Įkraunama...
Įkraunama...

Minčių perlai ir perliukai -XXi

________ Moteris gali būti blogesnė už angelą, o vyras turi būti tik truputį geresnis už velnią.
/Nikolajus Gogolis/

user posted image-user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Varinija: 04 liepos 2016 - 22:03
_____________________________________ DOLLS??

user posted image-user posted image
Atsakyti
Visi mes esame režisieriai savo filmo,kuris vadinasi "Gyvenimas" Ir tik mes skirstome jame vaidmenis,renkamės dekoracijas ir scenarijų. Apsidairyk....Ką renkiesi Tu?

user posted image

P.S.linkiu pasirinkti tinkamą vaidmenį: )user posted image

Gražios dienos!

user posted image
Atsakyti
Pirm spjaudamas kitam į dūšią,nepamiršk patikrinti vėjo krypties.....

user posted imageuser posted image
Atsakyti
Vyrai turi ypatingą talentą.Pirmiausiai įskaudima moterį,o po to patys įsižeidžia ant jos todėl,kas ji įsižeidė.ŠTAI kur MEISTRIŠKUMAS.
user posted image
Atsakyti
Anksčiau ar vėliau aš tave pamiršiu,bet....tada suveiks kiaulystės principas.TU PRISIMINSI MANE......

user posted image
Atsakyti
Gyvenimas -kalė ir dar kokia. user posted imageuser posted image
Atsakyti
Žmonėms nereikalinga tiesa.Jiems paprasčiau tikėti horoskopais,negu susitaikyti su tikrove.Dauguma ieško pasiteisinimo:“Tai likimas“,“Tokia Dievo valia“,“Paprasčiausiai nepasisekė‘,“Sėkmė nusisuko nuo manęs“.Bet juk visa tai tikras briedas.Yra tik pasirinkimas,sprendimai ir aplinkybės.Kuo daugiau mes ieškome pasiteisinimų ir nusiraminimo būdų,tuo mažiau lieka laiko savam gyvenimui ir jo klaidų ištaisymui.

Atsakyti
Stiprius žmones sunkumai grūdina ir jie tampa dar stipresni,kaip ne keista,žvalesni,o silpni tampa pikti,ir tai jos sužlugdo.

/Renata Litvinova/

user posted image
Atsakyti
Mažai kas žino,kaip žmonės serga. Šaltuose butuose.Ir ne todėl,kad atjungtas šildymas. Paprasčiausiai jų niekas nešildo.......

user posted image
Atsakyti
Jeigu žmogus negauna atgal to,ką duoda,jis būtinai kada nors išeis.

/Banana Esimoto/
Atsakyti
Išsipildė mano svajonė-aš užaugau....ir man daugiau nebereikia keltis į mokyklą 8.00….užtat dabar į darbą keliuosi 5.30….
user posted image
Atsakyti