Įkraunama...
Įkraunama...

Globėjai ir įtėviai apie viską 4😊

Merginos, ka reikia dar padaryt pries vykstant pasiimt vaika? Teismo nutarimas paskelbtas 06.12, isigaliot 30 dienu, tad atsiimt, kaip suprantu, ji galima sausio 5. Ka pries tai reikia padaryt? Nuvykt i vtas kazka pasirasyt ar dar kazka? Vyras skrenda i Lietuva sausio 3 ir sausio 6 skrenda atgal, ketinam paimt vaika pries pat skrydi, sausio 6, kad nebutu jam papildomo streso kazkur kitur nakvot.
Atsakyti
1) Pasiimti teismo nutartį

2) Nueiti į VTAT ir pasiimti dokumentus, leidžiančius pasiimti vaiką (geriausia su VTAT susitarti iš anksto, kad Jums paruoštu atvažiavimui).

3) Jei būtumėte globėjai Lietuvoje, tai dar lauktų apsilankymas dėl globos išmokos sutvarkymo (jau nepamenu kur, tikrai ne VTAT'e). Bet Jūsų atveju, kai globosite užsienyje, nežinau kaip būtų .

4) Važiuoti su dokumentais į GN ir pasiimti vaiką. GN irgi reikia įspėti, kad vaiką paruoštų. Mūsų atveju GN įspėjo VTAT'as.

QUOTE(Mrsgorbac @ 2016 12 11, 18:51)
Merginos, ka reikia dar padaryt pries vykstant pasiimt vaika? Teismo nutarimas paskelbtas 06.12, isigaliot 30 dienu, tad atsiimt, kaip suprantu, ji galima sausio 5. Ka pries tai reikia padaryt? Nuvykt i vtas kazka pasirasyt ar dar kazka? Vyras skrenda i Lietuva sausio 3 ir sausio 6 skrenda atgal, ketinam paimt vaika pries pat skrydi, sausio 6, kad nebutu jam papildomo streso kazkur kitur nakvot.

Atsakyti
QUOTE(Ute @ 2016 12 12, 09:07)
1) Pasiimti teismo nutartį

2) Nueiti į VTAT ir pasiimti dokumentus, leidžiančius pasiimti vaiką (geriausia su VTAT susitarti iš anksto, kad Jums paruoštu atvažiavimui).

3) Jei būtumėte globėjai Lietuvoje, tai dar lauktų apsilankymas dėl globos išmokos sutvarkymo (jau nepamenu kur, tikrai ne VTAT'e). Bet Jūsų atveju, kai globosite užsienyje, nežinau kaip būtų .

4) Važiuoti su dokumentais į GN ir pasiimti vaiką. GN irgi reikia įspėti, kad vaiką paruoštų. Mūsų atveju GN įspėjo VTAT'as.

Aciu 4u.gif

Skambinau siandien i vtas ir vaziavau i teisma,viska issiaiskinau.
Teisme reikia pasirodyt uzsidet stampa, kad teismo sprendimas isigaliojo. I vtas vaziuoti nebereikia, su teismo sprendimu iskart i vaiku namus pasiimti vaika. Vaiku namams pranesta kada vaikas turi buti paruostas, bet dar diena pries pasiemant paskambinsiu priminsiu.
Atsakyti
Ar kas nors isivaikino globojama vaika? Ko reikia, kas galit pasidalint?
Atsakyti
QUOTE(Mrsgorbac @ 2017 01 04, 01:13)
Ar kas nors isivaikino globojama vaika? Ko reikia, kas galit pasidalint?

Mes įsivaikinom. Pasisamdėm advokatą. Jis parašė teismui prašymą, pasakė kokių reikia pažymų, suderino teismo posėdžio laiką. Mums beliko tik sudalyvauti teisme.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baisa.: 05 sausio 2017 - 00:18
Na, stai ir viskas, berniukas jau su vyru, atsisveikines su vaiku namu kolektyvu. Uz 4 valandu ju laukia skrydis NAMO wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mrsgorbac @ 2017 01 10, 18:16)
Na, stai ir viskas, berniukas jau su vyru, atsisveikines su vaiku namu kolektyvu. Uz 4 valandu ju laukia skrydis NAMO  wub.gif

Sveikinu!!!!
Kaip jūs?! Kaip pirmos dienos namie?
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2017 01 12, 06:35)
Sveikinu!!!!
Kaip jūs?! Kaip pirmos dienos namie?

