Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsiame sakinio mintį

Antakalnyje nebeliko Lietuvos kino studijos, dabar ten - namų kvartalas "Antakalnio terasos".
Atsakyti
Aš net nežinojau, kad jos ten jau nėra.
Atsakyti
Kone kas mėnesį Vilniuje dygsta nauji prekybos centrai, kvartalai, kaip ant mielių dygsta dangoraižiai.
Atsakyti
Niekaip nesuprantu, iš kur tiek nauhų butų, nauhų namų pirkėjų, kai viai taip inkščia, kad sunkiai gyvena 😁.
Atsakyti
Užsienyje dirbantys (emigrantai) dažniausiai čia investuoja savo pinigėlius.
Atsakyti
Na kad ne, matosi, kad šeimos ima paskolas būstui įsigyti, masiškai ima-tai ko verkti. Juk užsieny gyvenantys ten neįperka namų, taip ir miega ant svetimų pagalvių biggrin.gif .
Atsakyti
Na bet ar tik būstu žmogus gyvas? Prisiima paskolų, o po to taupo ant maisto, perka pigiausius, prasčiausius produktus, dėvėtus drabužius ir t.t. Tikrai nereikia bandyti įrodyti, kad Lietuva tai turtinga šalis.
Atsakyti
Kur jau taupo-pilnos kavinės žmonių, baisiausią eilę restoranuose reikia atstovėti, kad atsisėst už staliuko, nes nėra vietos. O ir valgo ne keptą duoną-kepsniai, alkoholis, stalai nukrauti.
O emigrantai maišais į užsienį iš LT tempia dešrukes ir palendricas, nes ten neįperka 🤣.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agrefa: 01 lapkričio 2018 - 18:22
Tai jūs Vilniuje kaip matau, ten gal kiek kitaip geresniuose rajonuose. Jūs į provinciją nuvažiuokit, pamatysit kokios "eilės" kavinėse. Kaip į didžiausią poną žiūri, kai užsuki, nes ten tuščia. Aptarnauja mieliausiai, pasodina geriausioje vietoje, tik tiek, kad kokybe dažnai nepasižymi, nes neišgali. Teko žiemą, pvz. vasario mėnesį, apyšaltį "karštą" patiekalą valgyti, pataupė smile.gif
Atsakyti
Labai neskanūs būna vos šilti cepelinai.
Atsakyti
Cepelinus ir kugelį į Lietuvą atvežė Baltarusijos pasieniuose gyvenę žydai, todėl jie nėra mūsų nacionalinis patiekalas.
Atsakyti
Ceprlinus aš valgau tik su spirgučiaos-grietinės man nereikia.
Atsakyti