Įkraunama...
Įkraunama...

Kroatija

QUOTE(enura @ 2016 06 08, 21:52)
o as jau abejoju ar vaziuot i Plitvicas...  Man kazkaip labai jau panasu i Krka  unsure.gif Bent jau is situ vaizdu tai nieko ispudingesnio nematau  blush2.gif Vat internete kur is virsaus foto tai ispudingai atrodo, o vaikstant jau kazkaip pradedu abejoti ar bus kazkas vau  g.gif

Verta wub.gif Vien kad tą internetinį vaizdą pamatytumėt gyvai. Aš spoksojau išsižiojus biggrin.gif
Tiesa, aš nebuvus KRK, šiemet planuojam vien dėl tų maudynių biggrin.gif
Atsakyti
Apie Orebic, kiek skaiciau temu, atsiliepimu minimumas, nieks i ta puse nevaziuojat? smile.gif Mes si karta buten ten apartamentus uzsibukinom, kazi ne be reikalo tiek trenksimes.
Atsakyti
QUOTE(Spyglelis @ 2016 06 05, 13:55)
Ziurejau Bibinje-patiko kainos uz geros kokybes apartamentus. Bet kazkas minejo kad nelabai patiko miestukas...

Mes gyvenom Bibinje 10 dienų . Ten visai mažas miestelis , net parduotuvės normalios nėra, tik kelios tokios vietinės reikšmės , bet už 2 km yra dvi didelės , iš kurių viena Lidl . Vieną dieną mirkdavom , nes jūrą turėjom savo kieme , kitą dieną kažkur važiuodavom .

QUOTE(korespond @ 2016 06 06, 17:42)
http://www.supermama...?...7094&st=156
nes man vistiek tas Pagas tokia mįslė... Skaitau Aidlukos atsiliepimą (toje pačioje nuorodoje 157 žinutė) ir linkusi aš ir ja tikėti  doh.gif . Žodžiu, būdami Kroatijoje, jau vietoje, pagal aplinkybes ir nuotaiką nuspręsim.

Mums labai patiko Pagas

QUOTE(pantera83 @ 2016 06 06, 21:10)
ir Baska, Krk saloj patiko, bet ji tinkama tik pasyviam poilsiui..

Gyvenom Baškoj , kol kas tai mūsų nuostabiausia vieta kiek esam buvę , ten kaip mūsų Nida , ramu ,romantiška .

QUOTE(liuliukas @ 2016 06 07, 16:50)
Sveiki, aš truputį ne į temą, bet noriu paklausti keliautojų kurie šiuo metu yra Kroatijoje, ar įmanoma turint biudžetą 1500 eurų paatostogauti su savo automobiliu, kelionė visai neplanuota todėl ir biudžetas nedidelis, keliautume rugpjūčio antroje pusėje, aišku apartamentų dar ieškome ir t.t Būsiu dėkinga už info. 4u.gif  blush2.gif

Tikrai tikrai įmanoma wink.gif

QUOTE(saulėlydis* @ 2016 06 07, 23:04)
Slovakijoj ir Vengrijoj nieko net neduoda. Tik mokėjimo patvirtinimo lapą.
Slovėnijoj, Austrijoj, Čekijoj - lipdukai. Jūsų patarimas teisingas  mirksiukas.gif
O mano patarimas nulupti lipdukus kai įkaitęs stiklas  mirksiukas.gif

Prieš du metus duodavo . Tik ant dienų nulupau Vengrijos lipduką biggrin.gif Nes planuojam važiuoti vėl , tai gražiausiai nusilupo ant saulės pastovėjus smile.gif

