Įkraunama...
Įkraunama...

Kroatija

Mielieji, gal kas pasivargins ir atsakys 4u.gif
noreciau paklausti buvusiuju KRKA nacionaliniame parke blush2.gif
ar ten labai daug vaiksciojimo? jei tiksliau vaiksciojimo kalnuotom vietom, lipimo i kalna(kaip Plitvices parke), nuo kalno, laiptu? ar galima to isvengti(apeinant kitu keliu/plaukiant laivu)? vienas seimos narys del sveikatos negali lipti kalnais, bet man labai norisi ten apsilankyti smile.gif

ir dar nelabai susigaudau doh.gif kainuoja iejimo bilietas, norint plaukti laiviuku, dar papildomai? ar verti plaukiojimai? jeigu taip, tai kuri rinkotes is siulomu marsrutu?
dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(milaaaa @ 2016 06 29, 17:16)
ar ten labai daug vaiksciojimo? jei tiksliau vaiksciojimo kalnuotom vietom, lipimo i kalna(kaip Plitvices parke), nuo kalno, laiptu? ar galima to isvengti(apeinant kitu keliu/plaukiant laivu)? vienas seimos narys del sveikatos negali lipti kalnais, bet man labai norisi ten apsilankyti smile.gif

ir dar nelabai susigaudau doh.gif kainuoja iejimo bilietas, norint plaukti laiviuku, dar papildomai? ar verti plaukiojimai? jeigu taip, tai kuri rinkotes is siulomu marsrutu?
dekui 4u.gif

laiptų mažai. bet esmė krka tik maudynės-po plitvicų nelabai patikt gali ax.gif
Atsakyti
QUOTE(eceris @ 2016 06 29, 21:49)
laiptų mažai. bet esmė krka tik maudynės-po plitvicų nelabai patikt gali ax.gif

aciu 4u.gif o kalnu- nuokalniu?
tai tu maudyniu irgi norisi, dar galvoju tuo laivu pasiplaukiot, kad maziau vaiksciot reiketu rolleyes.gif
Atsakyti

dekui 4u.gif

Aš tik galiu pasakyti, kad tame įėjime, kur gale maudynės, tai ėjimo apie 2 km, greitai palyginus apeini. Į kalną palipti laiptais reikia išeinant. Bet neįpatingai daug. Nuo įėjimo veža autobusas. Po to taip pat parveža. Kita dalis parko, reikia pervažiuoti į kitą vietą. Bilietas galioja visai dienai. Tik deja, mes antroje nebuvom. Išsimaudę šeima nusprendė kad jie nebenori daugiau vaikštinėt.
Gal galima ir iš pirmos vietos, kad nereiktų pervažiuot, nuplaukti laiveliu. Šito nežinau, neišsiaiškinau. Tik mes supratom, kad tai kainuoja papildomai. Kas man pasirodė keista, nes bilietas tai brangesnis nei į Plitvicas.( turiu omeny šeimai)
Dar ką norėjau pasakyt, kad nebūtinai nusivilsite šiuo parku po Plitvicų. Man jis tikrai patiko, nors ne visą teko pamatyt.
Maudynės tai fainai, tik labai jau krantas bjaurus: akmenys, slidu, baisu paslyst.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo korespond: 29 birželio 2016 - 22:24

dekui 4u.gif

nesu dar ten buvęs, bet šiek tiek daugiau nei už savaitės pabandysiu tą klaidą ištaisyt mirksiukas.gif . Kiek domėjausi, ten yra keletas įėjimų, pagrindiniai - Skradin ir Lozovac. Nuo pirmojo iki didžiausio krioklio plukdo laiveliai (kaip suprantu, tas plukdymas įeina į bilieto kainą), nuo antrojo įėjimo veža autobusai. Daugiau informacijos čia.
Atsakyti
Labukas , vaziuojam ir mes i Kroatija ( 07-10 d) jau 4 karta))

Kainos ziuriu per bookinga ir man nepatinka)) , ieskau hoteliuka ant juros kranto ir pigiau nelabai randu ( 2+1) tik po 75 eu uz para(( , nu labai brangiai..

http://www.booking.c...s_src=hp_iw_btn

g.gif ka daryt ...

Kaip ten bebutu visiem GERU ATOSTOGU!!!))

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Ulitka @ 2016 06 30, 10:25)
Labukas , vaziuojam ir  mes i Kroatija ( 07-10 d)  jau 4 karta))

g.gif  ka daryt ...šnd

Tikrai nepigu. Mes jau grįžom. Mums išvedus vidurkį naktis gavosi 45 eurai , bet mes gyvenom kempinguose.
Atsakyti
QUOTE(korespond @ 2016 06 30, 10:38)
Tikrai nepigu. Mes jau  grįžom. Mums išvedus vidurkį naktis  gavosi 45 eurai , bet mes gyvenom  kempinguose.

kaip orai , ar patiko viskas?? papasakokite ka noors))) wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulitka @ 2016 06 30, 11:49)
kaip orai , ar patiko viskas?? papasakokite ka noors))) wub.gif

Būtinai aprašysiu viską viską, tik noriu kad viskas susigulėtų, nes nemėgstu taip ant karštųjų suliet įspūdžius. Nes nlb ir turiu laiko, tik va trumpam įlendu, nes telefonas rodo naujus postus SM. Grįžus po 2 savaičių neišlendu iš daržų ir gėlynų, viskas apžėlė kaip džiungles ☺.
Tiesą pasakius mus orai parvijo porą dienų ankčiau. Nu taip buvo karšta, kad nemoku apsakyt. Tas karštis buvo Dubrovnike ir Palješač pusiasaly. Nu tiesiog tik jūroj gali būt, išlipi ir vėl tiesiog prie žemės lipdo. Kadangi mes kempery, tai kad ir kondicionierius, sunku naktį išsimiegot. Tas labai vargino. Bet šiaip visa kelionė ir Kroatija nuostabi. Tik jau kainos tai nesąmoningos. Ypač žuvies. Sako stipriai Adrijoje jos sumažėję.
Atsakyti
QUOTE(Alnė @ 2016 06 27, 12:55)
Ir va ta kankynė automobiliu - čia kaip kam matyt. Man tai labai patinka. Ta laisvė, kiek nori, tiek važiuoji, kur nori, ten stoji. O ir bagažinė visad kartu, nereikia visko į lagaminus grūsti ir pergyventi dėl svorio.

drinks_cheers.gif
Didžiausias malonumas.....važiavimas...laisvė.... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Agotė @ 2016 06 30, 12:14)
drinks_cheers.gif
Didžiausias malonumas.....važiavimas...laisvė.... wub.gif

Pritariu ir aš. Man jei keliauti, tai tik automobiliu. Kiek daug visko pamatai, o ir tavęs niekas neįspaudžia į laiko limitus.
Atsakyti
QUOTE(LiliLu @ 2016 06 30, 12:21)
Pritariu ir aš. Man jei keliauti, tai tik automobiliu. Kiek daug visko pamatai, o ir tavęs niekas neįspaudžia į laiko limitus.

ir musu seimai taip pat wub.gif
Atsakyti