QUOTE(Nicute @ 2016 06 08, 18:12)
Mes jau po teismo posedzio, viskas vyko gerai ir dabar laukiam antradienio,kad pagaliau galesim parsivesti savo maziuka. Tikejomes,kad paskelbs ta nuosprendi anksciau bet niekas neskuba,o ir ale darbu daug turi...
Papildyta:
Mildauskaite kaip jums sekasi,kaip maziukas ar jau adaptavosi,gal jau ir teismas buvo?
Papildyta:
Mildauskaite kaip jums sekasi,kaip maziukas ar jau adaptavosi,gal jau ir teismas buvo?
nueikit kur su vyru dviesia ramiai pavakarieniau, nes nuo antradienio tai gali pavirsti prabanga
O musu maziukas gerai... Sakyciau man siuo metu sudetingiausia. Nes be jokios pertraukos vel vaiko auginimas...ir grizimas prie to, kas dar taip nesenai pasibaige. Nes maziukas uz dukryte jaunesnis 7men. Tad kartais ismusa is veziu oziukai ir pan. Tikiuosi, kad jis elgsis kaip dukryte ir vis tenka sau priminti, kad jis mazesnis. Zodziu, adaptacija isgyvenu as, o jis , atrodo, elgiasi ir jauciasi, kaip jo amziaus vaikuciui ir priklauso 😉 Tik nezinau, cia ankstesnio jo gyvenimo pasekme, ar tai budinga ir siaip vaikam ( su dukryte to neisgyvenom) , isterijos. Ziaurios isterijos del maisto, del atsigerimo. Sugalvoja, kad nori ir ta pacia sekunde klykdamas krenta ant zemes...ir vos pamates maista negali nei trupucio palaukt, iskart turi atsirasti burnyteje, priesingu atveju, vel klyksmai.
O siaip viskas ok 😉 Isbandineja mane visaip, tikrina ribas. Zino, kad kazko negalima, bet daro ir ziuri i mane ir nesvarbu kiek kartu ir kaip sakysiu, kad negalima, liaujasi tik tada, kai pamato, kad ateinu
Priprato basas ant zoles lakstyt, smelio dezej zaist, nuo ciuozyklos ciuost. Net masinoje vaziuot! Ir prekiu vezimelyje parduotuveje o vakarais uzeina pasiglaustymo akimirkos 💕 Vakar vakare buvo tragedija kai pamate, kad einu suni pavedziot, o jis lieka namuose, vyras sake vis sauke mane.
Teismui dokumentus jau visus turiu, siandien gal nuvesiu. Kadangi vaikas pas mus, tai labai ir neskubu