Sakykit kur susidėję esat foto , kad paskui į čia įkelt galit ? Kažkada turėjau fotki.com , bet kai apmokestino tai nebesinaudoju . Gal ir aš ką parodyčiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(88888888 @ 2016 06 09, 10:44)
Sakykit kur susidėję esat foto , kad paskui į čia įkelt galit ? Kažkada turėjau fotki.com , bet kai apmokestino tai nebesinaudoju . Gal ir aš ką parodyčiau  blush2.gif

http://www.part.lt/ 4u.gif
Atsakyti
Ačiū , enura drinks_cheers.gif

Štai taip gyvenome Bibinje - privatus kiemas , vaizdas iš terasos , apartamentai- 2 kambariai, virtuvė , dušas , tualetas .Terasa didelė , joje stalas su kėdėmis Kieme dar lauko krosnis , kepdavom žuvį vakarais . Po mumis garažas - jame gultai , skėčiai .

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Briunete*** @ 2016 06 09, 10:10)
Apie Orebic, kiek skaiciau temu, atsiliepimu minimumas, nieks i ta puse nevaziuojat? smile.gif Mes si karta buten ten apartamentus uzsibukinom, kazi ne be reikalo tiek trenksimes.

Sveiki. O gal galit smulkiau papasakoti kaip jūs bookin'at apartamentus? Jei paieškoj nurodau, kad galimas nemokamas rezervacijos atšaukimas ir apmokėjimas vietoje, tai ar man garantuoja, kad mes tuos apartamentus gausim nuvykę? Ar jūs paskui kontaktuojat su apartamentų šeimiminkais? Ar turite nurodyti tikslų atvykimo laiką (o juk kartais kelionės laiko negali tiksliai apskaičiuoti)? Pernai mes važiavome "na ura" ir ten vietoj ieškodavom apartamentų ir visai sėkmingai, bet šiemet vėl ruošiamės, tai sakau gal reikia iš anksto užsirezervuoti. Nes į Opatiją atvykom 10 val vakaro ir jau buvo "strioko" su nakvyne. Bet paieškos neprailgo, tiik jau kainos labai nebežiūrėjom, vis tik laikas vėlokas buvo ir naktis ant nosies.

Būtų malonu, kad pasidalintumėte ir kiti keliautojai į Kroatiją savo patirtimis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ziedune @ 2016 06 09, 14:46)
Sveiki. O gal galit smulkiau papasakoti kaip jūs bookin'at apartamentus? Jei paieškoj nurodau, kad galimas nemokamas rezervacijos atšaukimas ir apmokėjimas vietoje, tai ar man garantuoja, kad mes tuos apartamentus gausim nuvykę? Ar jūs paskui kontaktuojat su apartamentų šeimiminkais? Ar turite nurodyti tikslų atvykimo laiką (o juk kartais kelionės laiko negali tiksliai apskaičiuoti)? Pernai mes važiavome "na ura" ir ten vietoj ieškodavom apartamentų ir visai sėkmingai, bet šiemet vėl ruošiamės, tai sakau gal reikia iš anksto užsirezervuoti. Nes į Opatiją atvykom 10 val vakaro ir jau buvo "strioko" su nakvyne. Bet paieškos neprailgo, tiik jau kainos labai nebežiūrėjom, vis tik laikas vėlokas buvo ir naktis ant nosies.

Būtų malonu, kad pasidalintumėte ir kiti keliautojai į Kroatiją savo patirtimis  4u.gif

Prieš keturis metus kai vykom į Kroatiją važiavom nieko nebookinę. Radom be didelių problemų kur apsistokt, bet laiko vistiek sugaišom. ax.gif Šiemet važiuojam praktiškai viską užsisakę. Žiūrėsim kuris variantas labiau pasiteisins mirksiukas.gif
Atsakyti
As susiradau internete, vieta kurioje apsistosim, sumokejau vienos nakvynes kaina. Gavau tokia ale sutari is ju, su visais nurodymais kaip atvykti, kas iskaiciuota i kaina, ir pan.
Pirmadieni jau busime ten. Siandien gavau emailu uzklausa, ar niekas nepasikeite, kelinta mazdaug planuojame atvykti ir pan.

