QUOTE(Spyglelis @ 2016 06 05, 13:55)
Ziurejau Bibinje-patiko kainos uz geros kokybes apartamentus. Bet kazkas minejo kad nelabai patiko miestukas...
Mes gyvenom Bibinje 10 dienų . Ten visai mažas miestelis , net parduotuvės normalios nėra, tik kelios tokios vietinės reikšmės , bet už 2 km yra dvi didelės , iš kurių viena Lidl . Vieną dieną mirkdavom , nes jūrą turėjom savo kieme , kitą dieną kažkur važiuodavom .
QUOTE(korespond @ 2016 06 06, 17:42)
http://www.supermama...?...7094&st=156
nes man vistiek tas Pagas tokia mįslė... Skaitau Aidlukos atsiliepimą (toje pačioje nuorodoje 157 žinutė) ir linkusi aš ir ja tikėti
. Žodžiu, būdami Kroatijoje, jau vietoje, pagal aplinkybes ir nuotaiką nuspręsim.
Mums labai patiko Pagas
QUOTE(pantera83 @ 2016 06 06, 21:10)
ir Baska, Krk saloj patiko, bet ji tinkama tik pasyviam poilsiui..
Gyvenom Baškoj , kol kas tai mūsų nuostabiausia vieta kiek esam buvę , ten kaip mūsų Nida , ramu ,romantiška .
QUOTE(liuliukas @ 2016 06 07, 16:50)
Sveiki, aš truputį ne į temą, bet noriu paklausti keliautojų kurie šiuo metu yra Kroatijoje, ar įmanoma turint biudžetą 1500 eurų paatostogauti su savo automobiliu, kelionė visai neplanuota todėl ir biudžetas nedidelis, keliautume rugpjūčio antroje pusėje, aišku apartamentų dar ieškome ir t.t Būsiu dėkinga už info.
Tikrai tikrai įmanoma
QUOTE(saulėlydis* @ 2016 06 07, 23:04)
Slovakijoj ir Vengrijoj nieko net neduoda. Tik mokėjimo patvirtinimo lapą.
Slovėnijoj, Austrijoj, Čekijoj - lipdukai. Jūsų patarimas teisingas
O mano patarimas nulupti lipdukus kai įkaitęs stiklas
Prieš du metus duodavo . Tik ant dienų nulupau Vengrijos lipduką
Nes planuojam važiuoti vėl , tai gražiausiai nusilupo ant saulės pastovėjus
Sakykit kur susidėję esat foto , kad paskui į čia įkelt galit ? Kažkada turėjau fotki.com , bet kai apmokestino tai nebesinaudoju . Gal ir aš ką parodyčiau