Įkraunama...
Įkraunama...

Vasara Londone

QUOTE(*nova* @ 2016 05 26, 22:10)
Giega, tai kada i LT saunat  bigsmile.gif 

ryt biggrin.gif
Atsakyti
Giega, gero skrydzio, gero laiko... Silumos prigriebk gryzdama biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*nova* @ 2016 05 27, 00:10)
Giega, tai kada i LT saunat  bigsmile.gif 

Heida, skalbi jau  bigsmile.gif

Dar neskalbiu, ruosiuos i mokslus, savaitgali praskalbsiu.
Atsakyti
Labukas

QUOTE(Heida @ 2016 05 27, 07:38)
Dar neskalbiu, ruosiuos i mokslus, savaitgali praskalbsiu.

tai gal skalbk rankom su sampunu.. vistiek i masina bijociau kist net ant vilnos programos..

Pasistengsiu saules parvezt biggrin.gif Kaip tik rodo +26-28 thumbup.gif Nors kai karsta per baliu irgi blogai biggrin.gif
Atsakyti
Laba,

Kodel su sampunu plauti?

Kaip man siandien sunkiai dirbasi. Paskutine diena, tai vsio, sedziu ir apdujusiom akim i ekrana spoksau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2016 05 27, 09:38)
Laba,

Kodel su sampunu plauti?

Kazkur rase, kad megztukus, ypac visokius pukuotus, labai gerai plaut su sampunu.. O rankom skalbciau, nes vistiek tik buski paniurkai, o masina rankiniu apie valanda mirko..
Atsakyti
aaa, aisku. Nu jo, logikos kaip ir yra.

Ziuriu secretsales yra MK tasiu ispardavimas. Ar jums jos grazios?
Atsakyti
Laba.
As ir skalbiu megstinius su sampunu, tik skalbimo masinoj, ir dabar ikisau ta kur bijojau skalbt, bus kaip bus rolleyes.gif
MK tases as nepirkciau, kaina pakankamai auksta, modeliai mano skoniui, labai vidutiniai, o blogiausia kad ju labai daug padirbtu nesiojasi. Kazkada perskaiciau minti cia sm, apie MK rankines, man pasirode taiklu, kiekvienos konsulines siekis ir svajoniu isdipildymas turet MK rankine.
Atsilo i vakara bigsmile.gif
Atsakyti
Tai savaitgaliaujat visos ane g.gif As metu darba padariau, spinta pertvarkiau, maisa didziausia i labdara atrinkau, vietos pasidariau naujiems skudurams biggrin.gif man cia ziaurus darbas nes negaliu pakest rubu dulkiu, uztino ne tik akys ir nosis, bet ir smegenys, teko daryt pertrauka ir eit i kiema vistos kept. Vaikai sushiu uzsisake vakarienei, reik susukt rolleyes.gif
Atsakyti
Laba,

O man tai visai nieko rūbus pertvarkyti. Visai patinka. biggrin.gif thumbup.gif

Susižvejojom vakar bilietus į LT. thumbup.gif Atostogausim Lietuvoje wub.gif
Atsakyti
Laba.
Siandien Sekmines Barkingo parke, bet man nuo pernai labai ne kokie atsiminimai biggrin.gif
Limcamca, faina. Kiek uz bilietus sumokejot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Heida: 29 gegužės 2016 - 11:58
340, tai jau zinok griebiau nebegalvodama. Rugpjuti. Visiem 4.
Atsakyti