Laba.
Jums venos eina, mano diedui kaulai jau pora metu jam tai kelis, tai alkune, tai riesas, o vakar parode pedos kaulai, net nezinau kuris ten, pas mane nei zymes kad ten kazkoks sanarys butu, o pas ji jau guzai didziausi, vienas dar istines ir skausmingas, zodziu, starost ni radost.
Zada sestadieni silciausia si menesi, tai bus apgulti papludymiai ir keliai link ju
Aš namie jau...užmaišiau šaltibarščiais,bulvytės verda...visi namo susirinko,vakarieniausim kartu,kas labai reta😍
Žodžiu,ką planavau namas nupirkau ir dar on top..likau labai patenkinta IKEA,laaabai geros nuolaidos!!!...paskui dar pakeliui užsukau i vieną pardę,nušoviau belekokio didumo lauko žvakei žibintą....
Dar vos moterytė man neįliurlino į šoną,žiedu iš pirmos juostos žiedu norėjo sukti i kairę!!!..taip sunervina kad net apsižliumbiau,iš išgaščio kojas pakirto,nes būtų po gruzavyku mane pakišus...
Žodžiu,ką planavau namas nupirkau ir dar on top..likau labai patenkinta IKEA,laaabai geros nuolaidos!!!...paskui dar pakeliui užsukau i vieną pardę,nušoviau belekokio didumo lauko žvakei žibintą....
Dar vos moterytė man neįliurlino į šoną,žiedu iš pirmos juostos žiedu norėjo sukti i kairę!!!..taip sunervina kad net apsižliumbiau,iš išgaščio kojas pakirto,nes būtų po gruzavyku mane pakišus...
Heida,kokia zele,saltienom maitink SB Sanariai nekas...MB keliena viena paskaudena,ejo pas GP,siunte tyrymams,tai pati pradzia artrito..DAr ner jokiu vaistu,tik dietos laikytis,sportuoti...Nu ta ir daro,bet jau ir antra pradeda skaudet...
Siaip tikrai-BAisi ta senatve...
Patranka
Maciau cia kada,kad dideles nuolaidos Ikejoj,bet kaip neiko ir nereikia
Dujos yra,puodai verda Sestad prie juros irgi planuoju Tik va mastom kur link Ar i Braitona/Hove ar i Hastingsa..I Hastingsa km tie patys,bet gatves siauresnes ir ilgiau vaziuojas,bet draugai fazenda ten turi,galim likt nakvot
Siaip tikrai-BAisi ta senatve...
Patranka
Maciau cia kada,kad dideles nuolaidos Ikejoj,bet kaip neiko ir nereikia
Dujos yra,puodai verda Sestad prie juros irgi planuoju Tik va mastom kur link Ar i Braitona/Hove ar i Hastingsa..I Hastingsa km tie patys,bet gatves siauresnes ir ilgiau vaziuojas,bet draugai fazenda ten turi,galim likt nakvot
Kas pas ką. Pas mus abu nugaros nerimo duoda. Nėra ko norėti: nešiojam, kilnojam.
Patranka, užjaučiu. Gerai, kad gerai baigėsi. O, dėl Ikea nenervyk, man rankos niežti Lyg ir nieko nereikia, ko namams trūktų, bet vat rankos niežti
Patranka, užjaučiu. Gerai, kad gerai baigėsi. O, dėl Ikea nenervyk, man rankos niežti Lyg ir nieko nereikia, ko namams trūktų, bet vat rankos niežti
Eina sau Mrs. Patranka, man isvis dideli ziedai siauba kelia, na pastoviai kazkas ant ju bludija ne pagal juostas.
Ikeja ir man patinka
Giega, tai aisku kad ten kur su nakvyne, dar ir sekmadieni prie juros nuvarytumet
Mums tuoj meetai bus reikalingi ligoms ir gydymo budams pasipasakot juokas juokais, bet jau su daug bendraamziu apie ligas pakalbam, kam spaudimas, kam venos, akmenliges....
Ikeja ir man patinka
Giega, tai aisku kad ten kur su nakvyne, dar ir sekmadieni prie juros nuvarytumet
Mums tuoj meetai bus reikalingi ligoms ir gydymo budams pasipasakot juokas juokais, bet jau su daug bendraamziu apie ligas pakalbam, kam spaudimas, kam venos, akmenliges....
QUOTE(Limcamca @ 2016 07 07, 18:14)
Kas pas ką. Pas mus abu nugaros nerimo duoda. Nėra ko norėti: nešiojam, kilnojam.
Važiavau pirk gazebą,bet kol daėjau pilna buvau...p kaip nepirk jei buvo kažkas 15 dabar 3,3,5 dabar 0.5 ir t.t
Apie ligas tyliu...nes kai pradėsiu tai baisu bus😀
Sako senatve tada ateina, kai kosmetinej dazus vaistai pakeicia Kosmetinej dar nesinesioju vaistu, bet virtuvej ant stalo toks indelis pilnas prikrautas Labai nenoriu, bet nuo spaudimo pastoviai turiu gert... Dabar dar ir gelezi biski pageriu..
Gyme, laukiam kol trenere kita klase baigs
QUOTE(giega @ 2016 07 07, 18:58)
Sako senatve tada ateina, kai kosmetinej dazus vaistai pakeicia Kosmetinej dar nesinesioju vaistu, bet virtuvej ant stalo toks indelis pilnas prikrautas Labai nenoriu, bet nuo spaudimo pastoviai turiu gert... Dabar dar ir gelezi biski pageriu..
Ane?...pas mane diclak visada ir dar keli kur pastovėti geriu😅
Mama mano sako, kol jaunos su pusseserem susitike budavo apie bernus pliurpdavo, paskui apie vaikus, dabar apie daktarus ir vaistus
Tai va, bukim dar jaunos, nesnekekim apie ligas ir vaistus Geriau sakykit ka zadat savaitgali veikt, i kuria puse prie juros vaziuot
Mes del Hastingso penktad nuspresim, nes vistiek tuos draugus matysim, tai ziuredim, jei jie kazkokiu ypatingu planu neturi, tai link ju trauksim, jei turi, tai i Hove
Mes del Hastingso penktad nuspresim, nes vistiek tuos draugus matysim, tai ziuredim, jei jie kazkokiu ypatingu planu neturi, tai link ju trauksim, jei turi, tai i Hove
Sveikos
Per kur jūs matot kad savaitgali geri orai?? Mes i bbq uzkviesti bet žiū kad saulės išvis nerodo
Patranka
Per kur jūs matot kad savaitgali geri orai?? Mes i bbq uzkviesti bet žiū kad saulės išvis nerodo
Patranka
Jeigu nelyja, vadinasi jau oras geras
As skaiciau spaudoj kad atnesa kazkokias sroves siltas savaitgaliui, ir jutimine temp. sieks +27.
As skaiciau spaudoj kad atnesa kazkokias sroves siltas savaitgaliui, ir jutimine temp. sieks +27.