QUOTE(milaaaa @ 2016 06 29, 17:16)
ar ten labai daug vaiksciojimo? jei tiksliau vaiksciojimo kalnuotom vietom, lipimo i kalna(kaip Plitvices parke), nuo kalno, laiptu? ar galima to isvengti(apeinant kitu keliu/plaukiant laivu)? vienas seimos narys del sveikatos negali lipti kalnais, bet man labai norisi ten apsilankyti
ir dar nelabai susigaudau

kainuoja iejimo bilietas, norint plaukti laiviuku, dar papildomai? ar verti plaukiojimai? jeigu taip, tai kuri rinkotes is siulomu marsrutu?
dekui
Aš tik galiu pasakyti, kad tame įėjime, kur gale maudynės, tai ėjimo apie 2 km, greitai palyginus apeini. Į kalną palipti laiptais reikia išeinant. Bet neįpatingai daug. Nuo įėjimo veža autobusas. Po to taip pat parveža. Kita dalis parko, reikia pervažiuoti į kitą vietą. Bilietas galioja visai dienai. Tik deja, mes antroje nebuvom. Išsimaudę šeima nusprendė kad jie nebenori daugiau vaikštinėt.
Gal galima ir iš pirmos vietos, kad nereiktų pervažiuot, nuplaukti laiveliu. Šito nežinau, neišsiaiškinau. Tik mes supratom, kad tai kainuoja papildomai. Kas man pasirodė keista, nes bilietas tai brangesnis nei į Plitvicas.( turiu omeny šeimai)
Dar ką norėjau pasakyt, kad nebūtinai nusivilsite šiuo parku po Plitvicų. Man jis tikrai patiko, nors ne visą teko pamatyt.
Maudynės tai fainai, tik labai jau krantas bjaurus: akmenys, slidu, baisu paslyst.