Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės problemos

Man irgi buvo pasalinta visa skydliaukes ir 4 limfmazgiai kuriuose buvo metastazes. Viska gyde jodu  Dabar po jlpaskutinio jodo praejo puse metu  tyrimai kolkas geri, vėžio žymuo geras. Viskas bus gerai. 

Atsakyti

O jums skydliauke ir mazgus kartu salino ar dvi operacijos buvo ? Nes vyrui kaip suprantu tik skydliauke pasalino o metastazias kaip jie mate tai nezinau nes butu parase kad pasalinti limfmazgiai o cia tik rasta metastaziu visuose keturiuose mazguose.

Atsakyti

Man viska kartu pasalino skydliauke ir visus itarrinus limfmazgius. O kas jusu vyra operevo? 

Atsakyti

Kymantas

Atsakyti

Mane operavo Krasauskas 

Atsakyti

O juma buvo dar kazkur ar tik tuose limfmazgiuose kurie jau buvo pasalinti operacijos metu ? Kiek kartu gavote joda ? Ar jau po pirmo jodo pasako kanors ar pasiduoda gydymui ar ne ? 

Atsakyti

O juma buvo dar kazkur ar tik tuose limfmazgiuose kurie jau buvo pasalinti operacijos metu ? Kiek kartu gavote joda ? Ar jau po pirmo jodo pasako kanors ar pasiduoda gydymui ar ne ? 

Sveiki. Neišsigąskite taip. Viskas bus gerai. Po pirmo jodo prieš išrašant praskenuoja kūną ir žiūri ar yra kur židinių: likęs skydliaukės audinys, limfmazgiai, kaulai. Ten daktarai tokį paveiksliuką gauna ir iš karto nusprendžia ar reikia papildomo jodo kurso. Labai retai kam vieno kurso užtenka. Nemažai daliai 2-jų užtenka. Kam daugiau reikia. Jūs neparašėte koks būtent vėžys: papiliarinė karcinoma ar dar koks. Jeigu pirmas mano išvardintas, tai jis geriausiai pasiduoda gydymui. Tik nepulkite į paniką. Viskas bus gerai. Kam ilgiau užtrunka gydymas, kam trumpiau, bet po gydymo išgirsta šią dieną esate sveika,-as. :4u:​ laikykitės

Atsakyti

Aciu uz paguodziancius zodzius

Tikiuosi viskas bus gerai....  papiline karcionoma pirma stadija. Jodo nebojo operuotis jei dar tektu taipat nebijo.svarbu gyvent... tik nesuprantam ar lie 4 limfmazgiai jai buvo pasalinti ar jie tik istirti. Surasyta mikriskopibis tyrimas visos skydliaukes vienoi pusei piktas mazgas 1.6cm kita puse be metastaziu ir pakitimu ir keturiuose prie skydliaukes esanciuose mazguose rastos metastazes. Tai ar jie pasalinti nk nesuprantu...

Atsakyti

Manau, kad viska pasalino. Siaip ir tiria jau isimta skydliauke. Jus galit operavusio daktaro tiesiog pasiklausti . O kada jodas prasides? Man reikejo triju kursu jodo. 

Atsakyti

Pirmas jodas gruodzio 21d. Skambinom tai db daktare asta vidrinskaite  uz ji atsakinga baranauskas serga. Tai sake nevaziuot jokiom pirmom konsultacijom o tiesiai jodo terapijai atvaziuot turet kraujo bendra tyrima ir pries 3sav. Nutraukt tiroksono gerima. Kiek dienu jus islaike ? Ir po kiek laiko skiriamas antras jodas ?

Atsakyti

AbroR, 02 Lap 2018 - 09:08, parašė: Pirmas jodas gruodzio 21d. Skambinom tai db daktare asta vidrinskaite uz ji atsakinga baranauskas serga. Tai sake nevaziuot jokiom pirmom konsultacijom o tiesiai jodo terapijai atvaziuot turet kraujo bendra tyrima ir pries 3sav. Nutraukt tiroksono gerima. Kiek dienu jus islaike ? Ir po kiek laiko skiriamas antras jodas ?
Man rodos dabar truputį pasikeitė guldymo grafikas. Bet prieš daugiau negu metus mane guldė antradienį ir išleido penktadienį. Kitą kartą penktadienį paguldė ir išleisti turėjo pirmadienį, bet radiacinis fonas buvo didesnis negu leidžiama ir paliko vienai dienai ir namo išleido antradienį. Būna ir su didesniu fonu išleidžia, nes vietų trūksta tą dieną gydymui. Vidutiniškai 3 paras išlaiko. Bet sakau, kai kurie ilgiau pasilieka.
Atsakyti

Na bus sventinis laikotarpis tai gal ir paleis uz 3 dienu. Na tegu laiko kiek turi laikyt svarbu rezultatai . Ta viena diena maziau daugiau nk nekeicia

Atsakyti