Įkraunama...
Įkraunama...

Kroatija

QUOTE(88888888 @ 2016 06 19, 15:31)
Ai , viskas ok  biggrin.gif  biggrin.gif  Forumuose tai jau tapo normalu biggrin.gif Nes bendraujam " ne gyvai " ,emocijų nesimato wink.gif  O gyvai aš daug pritarškėčiau biggrin.gif Aš irgi neatsipalaiduoju dažniausiai biggrin.gif Mėgstu konkretumą , bet kartais sau leidžiu ir " pagrybaut " , kartais tai net naudinga biggrin.gif

Man tai su tais traukinukais buvo baisu važiuoti biggrin.gif biggrin.gif

peace 4u.gif biggrin.gif

bet tai itariu jie negreit vaziuoja, visgi dar ir i kalna... teko ir didesniais skardziais greiciau pavazinet tai cia man nebaisu, man baisiau per Lenkija nuo sienos siauru keliu vaziuot, kai furos lekia atrodo per 20cm nuo masinos doh.gif

psio pasakiau savo chebrai, kad sudariau Plitvicu plana ir kad visi eis priverstiniu budu lotuliukas.gif pasikliauju ju groziu, nes jeigu nepatiks tai sakes man rolleyes.gif neteko girdeti, kad kam nepatiktu ten, bet siaip butu idomu ar atsirastu tokiu kam NEpatiko g.gif

Atsakyti
Enura, šiemet vėl į Kroatiją?

Kas klausėt dėl Dubrovniko ir Bosnijos miestelio pakeliui, tai sąžiningai pasakysiu - jei vienai dienai, negaiškit laiko. Dubrovnikas nenusakomo grožio miestas ir ten reik jam laiko. Reikia paklaidžiot po jį, pabūt jame. Aš labai noriu į jį sugrįžt. Mano keturmetis neatlaikė karščio ir deja deja teko su klykiančiu ant rankų sprukt iš ten. Pameditavau tik iš viršaus. O norėčiau dar su tais vielabraukiais į kalną pasikelt.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2016 06 19, 16:19)

Kas klausėt dėl Dubrovniko ir Bosnijos miestelio pakeliui, tai sąžiningai pasakysiu - jei vienai dienai, negaiškit laiko. Dubrovnikas nenusakomo grožio miestas ir ten reik jam laiko. Reikia paklaidžiot po jį, pabūt jame. Aš labai noriu į jį sugrįžt. Mano keturmetis neatlaikė karščio ir deja deja teko su klykiančiu ant rankų sprukt iš ten. Pameditavau tik iš viršaus. O norėčiau dar su tais vielabraukiais į kalną pasikelt.

Aha biggrin.gif pernai tik iki vidurio "davaziavom", tai dar noriu i pietus biggrin.gif o dar pagalvojom, kad skrist kazkaip nedrasu paskutiniu metu ax.gif tai siemet vel su savo masina keliausim, tik jau be kemperio.

I Dubrovnika tai noriu butinai wub.gif dar iki sito keliones punkto nepriejau, bet kiek pamenu ten kad uzlipt ant sienos reikia moket? kazkas rase, kad neverta... ar tikrai?

as dar turiu atviruka is Dubrovniko, tetis parveze dar tarybiniais laikais, iki visu karu. Bus idomu palyginti ar taip pat ir dabar atrodo ax.gif kiek pamenu apgriautas senamiestis buvo karo metu ir atstatytas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo enura: 19 birželio 2016 - 17:21
QUOTE(enura @ 2016 06 19, 18:19)
Aha  biggrin.gif pernai tik iki vidurio "davaziavom", tai dar noriu i pietus  biggrin.gif o dar pagalvojom, kad skrist kazkaip nedrasu paskutiniu metu  ax.gif tai siemet vel su savo masina keliausim, tik jau be kemperio.

I Dubrovnika tai noriu butinai  wub.gif dar iki sito keliones punkto nepriejau, bet kiek pamenu ten kad uzlipt ant sienos reikia moket? kazkas rase, kad neverta... ar tikrai?

as dar turiu atviruka is Dubrovniko, tetis parveze dar tarybiniais laikais, iki visu karu. Bus idomu palyginti ar taip pat ir dabar atrodo  ax.gif kiek pamenu apgriautas senamiestis buvo karo metu ir atstatytas

Super! Linkiu gerų atostogų! Pavydas juodas man. Pernai į Zadarą nepakliuvau. Jei pavyks ištrūkt , pirma šausim ten ir tada į savo pernykštę vietą.

Ant sienos mokėti reikia. Bais amerikonų daug ten. Na jie tais filmo takais vaikšto biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2016 06 19, 17:32)
Super! Linkiu gerų atostogų! Pavydas juodas man. Pernai į Zadarą nepakliuvau. Jei pavyks ištrūkt , pirma šausim ten ir tada į savo pernykštę vietą.

