Įkraunama...
Įkraunama...

Kroatija

Slovėnijoj ir Čekijoje neapsimoka pilti kuro, jis čia apie 20 € ct brangiau nei Austrijoje, pigiau užsipilti Austrijoje. Užsipilkite Lenkijoje, o po to Austrijoje. Čekuose pylėm, bet negaliu parašyti tikslios kainos, kadangi atsiskaitėm kortele, ant čekio tik kaina, nėra litražo.
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2016 06 18, 16:06)
Ar yra ejusiu Plitvicose B marsrutu? Cia kaip supratau tik Zemutinius ezerus apima. Kas buve kaip galvojat ar uztektu tik tiek pamatyt? Ar visas grozis Aukstesniuosiuose?  ax.gif  4u.gif

ir dar tas panoraminis traukinukas tik tam tikra atkarpa veza? i ji sudetinga papulti? turiu omeny reikia didele eile atstovet kaip kokiam Disneylande prie atrakcionu  ar pan?  biggrin.gif  4u.gif

Pirmiausia tai dėl traukinio: jis tiek į kairę pusę, kur tos trumpiausios trasos, tiek į dešinę kur H trasos tęsinys, užveža į kalną, išlipę sekate nuorodas ir leidžiatės nuo kalno.Traukinukas vyksta kas pusvalandį, nors ir daug žmonių, visi sutelpa, pvz mums būnant iš kart pajudėjo du traukinukai. Taip ir darykite, atvykę iš kart eikite į traukinuką ir judėkite į kairę pusę. Perėję persikelkite laiveliu trumpąjį atstumą, tada eikite į kitą stotelę, ji yra užlipus į viršų laiptais prie įėjimo ir tada traukinuku judėkitę į dešinę pusę. Čia veža trumpiau. Ir šioje atkarpoje eikite link didžiojo krioklio. Leiskitės vėl žemyn, prieisite ilgąjį plaukimą, po jo vėl trumpasis plaukimas.
Dėl monotonijos nesutinku, čia kiekvienam pagal norą. Man visi nuostabūs. Man neprailgo. Mes matę Norvegijoje ne tokių krioklių, bet čia kai pasidomi šio gamtos stebuklo susidarymo unikalumu, kažkiek įdomybių sužinai, kaip pvz kad karo su Serbija metu, serbai jį norėjo subombarduoti, ir galiausiai jei tu myli ir vertini gamtos grožį, neprailgsta būti tokioj vietoj, nors nuvargsti. Bet kai buvom pirmą kartą, klausėm personalo kaip greičiau ir maximumą pamatyti, tai vis tik jie pasiūlė tą kairįjį maršrutą, kurį aprašiau iš pradžių, be ilgojo plaukimo ir ilgojo plaukimo.
Atsakyti
QUOTE(eceris @ 2016 06 18, 21:04)
jei taip tiesą pasakius-ar eisit 2 ar 4 ar 6 valandų maršrutu vistiek visko neatsiminsit. kuo ilgiau eini, tuo labiau viskas tampa monotoniška ir vienoda. reikia pripažinti, kad norint palyginti, reikia pereiti per keletą apsilankymų visus maršrutus-tik ar verta tiek aukotis smile.gif
  nėra tuose maršrutuose kažko įpatingo ir išskirtinio. gražu, širdis džiaugiasi nuo gamtos vaizdų-bet tie pojūčiai jus apims kiekviename maršrute  ax.gif

