Įkraunama...
Įkraunama...

Kroatija

QUOTE(Nulika @ 2016 05 28, 22:28)
as ten dar nebuvus bet jau manau kad ten viskas brangu, labiausiai patinka bilietai į plitvicas liepos menesiui doh.gif

o kiek bilietai? as dar neziurejau, bet kaip tik liepa busim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nulika @ 2016 05 28, 22:57)
sakyciau jus cia prabangiai, mes keturese planuojam iki 1500 e. 2 savaitems  cool.gif jus lektuvu kaip suprantu?

Suvedžiau finansus. Dvi savaitės keturiem kainavo ne pilnai 2000. Galėjom sutaupyt dar kokius 200. Tiek buvau planavusi, tai esu patenkinta.
Papildyta:
QUOTE(enura @ 2016 05 29, 00:08)
o kiek bilietai? as dar neziurejau, bet kaip tik liepa busim  smile.gif

Atsakyti
Bet jūs su savais automobiliais važiuojat iš Lietuvos kad gaunas įtilpti į 1500-2000? Ir kokiom kainom nakvynes randate? Aš užsidėjus sau limitą iki 50 eurų per parą (Brela išimtis tik buvo nes nudegėm), tai kažkur tiek ir gaunas.. Hosteliuose aišku pigiau, bet nemėgstam jų.
Atsakyti
QUOTE(JayJay @ 2016 05 28, 21:00)
O aš kuo toliau delioju kelionės planus tuo žiūriu vis labiau baido Kroatija, bet jau per vėlu  lotuliukas.gif Dabar lyg ir pigesnius variantus viešbučių imam ir automobilį mažą, bet dviem žmonėm per 10 dienų mažiau 2000 eurų nesigaus niekaip doh.gif Siaubas, net į Kazachstaną praeitais metais pigiau atsiėjo  biggrin.gif

2000 eu biudžetas dviem 10 dienų ??? jūs ką, ten vien ikra ir jūros gėrybėm maitinsitės ar 5 žv viešbučiuose gyvensit.... žinoma, jūsų pinigai-jums rinktis kas ir kaip. bet 2014 išbandyta-aš ir mano brangioji-10 dienų 1000 eu su viskuo: kelionė, kuras, keliai, būstas, maistas, apžvalginės švykos. tiesa, buvo birželio antra pusė, tad būstas buvo "tik" 50 eu(kas man pasirodė pakankamai brangu tąkart) g.gif
beje, šiemet pavydėsiu birželio atostogų kroatijoj. 2014 per eurofutbolo čempą nereali atmosfera buvo vakarais kai kroatai žaisdavo-plojimai, šūksniai, fejerverkai kiekvienam bare, kiekvienam name... thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eceris: 29 gegužės 2016 - 09:51
QUOTE(JayJay @ 2016 05 29, 09:42)
Bet jūs su savais automobiliais važiuojat iš Lietuvos kad gaunas įtilpti į 1500-2000? Ir kokiom kainom nakvynes randate? Aš užsidėjus sau limitą iki 50 eurų per parą (Brela išimtis tik buvo nes nudegėm), tai kažkur tiek ir gaunas.. Hosteliuose aišku pigiau, bet nemėgstam jų.

Tai vat todel visi ir vaziuoja sia kryptim su savo auto, nes taip pigiau biggrin.gif Jau tikslios sumos nepamenu, bet mes dar maziau isleidom su kemperiu vaziuojant, ir dar pro Alpes i prieki ir Italija atgal 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(saulėlydis* @ 2016 05 29, 09:13)
Suvedžiau finansus. Dvi savaitės keturiem kainavo ne pilnai 2000. Galėjom sutaupyt dar kokius 200. Tiek buvau planavusi, tai esu patenkinta.
Papildyta:

Aciu uz info del Plitvicu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JayJay @ 2016 05 29, 10:42)

Na taip. Ir kuo daugiau žmonių, tuo kelionės sąnaudos santykinai mažesnės.