Ačiū 4u.gif sekasi neblogai, vakar buvo dvi isterijos su daiktu trankymu, siandien viena. As gan grieztai su juo, kaip ir su mergaitem, proto ribose, zinoma. Vakar buvo avarijos, dukart privare i kelnes, tiesiogine zodzio prasme isterliojo man vonios kilimelius, sluostesi rubais, nerado apatiniu, tai uzsidejo kelnes ir is baimes, kad barsiu, uzsidare kambario duris. Pamačius, atvirai pasakius, atvipo zandikaulis smile.gif na bet sutvarkiau, nuejau i kambari, nuvedziau ji praustis, parodziau kur jo apatiniai guli, aprengiau ir nusileidom i apacia, nieko nesakiau. Antra avarija buvo vakare, bet ji vyras guldo, tai tvarkesi patys. Vakar nieko nevalge, tik banana ir pomidoru salotas, siandien jau valge normaliai. Pusryčiams prase blynu, pietus valge gerai. Nezinau kodel vaiku namai sake, kad jis persivalgo iki vemimo, jis suvalgo vos siek tiek daugiau, nei dukra metais jaunesne, kuri siaip nevalgiuke pas mus. Sako daznai skundesi pilvo skausmais, stebesiu valgymo iprocius, bandysiu reguliuot. Buna pesasi del zaislu, bet va vakare zaide 20min jo kambary dviese, tai nei cypt negirdejau wub.gif siandien su visais 3 bandziau isvairuot i parduotuvele, patikrint kaip elgsis. Elgiasi graziai, klausosi, masinoj sedi tvarkingai, nors vyras sake, kad nenustygsta vietoj. Mane mama vadina, vyra dede biggrin.gif vaiku namuose dienos ir nakties miegui dejo pampersus. Pas mane nei zodziu jis apie juos neuzsimine, o ir as nemaunu, atsikelia ryte dregnas, tad kaip suprantu privaro, bet nepabunda. Ryte pakeičiama patalyne ir tiek, sakiau, kad nebarsiu (matyt ten labai bardavo uz nesekmes). Per miegus daznai buna suverkia, bet nepabunda, miega savo kambarelyje su maza lempa, duru mes neuzdarom visuose namuose. Na kazkaip taip smile.gif tvarkomes palyginus neblogai, as tikejausi baisesnes situacijos. Tik man jau galva sprogsta nuo tribalsio "maaaamaaaa"! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mrsgorbac @ 2017 01 13, 03:26)
Ačiū  4u.gif sekasi neblogai, vakar buvo dvi isterijos su daiktu trankymu, siandien viena. As gan grieztai su juo, kaip ir su mergaitem, proto ribose, zinoma. Vakar buvo avarijos, dukart privare i kelnes, tiesiogine zodzio prasme isterliojo man vonios kilimelius, sluostesi rubais, nerado apatiniu, tai uzsidejo kelnes ir is baimes, kad barsiu, uzsidare kambario duris. Pamačius, atvirai pasakius, atvipo zandikaulis smile.gif na bet sutvarkiau, nuejau i kambari, nuvedziau ji praustis, parodziau kur jo apatiniai guli, aprengiau ir nusileidom i apacia, nieko nesakiau. Antra avarija buvo vakare, bet ji vyras guldo, tai tvarkesi patys. Vakar nieko nevalge, tik banana ir pomidoru salotas, siandien jau valge normaliai. Pusryčiams prase blynu, pietus valge gerai. Nezinau kodel vaiku namai sake, kad jis persivalgo iki vemimo, jis suvalgo vos siek tiek daugiau, nei dukra metais jaunesne, kuri siaip nevalgiuke pas mus. Sako daznai skundesi pilvo skausmais, stebesiu valgymo iprocius, bandysiu reguliuot. Buna pesasi del zaislu, bet va vakare zaide 20min jo kambary dviese, tai nei cypt negirdejau  wub.gif siandien su visais 3 bandziau isvairuot i parduotuvele, patikrint kaip elgsis. Elgiasi graziai, klausosi, masinoj sedi tvarkingai, nors vyras sake, kad nenustygsta vietoj. Mane mama vadina, vyra dede biggrin.gif vaiku namuose dienos ir nakties miegui dejo pampersus. Pas mane nei zodziu jis apie juos neuzsimine, o ir as nemaunu, atsikelia ryte dregnas, tad kaip suprantu privaro, bet nepabunda. Ryte pakeičiama patalyne ir tiek, sakiau, kad nebarsiu (matyt ten labai bardavo uz nesekmes). Per miegus daznai buna suverkia, bet nepabunda, miega savo kambarelyje su maza lempa, duru mes neuzdarom visuose namuose. Na kazkaip taip smile.gif tvarkomes palyginus neblogai, as tikejausi baisesnes situacijos. Tik man jau galva sprogsta nuo tribalsio "maaaamaaaa"!  biggrin.gif