Ant sienos mokėti reikia. Bais amerikonų daug ten. Na jie tais filmo takais vaikšto biggrin.gif

Aciu! 4u.gif Zadarui, pagal mane, gero vakaro uztenka - apeit senamiesti ir sulaukt saulelydzio klausantis vargonu wub.gif
Kur ta Jusu vieta jeigu ne paslaptis? ax.gif

Itariu tas filmas Sostu karai? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo enura: 19 birželio 2016 - 17:47
QUOTE(enura @ 2016 06 19, 18:46)
Aciu!  4u.gif Zadarui, pagal mane, gero vakaro uztenka - apeit senamiesti ir sulaukt saulelydzio klausantis vargonu  wub.gif
Kur ta Jusu vieta jeigu ne paslaptis?  ax.gif

Itariu tas filmas Sostu karai?  g.gif

Tas filmas sostų karai smile.gif

Ta vieta Marina wub.gif tarp Šibeniko ir Trogiro wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2016 06 19, 17:07)
peace  4u.gif  biggrin.gif

bet tai itariu jie negreit vaziuoja, visgi dar ir i kalna... teko ir didesniais skardziais greiciau pavazinet tai cia man nebaisu, man baisiau per Lenkija nuo sienos siauru keliu vaziuot, kai furos lekia atrodo per 20cm nuo masinos doh.gif

psio pasakiau savo chebrai, kad sudariau Plitvicu plana ir kad visi eis priverstiniu budu  lotuliukas.gif pasikliauju ju groziu, nes jeigu nepatiks tai sakes man  rolleyes.gif neteko girdeti, kad kam nepatiktu ten, bet siaip butu idomu ar atsirastu tokiu kam NEpatiko  g.gif

Nu negreit negreit. Juk jie kažkokie pusiau elektriniai arba dujiniai. Nes duslintuvų nematyt. Ten rūpinamasi ekologija. Pvz laiveliai tikrai elektriniais varikliais. Šiemet jau važiavom nauju, tai jis greičiau važiavo, bet man nebuvo baisu, bet vietom skardžiai tokie oho..
Papildyta:
QUOTE(JMD @ 2016 06 19, 17:19)

Kas klausėt dėl Dubrovniko ir Bosnijos miestelio pakeliui, tai sąžiningai pasakysiu - jei vienai dienai, negaiškit laiko.

Kodėl neverta? Ar jam pusdienio mažai?
Atsakyti
QUOTE(Alnė @ 2016 06 19, 10:17)
Neberandu savo uzrasuose, gal priminsit, vaziuojant i Dubrovnika, daug kas uzsuka Bosnijoj apziureti kokio tai miestelio. Priminkit pavadinima ax.gif
Ir ispudziu noreciau is apsilankiusiu  ax.gif

mostar gal ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eceris: 19 birželio 2016 - 19:44
QUOTE(JMD @ 2016 06 19, 18:04)

Ta vieta Marina  wub.gif  tarp Šibeniko ir Trogiro  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Bandziau as ta filma ziuret, siaip ne taip dvi serijas iskankinau, nieko nesupratau ir nusprendziau, kad ne man jis biggrin.gif

O kuo Marina taip suzavejo? Man reikia dar viena nakvyne susirast tarp Sibeniko ir Makarskos. Galvoju nuo kurios vietos pradet ieskot ax.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2016 06 19, 18:04)

Ta vieta Marina  wub.gif  tarp Šibeniko ir Trogiro  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Pažiūrėjau bookinge apartamentus Marinoje arba aplink ją, likau labai maloniai nustebinta, kainos labai prieinamos. Kokie ten paplūdimiai? Labai būtų smagu apsistoti nebrangiai ir svarbu, kad paplūdimys būtų geras.
JMD, gali pora žodžių apie Mariną ir kodėl įsimylėjai šią vietą? Jau pati noriu ten pabūvoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Asortea @ 2016 06 19, 23:59)
Pažiūrėjau bookinge apartamentus Marinoje arba aplink ją, likau labai maloniai  nustebinta, kainos labai prieinamos. Kokie ten paplūdimiai? Labai būtų smagu apsistoti nebrangiai ir svarbu, kad paplūdimys būtų geras.
JMD, gali pora žodžių apie Mariną ir kodėl įsimylėjai šią vietą? Jau pati noriu ten pabūvoti  smile.gif

kroatijoje pernai buvom pirma karta. Kai planavom kelione nezinojau kurin galan pasiduot. As tas visas temas cia perskaiciau ir supratau kad esu totalus nulis vietos pasirinkimo atzvilgiu, o sios temos senbuviai ir tie kurie ne pirma kart vaziuoja turi savo vietas o kuom jos nuo kitu skiriasi neturejau supratimo. Man Makarskos, Zadarai ir tt nieko nesake Tiesiog durem pirstu smile.gif Vaziavom rugpjucio 18 diena. Ir pakliuvom i roju. Tiesiogine zodzio prasme. Vokieciai isvaziave, vieta - ilanka, pliaze gulejom vieni, namas ant juros kranto, ramu, gera, tyku, jokiu automobiliu, jokiu tusu aplink. Kaifas gelezinis. Pliaze gulejom kelios seimos. Lenkai ir mes, dar kazkokie cekai i pabaiga atvaziavo. Mes ne visai Marinoj gyvenom, musu kaimas Poljica vadinosi. Zuvu ferma 2 km. Parde su aluciu uz 30 metru. Tiek mes ten kaifavom - nepapasakosiu biggrin.gif Pati Marina irgi uz 2 km, zodziu ji aplink ta ilanka. Parduotuviu kiek nori, restoranu kiek nori, fantastinis zuvies restoranas, turgus darzoviu, zuvu irgi ko nori ir nenori. Svarbiausia mums gyvenantiems VNO centre, ta kaimiska ramybe nuginklavo. Ryte 6 h isleki is namo, pukst i jura, perplauki puse ilankos, gali kitam krante islipt, grizti, seimininke pasitinka priskynus vynuogiu, guli papludimy, tau dubeni figu atnesa. Nu kur geriau rasi biggrin.gif
As tikiu, kad tokiu vietu simtai. Bet esu sentimentali ir labai prisirisu. Uztat niekur kitur nenoriu. Tik ten.
Atsakyti
Labai gražiai papasakojot. Ir aš ten jau noriu friends.gif
Atsakyti