Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsiame sakinio mintį

Bus balius, bus baliukas, džiaugsis jojo pimpaliukas; jei ne pimpa, nebūt baliaus - nei krikštynų, nei veseilios.
Atsakyti
Mūsų vestuvės buvo bobų vasarą, spalio mėnesį. Pataikėm atšilus orams, žolė žaliuote žaliavo, šilta buvo, o ir jaunėlio sūnaus krikštynos taip pat buvo spalio mėnesį. Taip norėjom.
Atsakyti
Mūsų vestyvės irgi buvo rudenį - rugsėjo pabaigoje, kai gamta dar nebuvo pasiruošusi miegui ir žavėjo savo spalvomis.
Atsakyti
Labai labai myliu gegužę, kai vėlyvas pavasaris platoniškai pereina į ankstyvą vasarą, net ir dabar, užsimerkus ir įkvėpus tą gaivų gamtos oro dvelksmą užuodžiu.
Atsakyti
Oho kaip čia jūs visokiais prisiminimais ir nostalgijom dalinatės.
Atsakyti
Pavasarį tėviškė pasipuošia nuostabiais obelų žiedais, tas vaizdas džiugina ir virpina mano širdį.
Atsakyti
Mano tėčio viena iš mylimiausių dainų "Kai sužydės po mano langu, balta šakota obelis ir jų malonus kvapas, mano bakūžėje pasklis...". Šaknys tėčio iš Dzūkijos (kaip ir mamos), o jau taip gražiai moka armonika griežti, net ir dabar, ir dar taip gražiai valsą. Gal 10-ties metų jau mokėjau valsą šokti, tėtis išmokė. Toje kartoje buvo taip, kad jei jau valso nemoki šokti, tai jau žlugęs reikalas biggrin.gif
Atsakyti
Taip, tavo tėvai sako.tiesą. Valso nemoki-slėpkis po pernykščiais lapais. Mano tėtis irgi grojo akordeonu ir armonika, grojo vestuvėse ir krikštynose.
Atsakyti
Esu krikštyta kovo 8 dieną, kai buvau 2-jų mėnesių kūdikis. Diena tokia ne specialiai buvo pasirinkta, visai atsitiktinai, viskas buvo skubos tvarka, nes sirgau dvipusiu plaučių uždegimu. Tėvai pasakojo, kad buvo baisu - išgyvensiu ar ne.
Atsakyti
Tėvams buvai ir esi jų džiaugsmas.
Atsakyti
Vaikai - džiaugsmas ir rūpestis.
Atsakyti
Neįsivaizduoju gyvenimo be sūnaus. Jis mano didžiausias džiaugsmas.
Atsakyti