QUOTE(dontstop @ 2016 07 25, 07:40)
Prisiminiau, kad gi mūsų Almost maitinasi dabar pagal kilo.lt planą, kažin ką jai pasiūlė,
Almost, gal atsiliepsi
Almost buvo tokia bloga paskutinėm dienom, kad net nesilanko čia

aš nesuprantu, kas man darosi, rimtai

atostogos artėja, maudymosi kostiumėlius vieną po kito perku, į UK12 dydį telpu ir ką, tipo morališkai viskas baigėsi? pekla kažkokia. vakar užsipirkau visokių grikių trapučių, kruopų, varškės, kiaušinių, vištienos išsiviriau - bandau stot į vėžes.
žinok šiaip meniu (maniškis 1200kcal) man asmeniškai nepasirodė labai nykus. bet todėl, kad aš įpratus jau taip maitintis

pvz šiandienos meniu šiek tiek pasiteisiau pagal save ir planus, bet labai patogu matyt, kas turi būti ir kokio kaloringumo, kokių kiekių
Pusryčiai: Virtas kiaušinis su duona (vakar užsimaniau labai, nes seniai valgiau)
Priešpiečiai: MANGO PARFAIT (nusipirkau kavinėje, nes rekomenduojamų sezoninių agrastų neturiu čia tikrai

Tai tiesiog natūralus graikiškas jogurtas su avietėm ir riešutais)
Pietūs: Vištienos kepsnys su daržovėmis (buvo salotos su vištiena, tai praktiškai tas pats - salotas aš apskritai retai valgau, nes nesupranto to kaip patiekalo)
Pavakariai: Obuoliai (valgysiu vieną, buvo varškės sūris - namie turiu, bet nepažiūrėjau meniu ryte ir neįsimečiau; šiaip nevalgyčiau nieko, bet vakare treniruotė su svoriais, tai reikia pasimaitinti)
Vakarienė: Virta vištiena (buvo rekomendacija krabų lazdelės su duoniukais ir daržovėmis, bet jų irgi sunkoka čia nusipirkti, o vakar išsiviriau vištos, tai bus visa vištos diena - kaip tik sportams daug baltymų

).
Rytojaus meniu man atrodo ITIN patrauklus ir manau, kad tikrai nieko nekeisiu:
Pusryčiai: Avižų košė
Priešpiečiai: Avietės
Pietūs: Salotos su sūdyta lašiša (sūdytą gali tekti keisti į rūkytą, nes sūdytos sunku gauti, o nusipirkti po darbo šviežios ir užsūdyti, kad būtų rytojaus pietums, jau nebespėsiu)
Pavakariai: Obuoliai (kaip tik prieš treniruotę)
Vakarienė: Mozzarella su virtais burokėliais
Seniau man nepatiko tas faktas, kad gali keitinėt patiekalus palei save, nes netekdavo prasmės tas planas. O dabar man labai patinka, kad palei parinktą kaloringumą gali preliminariai pagal turimus savo tos dienos produktus pasirinkti patiekalą ir žinoti, kad vis dar esi rėmuose
QUOTE(Top_Secret @ 2016 07 25, 09:33)
Iš tiesų labai įdomu, man sunku patikėti, kad per tą vieną cheat day nepriaugsi atgal to svorio, kurį numetei per savaitę

nežinau, aš vis tiek laikausi tos nuomonės, kad kol nepasieki savo norimo dydžio, tol gali sau leisti tik vieną pilną Cheat meal savaitėje. Kai pasieki norimą tą pirminį tikslą, tada gali jau leisti Cheat meal * 2k sav. Bet ne Cheat day..
Enjoy this moment.
This moment is your life.