunigą, nes net nekrikštyta buvo. galvoju, ir ką? Neduok Die tokios anytos...
Aš nesivadovauju kitų žmonių nuomone, jei esu tikra, kad mano teisinga. Tegu visi mano nuomone vadovaujasi Pvz. kaip aš sakiau anytai: kas jus įspėjo prieš jūsų mamos mirtį? Kristus, Marija? Ne. Pas jus atskrido paukštelis! taip buvo nuo senų senovės, nuo pagonių laikų. Taigi ne Kristus, Gamtos jėgos valdo. Tyli tada anyta, susimąstė. Tik uošvis vis savo: tai ką, šitiek žmonių kvaili, kad katalikai? Sakau ką žinau, gal ne tiek kvaili, kiek suklaidinti
Visada žaviuosi žmonėmis, nebijančiais pasakyti savo nuomonę net, jei ji bus ne tokia, kaip daugumos. man tokie žmonės yra pavyzdys,