QUOTE(Agotė @ 2016 06 12, 23:32)
Yra centras, tačiau nekilo noro nei fotkint, nei ilgai vaikščioti - vienintelis miestas, kuris nepatiko Kroatijoje....daug tašių, tapkių, žmonių kalbančių rusiškai, pasirodė toks turgus kažkoks.. - žodžiu priešingybė kitiems matytiems Kroatijos miestams miesteliams (galbūt jums pasirodys kitaip). Nekalbu apie gamtą ir apylinkes, žinoma ten labai gražu, tačiau kaip miesto tikrai nesirinkčiau.
Labai gražus, jaukus ir su verdančiu naktiniu gyvenimu pasirodė Hvaro miestas Hvaro saloje - visos detalės, kontingentas, menas, jaukumas...labai labai.
Dar labai įdomu pasivaiščioti po Stary Grad, žinoma Trogiro senamiestis labai vertas dėmesio, Dubrovnikas..na ir daug daug grožių Kroatijoje.
aciu uz info
turim dar viena nakvyne susirasti tarp Sibeniko ir Makarskos. Tai ziurejau Omisa, bet tada gal rinksimes ka kita.
O i Hvar turbut tikrai kelsimes, nes salia busim ir patiko man jis kiek maciau nete
Aisku jeigu po keliones i Dubrovnika vyras neuzprotestuos, kad daugiau per toki karsti niekur nevaziuos
Trogire uzsisakiau nakvyne griztant, paciam centre - priesais senamiesti, labai traukia jis mane
po poilsio prie juros man jau miesto noresis
QUOTE(arcyyz @ 2016 06 13, 07:09)
Sveiki, gal kas keliavote i dienos isvyka su laivu po Kroatijos salas? Kokie ispudžiai, iš kurio miesto isplauket bei po kokias salas keliavot?
Is Sukosano siulo i Kornati salas, netgi du marsrutai yra pas skirtingas firmas. Pas vienus su kazkokiu labai suriu ezeru. Apie kainas ir kt. rasiau pernai ankstesnese temose. Tik mes patys taip ir neplaukem, nes plaukia ne kasdien, kai sumastem jau buvo velu
QUOTE(saulėlydis* @ 2016 06 13, 14:31)
Hvaro sala
nutįsusi apie 70 km, o jos plotis svyruoja nuo 4 iki 11 km.[/i]
oho
isivaizdavau, kad mazesni atstumai joje
QUOTE(Justulemaze @ 2016 06 13, 18:14)
O kaip su dviratininkais ten? Ar važiuodami matėte, ar yra kažkoks atskiras takelis paleis kelią, ar visgi nesaugu? Iki kelto mums būtų 10 km, saloje dar 20km su pertraukomis galima praminti..ar netinka mano mąstymas šiam metų laikui?
Kroatijoje būsime pirmą kartą, tai šiek tiek dar mėtausi. Ar nuomotis mašiną visai savaitei, ar tik kelioms dienoms, kitomis bandyti kitas transporto priemones..?
palei kelius tai taku visai nera, net su saligatviais kiek pamenu ten sunkiai pas juos. Mes irgi mastem veztis dviracius, bet paskui persigalvojom. Ir paskui nutarem, kad sprendimas buvo geras, nes diena taip karsta, kad ten numirt galima turbut dviraciu vaziuojant
Manau tikrai nenuvaziuosit 20km vidudieny