Įkraunama...
Įkraunama...

Globėjai ir įtėviai apie viską 4😊

QUOTE(miss_candy @ 2017 01 14, 15:42)
Labai smagu skaityti jusu potyrius - tikrus, nesuvaidintus smile.gif sekmes, kantrybes ir daug meiles susibendraujant  4u.gif

Aciu smile.gif siandien isveziau i zaidimu kambari, issiduko, gal rytoj ramesni vaikai bus biggrin.gif masinoj sedi tvarkingai, dusauja daug, bet sedi ramiai( (iki zaidimu kambario 20min vairuot) biggrin.gif siaip as tikrai tikejausi blogesnes situacijos, tad labai dziaugiuos, kad viskas taip ramiai. Dar gali būti luzis, bet kazkaip ziurint i ji-abejoju. Nespejo vaikas uzsisklest, guvus, normalus vaikas, jokiu galvu trankymu, "uzsidarymu". Isterijos buna retos, siandien buvo viena-nepavyko batus apsiaut. Vyras pasake-ne ant tos kojos, persiauk. Ne, sedi zviegia, na vyras ir sako-jei nepersiauni, niekur nevaziuoji, ir isejo i virtuve. Paagresavo, bet persiave, pats tuo labai buvo patenkintas biggrin.gif zodziu ragucius dar teks palauzyt, bet visumoj tikrai viskas gerai, ne taip tragiška, kaip maniau gali buti. Slapia lova, ko gero, vienintele is tu didesniu bedu, bet irgi visiskai normalu smile.gif mazytes neskriaudzia, kas mane dziugina, bet "škadina" - vakar isdraske keleta deziu, kurios gulejo pardavimui, o suvare viska ant vyresnes mergaites, susipjauste pirsta, ispyle man eukalipto aliejuka vonioj ir visa dantu skalavimo skysti nuleido kriauklen doh.gif ai, dar pastos trecdali tubeles sau ant maikes paliko rolleyes.gif zodziu linksma biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mrsgorbac @ 2017 01 15, 00:26)
mazytes neskriaudzia, kas mane dziugina, bet "škadina" -

Koks amžius vaikų? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2017 01 15, 10:07)
Koks amžius vaikų? smile.gif

Berniukas 4.5, mergaites 3.5 ir 1.5
Atsakyti
QUOTE(Mrsgorbac @ 2017 01 14, 22:26)
Aciu smile.gif siandien isveziau i zaidimu kambari, issiduko, gal rytoj ramesni vaikai bus biggrin.gif masinoj sedi tvarkingai, dusauja daug, bet sedi ramiai( (iki zaidimu kambario 20min vairuot) biggrin.gif siaip as tikrai tikejausi blogesnes situacijos, tad labai dziaugiuos, kad viskas taip ramiai. Dar gali būti luzis, bet kazkaip ziurint i ji-abejoju. Nespejo vaikas uzsisklest, guvus, normalus vaikas, jokiu galvu trankymu, "uzsidarymu". Isterijos buna retos, siandien buvo viena-nepavyko batus apsiaut. Vyras pasake-ne ant tos kojos, persiauk. Ne, sedi zviegia, na vyras ir sako-jei nepersiauni, niekur nevaziuoji, ir isejo i virtuve. Paagresavo, bet persiave, pats tuo labai buvo patenkintas biggrin.gif zodziu ragucius dar teks palauzyt, bet visumoj tikrai viskas gerai, ne taip tragiška, kaip maniau gali buti. Slapia lova, ko gero, vienintele is tu didesniu bedu, bet irgi visiskai normalu smile.gif mazytes neskriaudzia, kas mane dziugina, bet "škadina" - vakar isdraske keleta deziu, kurios gulejo pardavimui, o suvare viska ant vyresnes mergaites, susipjauste pirsta, ispyle man eukalipto aliejuka vonioj ir visa dantu skalavimo skysti nuleido kriauklen doh.gif ai, dar pastos trecdali tubeles sau ant maikes paliko  rolleyes.gif zodziu linksma  biggrin.gif

is tikruju nezinau, kaip tokio amziaus vaikai elgiasi, bet musu mazasis irgi megsta pazviegti, o jei isgirsta zodi "NE", tai uzsidengia ausis ir verkti pradeda biggrin.gif arba vakar pasakiau, kad lauke uztektinai pabuvom, eisim namo, tai teko po pazastim pasikisus nestis i namus, nes pats pareiti atsisake biggrin.gif o ka jau kalbeti apie tai, kad daznai lenda pas juru kiaulyte ir isbarsto kraika ant kilimo smile.gif mokom mokom ir suprantam, kad per viena nakti viskas nepasidaro smile.gif o su jusu berniukui irgi tikriausiai niekas daug demesio neskyre mokymams, tad jums tai belieka kantriai daryti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(miss_candy @ 2017 01 15, 16:29)
is tikruju nezinau, kaip tokio amziaus vaikai elgiasi, bet musu mazasis irgi megsta pazviegti, o jei isgirsta zodi "NE", tai uzsidengia ausis ir verkti pradeda biggrin.gif arba vakar pasakiau, kad lauke uztektinai pabuvom, eisim namo, tai teko po pazastim pasikisus nestis i namus, nes pats pareiti atsisake biggrin.gif o ka jau kalbeti apie tai, kad daznai lenda pas juru kiaulyte ir isbarsto kraika ant kilimo smile.gif mokom mokom ir suprantam, kad per viena nakti viskas nepasidaro smile.gif o su jusu berniukui irgi tikriausiai niekas daug demesio neskyre mokymams, tad jums tai belieka kantriai daryti smile.gif

