QUOTE(Asortea @ 2016 06 19, 23:59)
Pažiūrėjau bookinge apartamentus Marinoje arba aplink ją, likau labai maloniai nustebinta, kainos labai prieinamos. Kokie ten paplūdimiai? Labai būtų smagu apsistoti nebrangiai ir svarbu, kad paplūdimys būtų geras.
JMD, gali pora žodžių apie Mariną ir kodėl įsimylėjai šią vietą? Jau pati noriu ten pabūvoti
kroatijoje pernai buvom pirma karta. Kai planavom kelione nezinojau kurin galan pasiduot. As tas visas temas cia perskaiciau ir supratau kad esu totalus nulis vietos pasirinkimo atzvilgiu, o sios temos senbuviai ir tie kurie ne pirma kart vaziuoja turi savo vietas o kuom jos nuo kitu skiriasi neturejau supratimo. Man Makarskos, Zadarai ir tt nieko nesake Tiesiog durem pirstu

Vaziavom rugpjucio 18 diena. Ir pakliuvom i roju. Tiesiogine zodzio prasme. Vokieciai isvaziave, vieta - ilanka, pliaze gulejom vieni, namas ant juros kranto, ramu, gera, tyku, jokiu automobiliu, jokiu tusu aplink. Kaifas gelezinis. Pliaze gulejom kelios seimos. Lenkai ir mes, dar kazkokie cekai i pabaiga atvaziavo. Mes ne visai Marinoj gyvenom, musu kaimas Poljica vadinosi. Zuvu ferma 2 km. Parde su aluciu uz 30 metru. Tiek mes ten kaifavom - nepapasakosiu

Pati Marina irgi uz 2 km, zodziu ji aplink ta ilanka. Parduotuviu kiek nori, restoranu kiek nori, fantastinis zuvies restoranas, turgus darzoviu, zuvu irgi ko nori ir nenori. Svarbiausia mums gyvenantiems VNO centre, ta kaimiska ramybe nuginklavo. Ryte 6 h isleki is namo, pukst i jura, perplauki puse ilankos, gali kitam krante islipt, grizti, seimininke pasitinka priskynus vynuogiu, guli papludimy, tau dubeni figu atnesa. Nu kur geriau rasi

As tikiu, kad tokiu vietu simtai. Bet esu sentimentali ir labai prisirisu. Uztat niekur kitur nenoriu. Tik ten.