Smagu skaityt wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mrsgorbac @ 2017 01 13, 02:26)
Na kazkaip taip smile.gif tvarkomes palyginus neblogai, as tikejausi baisesnes situacijos. Tik man jau galva sprogsta nuo tribalsio "maaaamaaaa"!  biggrin.gif
4u.gif Medaus mėnuo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Germinė @ 2017 01 13, 10:44)
4u.gif Medaus mėnuo  mirksiukas.gif

Tikrai taip smile.gif

Vakar tapo aisku, kad mamomis jis vadina visas-savo mociute, mano mama, taipogi vadino mama. Na ner ko visko iskart noret. Vakar persimatavo man du stalcius rubu, atrinkau permazus, isvaziavom i miesta pirkt jam tapkiu, batu ir kepures. Ir cia.... Buvo fiasko doh.gif jei ne mano mama, su visu tuntu nebūčiau susitvarkius doh.gif bet misija atlikom, toliau galesiu pirkt internetu pagrindinius daiktus. Siandien vesim visus i zaidimu kambari, nes namukas mazas, begiot ner kur, o jis mėgstantis lauka ir iprates begiot vaiku namu koridoriuje. As jau bijau jie man i virtuve ilus is jo kambario biggrin.gif pagrindinius kvircus keliancius zaislus tenka slept i rusi, kol neismoko dalintis, bet pagrinde tvarkomes gerai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mrsgorbac: 14 sausio 2017 - 16:39
QUOTE(Mrsgorbac @ 2017 01 14, 15:38)
Tikrai taip smile.gif

Vakar tapo aisku, kad mamomis jis vadina visas-savo mociute, mano mama, taipogi vadino mama. Na ner ko visko iskart noret. Vakar persimatavo man du stalcius rubu, atrinkau permazus, isvaziavom i miesta pirkt jam tapkiu, batu ir kepures. Ir cia.... Buvo fiasko  doh.gif jei ne mano mama, su visu tuntu nebūčiau susitvarkius doh.gif bet misija atlikom, toliau galesiu pirkt internetu pagrindinius daiktus. Siandien vesim visus i zaidimu kambari, nes namukas mazas, begiot ner kur, o jis mėgstantis lauka ir iprates begiot vaiku namu koridoriuje. As jau bijau jie man i virtuve ilus is jo kambario  biggrin.gif pagrindinius kvircus keliancius zaislus tenka slept i rusi, kol neismoko dalintis, bet pagrinde tvarkomes gerai smile.gif

Labai smagu skaityti jusu potyrius - tikrus, nesuvaidintus smile.gif sekmes, kantrybes ir daug meiles susibendraujant 4u.gif
Atsakyti