Ne, pas mus tokiu reakciju nebuna, buna kitokiu kurjozu biggrin.gif dabar tik ir speja znaibytis, mustis ir skusti vienas kita doh.gif tik ir speju skirstyt biggrin.gif dar ir specialiai erzina vienas kita doh.gif bandau atpratint nuo zalingu iprociu kaip kad vidurinio pirsto rodymas, siuntinejimas etc doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mrsgorbac @ 2017 01 15, 15:15)
Berniukas 4.5, mergaites 3.5 ir 1.5

biggrin.gif oho, tikiu, kad veiksmo pas jus netruksta. Pas mus dukryte 3,2m. ir sunus 2,7m. Tai su vyru kartais padidziaugiam, kad jie du ir mes du, su treciu nebesusitvarkytume. Musu maziukas baigia pamirst (ar isaugt) psichozes. Vis svelnyn ir svelnyn, o pradzioje galvojau, kad ir man stogas pavaziuos, nes kiekvienam zingsnyje, del visko budavo ziaurios isterijos. Bet neapsakomai dziaugiuosi savo vijurkais wub.gif matau kaip jiems smagu kartu, isivaizduoju kaip bus kai dar paaugs. Dar labai dziaugiuosi del praktiskai vienodo amziaus, draugeliai toki beveik vienodo prociuko biggrin.gif mokosi visko vienas is kito, kopijuoja. O pas jus isvis hebryte is triju- nerealu.
Atsakyti
QUOTE(Mildauskaite @ 2017 01 27, 19:58)
biggrin.gif oho, tikiu, kad veiksmo pas jus netruksta. Pas mus dukryte 3,2m. ir sunus 2,7m. Tai su vyru kartais padidziaugiam, kad jie du ir mes du, su treciu nebesusitvarkytume. Musu maziukas baigia pamirst (ar isaugt) psichozes. Vis svelnyn ir svelnyn, o pradzioje galvojau, kad ir man stogas pavaziuos, nes kiekvienam zingsnyje, del visko budavo ziaurios isterijos. Bet neapsakomai dziaugiuosi savo vijurkais  wub.gif matau kaip jiems smagu kartu, isivaizduoju kaip bus kai dar paaugs. Dar labai dziaugiuosi del praktiskai vienodo amziaus, draugeliai toki beveik vienodo prociuko  biggrin.gif mokosi visko vienas is kito, kopijuoja. O pas jus isvis hebryte is triju- nerealu.

