Įkraunama...
Įkraunama...

Kroatija

Sveiki, o kaip dabar orai kroatijoj? vanduo?
Atsakyti
Na, pasirodo, dukra ir klipuką padarė lotuliukas.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saulėlydis* @ 2016 06 08, 09:47)
Na, pasirodo, dukra ir klipuką padarė  lotuliukas.gif  wub.gif  4u.gif

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(saulėlydis* @ 2016 06 08, 10:47)

nuostabus!!!puikiai derantis vaizdo ir garso takelis 4u.gif gražias vietas lankėte,o jau Plitvicų grožis pavasarį wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juritute: 08 birželio 2016 - 10:17
QUOTE(enura @ 2016 06 07, 20:55)

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saulėlydis* @ 2016 06 08, 10:47)

super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(saulėlydis* @ 2016 06 08, 09:47)

o as jau abejoju ar vaziuot i Plitvicas... Man kazkaip labai jau panasu i Krka unsure.gif Bent jau is situ vaizdu tai nieko ispudingesnio nematau blush2.gif Vat internete kur is virsaus foto tai ispudingai atrodo, o vaikstant jau kazkaip pradedu abejoti ar bus kazkas vau g.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2016 06 08, 22:52)
o as jau abejoju ar vaziuot i Plitvicas...  Man kazkaip labai jau panasu i Krka  unsure.gif Bent jau is situ vaizdu tai nieko ispudingesnio nematau  blush2.gif Vat internete kur is virsaus foto tai ispudingai atrodo, o vaikstant jau kazkaip pradedu abejoti ar bus kazkas vau  g.gif

Aš nieko panašaus nebuvau mačiusi, tai man buvo be galo didelis VAU !!! Čia kaip kam. Aš buvau pakerėta, sužavėta. Tas veržlumas, spalvos, gaiva, paukščių čiulbesys, žuvys, vandens purslai ant veido, ypač patiko mano garbanotiem plaukam cool.gif Rojus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2016 06 08, 22:52)
o as jau abejoju ar vaziuot i Plitvicas...  Man kazkaip labai jau panasu i Krka  unsure.gif Bent jau is situ vaizdu tai nieko ispudingesnio nematau  blush2.gif Vat internete kur is virsaus foto tai ispudingai atrodo, o vaikstant jau kazkaip pradedu abejoti ar bus kazkas vau  g.gif

O jūs ten jau buvot ar dar ne? Ar buvot tik Krk? Net neabejokite ar važiuoti. Būtinai!
Klipukas gražus, bet Plitvicų grožio neatskleidė.
Atsakyti
QUOTE(korespond @ 2016 06 09, 00:16)
O jūs ten  jau buvot ar dar ne? Ar buvot tik Krk? Net neabejokite ar važiuoti. Būtinai!
Klipukas gražus,  bet Plitvicų grožio  neatskleidė.

Mes busim nepopuliarus, bet i Plitvicas tikrai nevaziuosim. Vaikui 1m- su vezimu, marios zmoniu- nu nea...
man keista kodel apie salas nedaug kalbos- esu buvusi Rab- gyvenom Palit, pesciomis eidavom i Rab senamiesti - nu laaabai grazu, romantiska wub.gif Vienoj ledainej dede vaikus juokindavo- metydavo, ale duodavo, ale ne- visi eidavo jo paziuret wink.gif Labia grazi prieplauka, pilis. Viena nakti vaziavom i didziausia kalna saloj pasitikti saules- kyla is kalnu, neapsakoma. Paskui ieskojom smelio papludimio- vaziavom i Lopar atrodo kempingo teritorija- is vandens nelipom, tik kad zmoniu daugoka. Buvom tik Rab saloj, turejom galimybe plaukti su draugu kateriu- tai beplaukiojant daug laiko. Nors esu keliavusi ir europoj ir jav, bet sirdis kroatijoj wub.gif
Dabar planuojam su seimyna, nu metausi nors tu ka... su vyru nutarem, kad gyvent poroj vietoj, kad but idomiau. Norisi ir Pag salos, ir Zadaro vargonu butinai, ir i pietus miestukai idomus, ir gal kokia Korcula. tai kur gyvent??? doh.gif
jau tie booking ir airbnb doh.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(saulėlydis* @ 2016 06 08, 22:08)
Aš nieko panašaus nebuvau mačiusi, tai man buvo be galo didelis VAU !!! Čia kaip kam. Aš buvau pakerėta, sužavėta. Tas veržlumas, spalvos, gaiva, paukščių čiulbesys, žuvys, vandens purslai ant veido, ypač patiko mano garbanotiem plaukam  cool.gif Rojus  wub.gif

QUOTE(korespond @ 2016 06 08, 22:16)
O jūs ten  jau buvot ar dar ne? Ar buvot tik Krk? Net neabejokite ar važiuoti. Būtinai!
Klipukas gražus,  bet Plitvicų grožio  neatskleidė.

mes pernai Krka buvom. Man patiko. Bet patiko, kad viskas kompaktiska ir neatsibosta kol apeini. Man pats tas, jeigu butu daugiau/ilgiau jau butu pabode, nes vaizdai kartojasi... O didziausias geris buvo, kad galima buvo issimaudyti. O dabar kai pagalvoju apie Plitvicas tai atstumai didesni, vaizdai panasus, zmoniu liepa bus minios, karstis... zodziu, net nezinau jau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(liuliukas @ 2016 06 07, 16:50)
Sveiki, aš truputį ne į temą, bet noriu paklausti keliautojų kurie šiuo metu yra Kroatijoje, ar įmanoma turint biudžetą 1500 eurų paatostogauti su savo automobiliu, kelionė visai neplanuota todėl ir biudžetas nedidelis, keliautume rugpjūčio antroje pusėje, aišku apartamentų dar ieškome ir t.t Būsiu dėkinga už info. 4u.gif  blush2.gif

100% imanoma, nebent jusu 10 zmoniu smile.gif

mums dar ir liktu smile.gif
Atsakyti