tai vat del to ilgo marsruto ir nenoriu rinktis, nes prisiskaiciau bloguose ir pati itarima turiu, kad vaizdai kartosis, bus monotoniska ir tikrai pabos... tik dabar dilema - aukstutiniai ar zemutiniai ezerai geriau g.gif
maciau yra foto daryta is auksciau, kai apacioje matyti ezeras, kriokliai. Man tada atrodo daugiau grozio. Tai vat idomu tokiu vaizdu visur yra ar tik tam tikram marsrute? ax.gif gal kas praejo ilgaji marsruta ir gali pasakyti kur labiau patiko? Zinau, kad labai individualu, bet gal padetu kazkiek apsispresti biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(korespond @ 2016 06 18, 21:35)
Pirmiausia  tai dėl traukinio: jis tiek į kairę  pusę, kur tos trumpiausios trasos,  tiek į dešinę kur H trasos tęsinys, užveža į kalną, išlipę sekate  nuorodas  ir  leidžiatės nuo kalno.Traukinukas vyksta kas pusvalandį, nors ir daug  žmonių, visi sutelpa, pvz  mums būnant iš kart pajudėjo du traukinukai. Taip ir darykite, atvykę iš kart eikite į traukinuką ir judėkite  į  kairę pusę. Perėję persikelkite laiveliu  trumpąjį atstumą, tada  eikite į kitą stotelę, ji yra užlipus į viršų laiptais prie įėjimo  ir tada traukinuku judėkitę į dešinę pusę. Čia  veža trumpiau. Ir šioje atkarpoje  eikite link didžiojo  krioklio. Leiskitės vėl žemyn, prieisite ilgąjį plaukimą, po jo vėl trumpasis  plaukimas.
Dėl monotonijos nesutinku, čia  kiekvienam pagal norą.  Man visi nuostabūs. Man neprailgo. Mes matę Norvegijoje ne tokių krioklių, bet čia kai pasidomi šio gamtos stebuklo  susidarymo unikalumu, kažkiek įdomybių sužinai, kaip pvz kad karo su Serbija metu, serbai jį norėjo subombarduoti, ir galiausiai jei tu myli ir vertini gamtos grožį, neprailgsta būti tokioj vietoj, nors nuvargsti.  Bet kai  buvom pirmą  kartą, klausėm personalo  kaip greičiau  ir maximumą pamatyti,  tai vis tik jie pasiūlė tą kairįjį  maršrutą, kurį aprašiau iš pradžių, be ilgojo plaukimo ir ilgojo plaukimo.

aciu 4u.gif reiks su planu susideliot, nes dabar i kaire/i desine man nelabai ka sako lotuliukas.gif
o Jus pro kuri iejima iejot, 1 ar 2 ?(gal ir raset anksciau, bet praleidau blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2016 06 18, 23:02)
tai vat del to ilgo marsruto ir nenoriu rinktis, nes prisiskaiciau bloguose ir pati itarima turiu, kad vaizdai kartosis, bus monotoniska ir tikrai pabos... tik dabar dilema - aukstutiniai ar zemutiniai ezerai geriau g.gif
maciau yra foto daryta is auksciau, kai apacioje matyti ezeras, kriokliai. Man tada atrodo daugiau grozio. Tai vat idomu tokiu vaizdu visur yra ar tik tam tikram marsrute?  ax.gif gal kas praejo ilgaji marsruta ir gali pasakyti kur labiau patiko? Zinau, kad labai individualu, bet gal padetu kazkiek apsispresti  biggrin.gif

Papildyta:
aciu  4u.gif reiks su planu susideliot, nes dabar i kaire/i desine man nelabai ka sako  lotuliukas.gif
o Jus pro kuri iejima iejot, 1 ar 2 ?(gal ir raset anksciau, bet praleidau  blush2.gif )

Jei jau ten atsidursite ir turėsite laiko, praeikite viską (H maršrutą), tada būsite iš čia viską pasiėmę ir nereikės grįžti. Aš negaliu palyginti kur gražiau, ir didysis krioklys fainas ir trumpųjų trasų kriokliai ir ežerai žavi. Kai gausite bilietą matysite planą, (beje jis ir internete yra ir net lyg čia buvo įkekltas) tada ir suprasite, kur kairė ir dešinė lotuliukas.gif
Atsakyti
nu va pasiemiau plana