Veiksmo netruksta, tas tikrai. Dar ir man paciai, nes vyras dirba 12 val ir 2 val praleidzia kelioneje iki darbo biggrin.gif na bet tvarkomes. Psichozes mazeja ir pas mus, maziau buna isteriju, atpratinau nuo jo amzino "sakysiu", šiaip matosi, kad vaikas stengiasi buti geru, bet "uzsimirsta" biggrin.gif is tikruju sunku ir man paciai, palyginus su dukrom jis viesulas, as tokio aktyvumo nesitikejau ir dar negaliu apsiprasti biggrin.gif jau bando irgi kopijuot jaunele bandydamas gauti daugiau demesio, kaio kad nuvalyk uzpakali, nuvalyk nosi, ir t.t. Bet ir dukra is jo daug ka ima, rengtis eme pati pagal galimybes, siandien po pietu miego kartu "valesi" dantis biggrin.gif pasiseke, kad ištraukem ji is ten gana greitai, metai ir kelios savaites labai dideles zalos nepadare, perdaug blogo is vyresniu vaiku ten neprisimoke. Tiesa siandien uztikau ji nusimovusi kelnes su apatiniais pries dukra stovint ant sofos, sita niuansa stebesiu ar vienkartinis buvo. Miega, deja, dar su pampersais, nes dar nenurimes, nakti nesikelia, pries 2 naktis verke man atsisedes 2.44, ejau guldyt neprabudusi. Vaiku namai sake ryja non stop ir vemia nuo pertekliaus, skudziasi daznai pilvo skausmais. Skundesi pas mane tik karta, bet daviau perdaug maisto, o daugiau nei ryja, nei persivalgo, nei juolab vemia. Siaip viskas gerai, cia daugiau man reikia persikraut, kad su berniuku bus kitaip, nei su mergaitemis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mrsgorbac @ 2017 01 28, 02:19)
Veiksmo netruksta, tas tikrai. Dar ir man paciai, nes vyras dirba 12 val ir 2 val praleidzia kelioneje iki darbo biggrin.gif na bet tvarkomes. Psichozes mazeja ir pas mus, maziau buna isteriju, atpratinau nuo jo amzino "sakysiu", šiaip matosi, kad vaikas stengiasi buti geru, bet "uzsimirsta" biggrin.gif is tikruju sunku ir man paciai, palyginus su dukrom jis viesulas, as tokio aktyvumo nesitikejau ir dar negaliu apsiprasti biggrin.gif jau bando irgi kopijuot jaunele bandydamas gauti daugiau demesio, kaio kad nuvalyk uzpakali, nuvalyk nosi, ir t.t. Bet ir dukra is jo daug ka ima, rengtis eme pati pagal galimybes, siandien po pietu miego kartu "valesi"  dantis biggrin.gif pasiseke, kad ištraukem ji is ten gana greitai, metai ir kelios savaites labai dideles zalos nepadare, perdaug blogo is vyresniu vaiku ten neprisimoke. Tiesa siandien uztikau ji nusimovusi kelnes su apatiniais pries dukra stovint ant sofos, sita niuansa stebesiu ar vienkartinis buvo. Miega, deja, dar su pampersais, nes dar nenurimes, nakti nesikelia, pries 2 naktis verke man atsisedes 2.44, ejau guldyt neprabudusi. Vaiku namai sake ryja non stop ir vemia nuo pertekliaus, skudziasi daznai pilvo skausmais. Skundesi pas mane tik karta, bet daviau perdaug maisto, o daugiau nei ryja, nei persivalgo, nei juolab vemia. Siaip viskas gerai, cia daugiau man reikia persikraut, kad su berniuku bus kitaip, nei su mergaitemis biggrin.gif

Oi... su valgymu ir mes turejom problemu... maista rydavo nekramtes ir visa susikisdavo iskart. Bet maciau kaip ji ten maitino, tai nenuostabu. Nes saukstu dirbo kaip masina, kabina -kisa, nelaukia kol sukramtys.
Dabar stebiu kaip vyksta kazkoks maziuko virsmas is cypiancio, nekontroliuojamo mazylio i jaukaus vaikucio 😊 Pradedam susikalbet, galim apsikabine pasidziaugt wub.gif negaliu kaip faina wub.gif nes buvo tikrai nelengva.
Atsakyti
QUOTE(Mildauskaite @ 2017 01 28, 07:42)
Oi... su valgymu ir mes turejom problemu... maista rydavo nekramtes ir visa susikisdavo iskart. Bet maciau kaip ji ten maitino, tai nenuostabu. Nes saukstu dirbo kaip masina, kabina -kisa, nelaukia kol sukramtys.
Dabar stebiu kaip vyksta kazkoks maziuko virsmas is cypiancio, nekontroliuojamo mazylio i jaukaus vaikucio 😊 Pradedam susikalbet, galim apsikabine pasidziaugt  wub.gif negaliu kaip faina  wub.gif nes buvo tikrai nelengva.

Dziaugiuos wub.gif seniai jis pas jus? Kiek laiko buvo vaiku namuose?
Atsakyti
QUOTE(Mrsgorbac @ 2017 01 28, 16:05)
Dziaugiuos  wub.gif seniai jis pas jus? Kiek laiko buvo vaiku namuose?

Pas mus 8men. o vaiku namuose isbuvo ilgiau nei metus, nuo 9men. iki beveik 2m.
Atsakyti
QUOTE(Mildauskaite @ 2017 01 28, 16:11)
Pas mus 8men. o vaiku namuose isbuvo ilgiau nei metus, nuo 9men. iki beveik 2m.

Ojei, visai maziukas ten buvo verysad.gif
Atsakyti
Sveikos, paskaitinėjau šitą temą ir susižavėjau, kokios šaunuolės esate 4u.gif Net neįsivaizduoju, kiek reikia kantrybės jums, kiek pastangų ir nervų tai kainuoja. Pagarba jums, kad auginate tuos paliktus vaikučius, kad suteikiate jjiems namus...

Aš negloboju ir nesu nieko įsivaikinusi, tiesiog kilo tokia mintis - o kaip būtų, jei kada nors užauginę savus paimtume globoti vaikiuką. Įlindau į šią temą smalsumo vedama, o kaip gi sekasi auginti tuos vaikučius, kurie yra tikrai žiauriai traumuoti. Žinau, kad tai be proto sunku ir net nežinau, ar užtektų man jėgų, ar sugebėčiau... Ar paruošia jus psichologai, ar padeda , ar pakonsultuoja kas nors?
Atsakyti