Ieskojau is anksto vietos, kadangi keliaujam su vaikais ir nesinori tiek vaziavus dar ieskot kur gyvent.

888888888, nuostabus kiemas pas jus buvo wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sviliukas: 09 birželio 2016 - 14:14
user posted image

Krk sala - Baška

user posted image

Iš kitos pusės , ryte

user posted image

Pakeliui į kažkur biggrin.gif

user posted image

Papildyta:
QUOTE(sviliukas @ 2016 06 09, 15:11)
888888888, nuostabus kiemas pas jus buvo  wub.gif

jooo thumbup.gif vaikai visą dieną vandenyje , dvejus vandens batus suplėšė šokinėdamos nuo liepto biggrin.gif išnardė visus pakraščius ir ne tik biggrin.gif kadangi lankom baseiną nuo 6 metų , tai kaip žuvys vandenyje doh.gif krabiukams namukų pristatė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(saulėlydis* @ 2016 06 08, 23:08)
Aš nieko panašaus nebuvau mačiusi, tai man buvo be galo didelis VAU !!! Čia kaip kam. Aš buvau pakerėta, sužavėta. Tas veržlumas, spalvos, gaiva, paukščių čiulbesys, žuvys, vandens purslai ant veido, ypač patiko mano garbanotiem plaukam  cool.gif Rojus  wub.gif

Kurį maršrutą Plitvicose rinkotės, ilgą trumpą ar vidutinį?
Nuo kada ryte pradeda dirbti?

Dar patarimas važiuojantiems: mes pasidarėme dokumentų fotkes ir turime telefone, bei el.pašte.
Pametimo ar vagystės atveju galima pas pareigūnus parodyti telefone ar prisijungti prie savo pašto ir indentifikuos asmenybę.Yra kam padėjo.
Atsakyti
QUOTE(vilmaaa @ 2016 06 09, 14:06)
Prieš keturis metus kai vykom į Kroatiją važiavom nieko nebookinę. Radom be didelių problemų kur apsistokt, bet laiko vistiek sugaišom. ax.gif  Šiemet važiuojam praktiškai viską užsisakę. Žiūrėsim kuris variantas labiau pasiteisins mirksiukas.gif

Mes 3 k. važiavom, niekada neužsisakom iš anksto. Kažkaip visada max per valandą susirasdavom. Šiemet irgi nieko neturim užsibukinę, nors važiuosim už poros sav.
Atsakyti
QUOTE(88888888 @ 2016 06 09, 13:40)
Ačiū , enura  drinks_cheers.gif
Štai taip gyvenome Bibinje - privatus kiemas , vaizdas iš terasos , apartamentai- 2 kambariai, virtuvė , dušas , tualetas .Terasa didelė , joje stalas su kėdėmis Kieme dar lauko krosnis , kepdavom žuvį vakarais . Po mumis garažas - jame gultai , skėčiai .

user posted image

nerealiai gerai apartamentai, praktiskai jura ant slenkscio thumbup.gif

QUOTE(priklausomybe @ 2016 06 09, 21:38)
Mes 3 k. važiavom, niekada neužsisakom iš anksto. Kažkaip visada max per valandą susirasdavom. Šiemet irgi nieko neturim užsibukinę, nors važiuosim už poros sav.

tai tada nebaisiai visai. O kuriais menesiais vaziavot? ir liepa, ir rugpjuti taip pat buvo? g.gif

as jau supanikavau ir uzsisakiau savaitei radus varianta 10 m iki juros ir uz padoria kaina ax.gif Dabar liko kelias tarpines naktis kazkur susirasti. As tai jau su jom rizikuociau, bet dabar vyras nebenori be rezervacijos vaziuot, nes bijo kad neissirinksiu niekaip vietoj, nes jam jau nervai nelaiko ir kai parduotuvej ka nors renkuosi lotuliukas.gif
Atsakyti