QUOTE(Germinė @ 2017 02 08, 18:26)
Sveika
Gal galėtum tapti budinčia globėja?Nežinau,iš kokio esi miesto-sąlygos skiriasi.Kaune budintys globėjai gauna d.u. kaip bet kuris dirbantis žmogus.Taigi eina stažas,mokami mokesčiai ir t t.Manau,kad budintiems keliami mažiausi reikalavimai.Bet dėl globos irgi verta pabandyti.Tik gal neduotų globoti berniuko...
Linkiu nenuleisti rankų ir eiti link gero tikslo Tik keistai nuskambėjo mintis,kad kalbėsi su vyru ir tada eisi į VTAT. Dažnai tokie "pokalbiai su vyru" trunka kelerius metus ;)
Gal galėtum tapti budinčia globėja?Nežinau,iš kokio esi miesto-sąlygos skiriasi.Kaune budintys globėjai gauna d.u. kaip bet kuris dirbantis žmogus.Taigi eina stažas,mokami mokesčiai ir t t.Manau,kad budintiems keliami mažiausi reikalavimai.Bet dėl globos irgi verta pabandyti.Tik gal neduotų globoti berniuko...
Linkiu nenuleisti rankų ir eiti link gero tikslo Tik keistai nuskambėjo mintis,kad kalbėsi su vyru ir tada eisi į VTAT. Dažnai tokie "pokalbiai su vyru" trunka kelerius metus ;)
Sveika, budinčia labai norėčiau, man priimtiniau. Bent jau pradžiai. Tik gaila, aš ne iš Kauno. Radviliškyje gyvenam.
Pažįstu saviškį ir ta mintis man nė kiek ne keista Jam reikia argumentų ir t.t. Jis nepasirašytų ant jausmų, ta prasme, ant mano "nooooriu". Taip, aš tikiu, kad vyrus ruošti kartais reikia kelerius metus. Jie mąsto kitaip nei mes. Skaičiuoja, strateguoja ir t.t.
Tuo labiau, jis vienas šiuo metu išlaiko mūsų šeimą, negalėčiau už akių kažko daryt iš elementariausios pagarbos. Tai va.
Jeigu gausiu vyro pritarimą, tada jau galva visas sienas pramušiu, nes motyvacija labai stipri. Ne akimirkos nuotaika, apie tai mąsčiau jau kokius 5 metus. Gimė dukra, užsisuko viskas, nuėjo viskas į antrą planą. O dabar vėl išlindo.
Pasiskaičiau jūsų temą, man truputį baisu tik tas dalykas, jeigu biologiniams tėvams atskleidžiama vaiko gyvenamoji vieta... kaip tada dėl vaikų saugumo? Nenorėčiau, kad trintųsi aplink namus ar braižytųs prie durų kokia paburkusi pilietė Nu aš čia taip vaizdingai...