Biokovo nacionalinis parkas
Saulėlydi,ačiū akys išsiplėtė o dar lankytos vietos - sentimentai vieni!
Pakeliui į Imotski
Imotski raudonasis ežeras
Mėlynasis
Papildyta:
Plitvice
Žemėlapis ant bilieto
Kai kur buvo užlieta
Imotski raudonasis ežeras
Mėlynasis
Papildyta:
Plitvice
Žemėlapis ant bilieto
Kai kur buvo užlieta
Kiek kainuoja automobiliu persikelti į salas?
Ir kiek kainuoja naminis vynas
Ir kiek kainuoja naminis vynas
QUOTE(žydroji svajonė @ 2016 06 07, 15:12)
Berods jau rašiau nesenai
http://www.croatiafe...artin-ferry.htm
http://www.croatiafe...split-ferry.htm
Kaina žmogui 28 kun, automobiliui 130 kun.
QUOTE(saulėlydis* @ 2016 06 07, 14:42)
Sveiki, aš truputį ne į temą, bet noriu paklausti keliautojų kurie šiuo metu yra Kroatijoje, ar įmanoma turint biudžetą 1500 eurų paatostogauti su savo automobiliu, kelionė visai neplanuota todėl ir biudžetas nedidelis, keliautume rugpjūčio antroje pusėje, aišku apartamentų dar ieškome ir t.t Būsiu dėkinga už info.
QUOTE(liuliukas @ 2016 06 07, 16:50)
Sveiki, aš truputį ne į temą, bet noriu paklausti keliautojų kurie šiuo metu yra Kroatijoje, ar įmanoma turint biudžetą 1500 eurų paatostogauti su savo automobiliu, kelionė visai neplanuota todėl ir biudžetas nedidelis, keliautume rugpjūčio antroje pusėje, aišku apartamentų dar ieškome ir t.t Būsiu dėkinga už info.
ĮMANOMA. mes daugiau nelabai ir išleidžiam
QUOTE(saulėlydis* @ 2016 06 07, 14:42)
gal ir kvailas klausimas, bet jus cia uzvaziavot? ar uzlipot pesciom?
QUOTE(enura @ 2016 06 06, 21:48)
kaip tik vakar ziurejau Hvar Persikelimas is Drveniko apie 20 eur (masina + 3 suauge) jeigu gerai suskaiciavau. Is cia arciausiai keltis, is kitur turbut brangiau bus. Man patiko vaizdai salos, pats Hvar miestelis, jauciu vaziuosim mes
o per kur jus ziurejote?
QUOTE(žydroji svajonė @ 2016 06 07, 14:12)
Vyno labai pigiai galima pirkti vynuogynuose, kur įrengtos daryklos. Ten siūlė net po 1 eu/1 l, normalus stalo vynas, nėra nuostabus, bet ir ne pats blogiausias. Paskui kaina kyla: jau labai neblogo naminio litras kainuoja standartiškai 20 kunų, tai kažkur 2,5 eu. Žinoma, privalu ragauti, nes skoniai tikrai skiriasi Rinktinio vyno, tarkime, Pelješaco raudonojo "Dignač" kaina prasideda nuo maždaug 80 kunų, tai yra, apie 12 eu.