QUOTE(Spyglelis @ 2016 06 17, 08:43)
Pagelbėkit pirmakarčiams važiuotojams
Pirma nakvynė Ostrave, antra mąstau apie Gracą kažkur.
Šiame tarpe norime kažką pamatyti - turbūt Viena ir Gracas -
1. kaip Jums atrodo šie pasirinkimai? Gal yra kas įdomesnio, gražesnio, perdaug nenutolstant nuo maršruto.
Paskui Gyvensim Pag saloj ir prie Omiso. Su tikslu aplankyti Hvar ir Brac salas.
2. keltų kainos suprantu į vieną pusę?
3. kaip dėlioti maršrutą? ( vyras užsikasęs darbe, tenka man - padėkit )žiūri google maps ir varai?
man rodo Vilnius- Augustov-Lomza-Varsuva-Katowice-Ostrava ( miegam) - Brno-Viena- Graz-Maribor-Zagreb- ir pabaigoj E71 iki Zadaro.
4. Kokias programėles naudojat telefonuose ( iphone ir samsung), kad būtų žemėlapiai be interneto?
5. Kaip/ kur matyti, kurie keliai mokami?
gal dar ka keliavimo masina naujokams patarsite? ko tikrai nepamirsti ir ka nereikia?
Aciu!
Pirma nakvynė Ostrave, antra mąstau apie Gracą kažkur.
Šiame tarpe norime kažką pamatyti - turbūt Viena ir Gracas -
1. kaip Jums atrodo šie pasirinkimai? Gal yra kas įdomesnio, gražesnio, perdaug nenutolstant nuo maršruto.
Paskui Gyvensim Pag saloj ir prie Omiso. Su tikslu aplankyti Hvar ir Brac salas.
2. keltų kainos suprantu į vieną pusę?
3. kaip dėlioti maršrutą? ( vyras užsikasęs darbe, tenka man - padėkit )žiūri google maps ir varai?
man rodo Vilnius- Augustov-Lomza-Varsuva-Katowice-Ostrava ( miegam) - Brno-Viena- Graz-Maribor-Zagreb- ir pabaigoj E71 iki Zadaro.
4. Kokias programėles naudojat telefonuose ( iphone ir samsung), kad būtų žemėlapiai be interneto?
5. Kaip/ kur matyti, kurie keliai mokami?
gal dar ka keliavimo masina naujokams patarsite? ko tikrai nepamirsti ir ka nereikia?
Aciu!
pirma nakvynė ostrave? ką ten veiksit atsiradę 15-16 val(jei LT gyvenat nuo sienos su PL apie 100 km)
1.negaiškit laiko tarpinėms nakvynėms. kroatijoj pamatyt yra ką
3. geriausia su navigacija važiuot-mažiau klaidžiojimų turėsit
4. garmin navigacija 50-60 eu galima nupirkt. ar verta androidines naudot?
5. normali navigacija paklausia ar norit važiuot mokamais keliais
daug atsakymų i savo klausimus rasite http://autotraveler.ru/ arba http://keliaujantiems.eu