QUOTE(korespond @ 2016 06 19, 13:44)
Aš kai telefone atsidarau nuorodą, tai mažas paveikslėlis, neįžiūrėjau to trikampiuko krypties. Bet čia toks pat maršrutas tik lipt į viršų, jei norisi kojas treniruot ir nusikalt. Bet tokį pat maršrutą galima eit priešinga kryptim tik kita raidė bus ir mažiau nuovargio. O dėl to kad sukiotis, tai nesąmonė, juk ten erdvė, gražu į visas puses.
Savo bambantiems pasakykit, kad į žemutinius taigi nuveš traukinukas, o ten ne tiek ir daug eit, juk eisite ne visą trasą iki laivelio ilgojo plaukimo, o prie traukinuko. Taip būsite viską pamatę ir laimingi, kad matėte ir žemutinius ☺Apžiūrėje aukštutinius leidžiantis tikrai nenuvargsite. Nebent būsite labai nuvargę po kelionės, bet ten tokie vaizdai, kad besigrožėdamas atsigauni
vaziuosim traukinuku i virsu.
tik va bijau, kad nusileidus is aukstutiniu galiu nebeikalbet dar truputi paziureti zemutiniu
as tai noriu, nes man smalsu palyginti, tai visgi yra skirtumas tarp ju ar ne, ir kur graziau, nenurimsiu kol pati nesuzinosiu
QUOTE(88888888 @ 2016 06 19, 13:45)
Aš tai nelabai suprantu kodėl toks pyktis . Pasakiau savo nuomonę , o jūs iš kart - nusišnekėjimai ...
Korespond teisi , labai daug nuo ko priklauso , todėl sunku tiksliai ir atsakyti . Mes pavyzdžiui nukrypom specialiai į kitą trasą ,kad ilgiau pasivaikščioti , užlipom labai aukštai , atgal galima buvo nuvažiuoti autobusiuku , bet ėjom pėsčiomis , nes žmonių buvo žiauriai daug ir nesinorėjo stoviniuoti .Nors vaikštant po parką vietomis atrodė ,kad esam vieni . Kažkas ilgiau pastovi žuvis maitina,kažkas fotografuojasi ,kavinėse valgo , todėl srautas žmonių labais skirtingas . Geros kelionės jums .
Mes ėjom H keliu
atsiprasau, pasikarsciavau gal
bet man patinka konkreti informacija, tai tokie patarimai kaip atsipalaiduoti ir nieko negalvoti svelniai tariant erzina
Jus turbut dar K trasos uzgriebet, nes skaiciau kad galima palypeti i kalna, daugelis sake kad labai sunku buvo, bet vaizdai atpirko sita varga. Mes tai jau tiek laiko neturesim, net jeigu ir noro butu.
nakvyne prie Plitvicu jau siaip ar taip uzsakyta, dabar jau turiu bendra vaizda apie parka, ziuresim kaip bus