user posted image

tai kaip suprantu Jus siulot ieiti pro 2 iejima ir iskart eiti i traukinuka, kad jis nuveztu i pat aukstutiniu ezeru virsu. o tada pestute nusileisti zemyn iki P2 ir praplaukti trumpaji marsruta? Tada vel i traukinuka ir vaziuoti is St2 i ST1 ? Didysis krioklys kaip supratau kazkur ten?
Jeigu taip, tai klausimas - iki 2-ojo iejimo sugrizti vel traukinuku? Idomu kiek laiko uztruktu va toks marsrutas? turbut ne maziau 4 valandu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2016 06 18, 23:22)
nu va pasiemiau plana

user posted image

tai kaip suprantu Jus siulot ieiti pro 2 iejima ir iskart eiti i traukinuka, kad jis nuveztu i pat aukstutiniu ezeru virsu. o tada pestute nusileisti zemyn iki P2 ir praplaukti trumpaji marsruta? Tada vel i traukinuka ir vaziuoti is St2 i ST1 ? Didysis krioklys kaip supratau kazkur ten?
Jeigu taip, tai klausimas - iki 2-ojo iejimo sugrizti vel traukinuku? Idomu kiek laiko uztruktu va toks marsrutas? turbut ne maziau 4 valandu?  g.gif

Ne, kai antrą kartą grįšite į 2ą iėjimą, grįšite laiveliu ilguoju plaukimu+ trumpuoju. Įmanoma per ilgiausiai 5 val.
Atsakyti
QUOTE(korespond @ 2016 06 18, 23:32)
Ne, kai antrą kartą grįšite į 2ą iėjimą, grįšite laiveliu ilguoju plaukimu+ trumpuoju. Įmanoma per ilgiausiai 5 val.

o jeigu neiti viso marsruto zemutiniuose ? Nuo St1 traukinuko einant pesciomis toks kaip mazas ratukas pavaizduotas, apejus juo, kaip suprantu imanoma grizti vel i traukinuka. tai gal tik jo uztektu g.gif tada nebereiktu eiti visos trasos iki P3 ir plaukti ilguoju marsrutu + trumpuoju (kuriuo kaip suprantujau busim plauke ax.gif )
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2016 06 19, 01:15)
o jeigu neiti viso marsruto zemutiniuose ? Nuo St1 traukinuko einant pesciomis toks kaip mazas ratukas pavaizduotas, apejus juo, kaip suprantu imanoma grizti vel i traukinuka.  tai gal tik jo uztektu  g.gif tada nebereiktu eiti visos trasos iki P3 ir plaukti ilguoju marsrutu + trumpuoju (kuriuo kaip suprantujau busim plauke  ax.gif )

Taip, galimas toks variantas. Ypač norint sutrumpinti dėl laiko. Berods tada praleisite tokią kaip olą-urvą, į kurią galima ieiti. Bet nk neprarasite jos nepamatę.
Mes šnd buvom Pag saloj. Man ji patiko, buvom davažiavę iki Pag tik. Gaila buvo išvažiuot. Vaizdai fantastiški. O jau vyno ir sūrio skanumas wub.gif Ten paragavom kepto paršelio ir ėriuko.
Kempingas Borik Zadare tai taip nepatiko schmoll.gif schmoll.gif Bet dėl Zadaro teko pasiaukot. Pats Zadaras, vargonai ir pakrantė wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(korespond @ 2016 06 19, 00:27)
Taip, galimas toks variantas. Ypač norint sutrumpinti  dėl laiko. Berods tada  praleisite tokią kaip olą-urvą, į kurią  galima  ieiti. Bet nk neprarasite jos nepamatę.
Mes šnd buvom Pag saloj. Man ji patiko,  buvom davažiavę iki Pag tik. Gaila buvo išvažiuot.  Vaizdai fantastiški. O jau vyno  ir sūrio skanumas  wub.gif  Ten paragavom kepto  paršelio ir ėriuko.
Kempingas Borik Zadare tai taip nepatiko  schmoll.gif  schmoll.gif  Bet dėl Zadaro teko pasiaukot. Pats  Zadaras, vargonai ir pakrantė  wub.gif  thumbup.gif

aciu 4u.gif Del olos tai tikrai nedaug prarasim biggrin.gif gal isivaizduojat kiek laiko taip sutaupytumem - valanda ar maziau?
ir kazkaip supratau, kad visi eina i prieki pesciom i aukstutinius ezerus, o paskui leidziasi traukinuku, tai gausis mes pries srove eisim g.gif ten nieko tokio? iseis prasibrauti/prasilenkti?

