Įkraunama...
Įkraunama...

Globėjai ir įtėviai apie viską 4😊

sakykit, o kaip apsisprendet butent tokio amziaus vaika globoti? :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo miss_candy: 23 vasario 2017 - 18:23
QUOTE(miss_candy @ 2017 02 23, 19:22)
<p>sakykit, o kaip apsisprendet butent tokio amziaus vaika globoti? smile.gif</p>

Jei manęs klausiat ,tai atsakysiu,kad sunku su tuo apsisprendimu.Mes planavom perpus jaunesne imti,bet planai yra viena ,o realybė kita smile.gif.Tiesiog ji patiko . O dar ir laukti to norimo amžiaus vaiko gali tekti belekiek. Neinam jaunyn,tad atidelioti nesinori.
Atsakyti

Jei manęs klausiat ,tai atsakysiu,kad sunku su tuo apsisprendimu.Mes planavom perpus jaunesne imti,bet planai yra viena ,o realybė kita smile.gif.Tiesiog ji patiko . O dar ir laukti to norimo amžiaus vaiko gali tekti belekiek. Neinam jaunyn,tad atidelioti nesinori.

ar jus praset tam tikro amziaus, o jums vis tiek pasiule vyresne mergaite? :)

Atsakyti
QUOTE(miss_candy @ 2017 02 25, 20:02)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="blansyte" data-cid="71466462" data-time="1488012108">
<div>
<p>Jei manęs klausiat ,tai atsakysiu,kad sunku su tuo apsisprendimu.Mes planavom perpus jaunesne imti,bet planai yra viena ,o realybė kita vartotojo įkelta nuotrauka.Tiesiog ji patiko . O dar ir laukti to norimo amžiaus vaiko gali tekti belekiek. Neinam jaunyn,tad atidelioti nesinori.</p>
</div>
</blockquote>
<p> </p>
<p>ar jus praset tam tikro amziaus, o jums vis tiek pasiule vyresne mergaite? smile.gif</p>

Taip,musų išvadose parašyta ,kad pageidaujam 3-5 metų mergaitės,bet realiai tos išvados nieko nereiškia.Galime ir amžių ir lytį keisti.Net ,jei sugalvotumėm ir antrą vaiką tos pačios lyties, tai turbūt gyvenimo sąlygų nebetikrintu pakartotinai,nes gali ir vienam kambary gyventi du tos pačios lyties vaikai.
Atsakyti

Mūsų šeimoje nusimato didelės permainos.Globosim mergaitę ,kuriai tuoj sueis 8 metai.

Na va radau aktyve tema  :yahoo:  Gal kas turi isivaikine vyresnio amziaus vaikuciu kokiu 6-8 metuku  :hmm:  kazkaip visi isivaikina maziukus labai  :angel_not:  Siuo metu pradedu "procedura" isivaikinimui ir betkokia patirtis teveliu butu labai naudinga.

Truputeli apie save  :angel2:  Esu mama auginanti 9 metu dukryte, iki siol gyvename tik dviese ir dar 4 sunys, usprendziau kad pats tinkamiausias laikas isivaikinti, neikiek neabejoju savo sprendimu  :B  taigi pradedu isivaikinimo kelione  :lietuva:

Atsakyti
Esu pakraupusi nuo vaikų teisių darbo tempų.Kažkoks mažas žingsnelis daromas tik po mano skambučių. Jau trečia savaitė laukiu kol paruoš popieriuką , kad galėčiau vaiką pasiimt svečiuotis. Kol pati nepaskambinu tai nė nesugeba emailų atsiūstų dokumentų peržvelgti 😶.
Atsakyti
QUOTE(blansyte @ 2017 03 01, 11:46)
Esu pakraupusi nuo vaikų teisių darbo tempų.Kažkoks mažas  žingsnelis daromas tik po mano skambučių. Jau trečia savaitė laukiu kol paruoš popieriuką , kad galėčiau vaiką pasiimt svečiuotis. Kol pati nepaskambinu tai nė nesugeba emailų atsiūstų dokumentų peržvelgti 😶.

Ooooo taip! As irgi buvau apsalusi. Teismai ne ka greiciau dirba, nuo dokumentu gavimo iki teismo datos paskyrimo praejo TIK 7 sav doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mrsgorbac: 01 kovo 2017 - 15:46
Mes jau parsivežėm namo savo mergaitę.Dabar dar tik kaip ir svečiavimuisi , bet turbut jau ir visam. Gausim įgaliojimą ir galėsim į mokyklą užrašyti.
Pokolkas pasimete visi , nors ji tai mažiau nei aš su vyru.Mama ir tėčiu mus vadinti ėmė dar mašinoje ☺.
Atsakyti
QUOTE(blansyte @ 2017 03 04, 23:37)
Mes jau parsivežėm namo savo mergaitę.Dabar dar tik kaip ir svečiavimuisi , bet turbut jau ir visam. Gausim įgaliojimą ir galėsim į mokyklą užrašyti.
Pokolkas pasimete visi , nors ji tai mažiau nei aš su vyru.Mama ir tėčiu mus vadinti ėmė dar mašinoje ☺.

Džiaugiuosi už jus! 8 dar tikrai mažai....
Pas mus savaitgaliais važinėja mūsų septynmetės broliai ir sesės (11-13-14-17 metų), pakaitom po du smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2017 03 05, 12:41)
Džiaugiuosi už jus! 8 dar tikrai mažai....
Pas mus savaitgaliais važinėja mūsų septynmetės broliai ir sesės (11-13-14-17 metų), pakaitom po du smile.gif

Musiškė irgi iš labai gausios šeimos , bet artimas ryśys tik su viena sese 12 metų. Tai pasižadėjom imti svečiuotis bent kartą per mėn.
Atsakyti

Grupe Vilniuje planuoja Kovo gale , minejo prades iskarto kai susirinks 8 norincios seimos :)

Atsakyti

Laba diena,

sakykit, tie įtėvių/globėjų kursai būna tik didžiuosiuose miestuose ar visuose rajonų centruose?

ačiū

Atsakyti