Važiuodami dviese su vyru, labiau taupom maistui. Šį kartą leidom sau daugiau. Aišku, ne sezono metu labai pasisekė su būsto kaina cool.gif ir aplamai daug kas pigiau ir ramiau.
Atsakyti
Važiuoju į Kroatija birželio 24 dieną, iš ten atgal liepos 4 dieną. Gal kas važiuojat tuo laiku?
Atsakyti
Apie kainas diskutuojat? Na, Kroatija niekada nebuvo prie tų pigiausių šalių. Nors prieš 5 metus dviejų kambarių apartamentus Tučepyje birželio vidury išsinuomavom už 54 €. O va šiemet vėl važiuojam į tą patį Tučepį nuo liepos 5 d. Tai parašiau kokius 25 laiškus. Toks jausmas, kad šiemet visi ten lėks - tik penki atsakė, kad turi laisvus apartamentus (mums reikia 4 suaugusiems, t.y. du kambarius), visi kiti užimti. Bet kainos - nuo 80 € (čia vietos užtektų tik dviems suaugusiems ir dviems vaikams) iki 140 € doh.gif . Tai išsirinkom po 100 € - sezonas vis tik. Ai, uždirbsiu tų pinigų biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Arturas15 @ 2016 05 29, 13:08)
Apie kainas diskutuojat? Na, Kroatija niekada nebuvo prie tų pigiausių šalių. Nors prieš 5 metus dviejų kambarių apartamentus Tučepyje birželio vidury išsinuomavom už 54 €. O va šiemet vėl važiuojam į tą patį Tučepį nuo liepos 5 d. Tai parašiau kokius 25 laiškus. Toks jausmas, kad šiemet visi ten lėks - tik penki atsakė, kad turi laisvus apartamentus (mums reikia 4 suaugusiems, t.y. du kambarius), visi kiti užimti. Bet kainos - nuo 80 € (čia vietos užtektų tik dviems suaugusiems ir dviems vaikams) iki 140 €  doh.gif . Tai išsirinkom po 100 € - sezonas vis tik. Ai, uždirbsiu tų pinigų  biggrin.gif .

joooo unsure.gif as jau pradedu abejoti ar vaziuoti be rezervacijos unsure.gif bet taip nesinori prisiristi prie vietos is anksto... Bus bajeris kai siemet viskas bus uzimta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2016 05 29, 14:57)
joooo  unsure.gif as jau pradedu abejoti ar vaziuoti be rezervacijos  unsure.gif bet taip nesinori prisiristi prie vietos is anksto... Bus bajeris kai siemet viskas bus uzimta  doh.gif

nebus. aišku daug užimta būna, bet rasti pavyks. kroatijoj 4 kartai būta ir visi be bookingo. pirma eilė visuomet užimta būna, bet kiek tolėliau būna laisvų. patikėkit-ten tiek pasiūlos, kad rasti galima visuomet bigsmile.gif
Atsakyti
Sveiki, per kur internete ieskotes apartamentu rezervacijos Kroatijoje? (Neskaitant bookingo).
Atsakyti
QUOTE(eceris @ 2016 05 29, 16:36)
nebus. aišku daug užimta būna, bet rasti pavyks. kroatijoj 4 kartai būta ir visi be bookingo. pirma eilė visuomet užimta būna, bet kiek tolėliau būna laisvų. patikėkit-ten tiek pasiūlos, kad rasti galima visuomet bigsmile.gif

aciu, ir nusiraminu ir vel postus paskaicius baime ima doh.gif Bet is kitos puses man tuo geriau, kuo ilgiau ieskosim tuo tolyn vaziuosim ir labiau i pietus nuvaziuosim biggrin.gif

o kas buvo liepa-rugpjuti Peljesace kaip ten situacija su apartamentais? Ir is pradziu ziurejau ten tai kainos tik nuo 50 eur prasideda, tai pasirode brangoka, bet dabar jau matau kad atvirksciai biggrin.gif dar visai pigoka biggrin.gif Tik va ar iki ten nusitrenkus bus pasirinkimas ax.gif Orebice vienitelis didesnis miestukas kaip supratau, bet ir ten nete apartamentu ne prudai. O kituose tai daugiau kempingai arba is vis nelabai kas yra, bent jau internete nesiskelbia... O kaip realiai situacija? Gal kas pakomentuos? 4u.gif
Atsakyti