Atsakyti
QUOTE(eceris @ 2016 06 18, 15:19)
jei nenusižengsit, lenkų policija nestabdys. o ir sustabdžius tarkim už greitį nepuls su liniuote matuot vaikų  mirksiukas.gif

Nenusiženginėjam , mano vyras labai atsakingas . Pasiėmėm vieną pašikniuką mažajai , kuri 137 cm , didžioji 147 tai tai jau neimsim .

Beje , važiuojant per Slovakiją , ypač per mažus miestelius , ala gyvenvietes , beveik kiekvienoj stovėjo policija .

QUOTE(korespond @ 2016 06 19, 01:27)
Mes šnd buvom Pag saloj. Man ji patiko,  buvom davažiavę iki Pag tik. Gaila buvo išvažiuot.  Vaizdai fantastiški. O jau vyno  ir sūrio skanumas  wub.gif
Pats  Zadaras, vargonai ir pakrantė  wub.gif  thumbup.gif

Taip , sūris superinis drinks_cheers.gif Ir išvažiuot iš Pag ir man labai nesinorėjo wub.gif

QUOTE(enura @ 2016 06 19, 01:36)
aciu  4u.gif Del olos tai tikrai nedaug prarasim  biggrin.gif   gal isivaizduojat kiek laiko taip sutaupytumem - valanda ar maziau?
ir kazkaip supratau, kad visi eina i prieki pesciom i aukstutinius ezerus, o paskui leidziasi traukinuku, tai gausis mes pries srove eisim  g.gif ten nieko tokio? iseis prasibrauti/prasilenkti?

Nuvažiavus ten viskas parašyta , viską paaiškina kas neaišku wink.gif Viskas ten suorganizuota wink.gif Buvom atostogų piko metu , nemačiau jokių problemų , ir auto pasistatėm ir pavažiavom ir paplaukėm ir ledų pavalgėm . Juk atostogos , atsipalaiduokim wink.gif Pasidžiaukim wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 88888888: 19 birželio 2016 - 07:02
QUOTE(88888888 @ 2016 06 19, 06:59)
Buvom atostogų piko metu , nemačiau jokių problemų , ir auto pasistatėm ir pavažiavom ir paplaukėm ir ledų pavalgėm .

Mes irgi. Buvom rugpjuti. Palaukti teko prie laivelio gal 10 min. O takeliais vaikstant tikrai nesijaute jokios mases turistu.

Neberandu savo uzrasuose, gal priminsit, vaziuojant i Dubrovnika, daug kas uzsuka Bosnijoj apziureti kokio tai miestelio. Priminkit pavadinima ax.gif
Ir ispudziu noreciau is apsilankiusiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(88888888 @ 2016 06 19, 06:59)
Nuvažiavus ten viskas parašyta , viską paaiškina kas neaišku wink.gif Viskas ten suorganizuota wink.gif Buvom atostogų piko metu , nemačiau jokių problemų , ir auto pasistatėm ir pavažiavom ir paplaukėm ir ledų pavalgėm . Juk atostogos , atsipalaiduokim wink.gif Pasidžiaukim wink.gif

tiesa pasakius nelabai supratau ka norejot pasakyti, ypac apie atostogas... nesuprantu as tokiu nusisnekejimu kaip "i viska reikia ziureti pozityviai", "kaip bus taip gerai, juk atostogos" ir t.t. Todel ir noriu suzinoti kas man aktualu smile.gif nuvaziavus i vieta tikrai viska galima issiaiskinti, bet tam sita tema ir yra, kad susiplanuoti is anksto, paklausyti patarimu, kad nereiktu gaisti laiko vietoje 4u.gif
Atsakyti