Ar ant saulės iškepėt?
Skaitau, Oskarą Pistorijų vistik nuteisė 6 metus kalėjimo už draugės nužudymą
QUOTE(Limcamca @ 2016 07 06, 17:53)
Ar ant saulės iškepėt?
Dar mažai gavo⚡
Buvau lidle,nusipirkau dar du BUXUS🌞Mano raganės abi kotais vysta,apačioj lapai gelst pradėjo,Nžn ką daryt...
Labas rytas
Panos, eina lauk venos kojos tokios sunkios, patinusios. Tikriausiai vaistai nepades, reiks operuot Patranka, tu turejei bedu su kojom
Savaitgali ora ir mano tel grazu rodo varysim prie juros
Panos, eina lauk venos kojos tokios sunkios, patinusios. Tikriausiai vaistai nepades, reiks operuot Patranka, tu turejei bedu su kojom
Labukas
KAip tik pries pora dienu buvau GP del venu...MAn jos jau senai biski islindusios,bet kol neskaudejo,tol niekur ir nesikreipiau...Bet dabar vis pamaudzia..Gal dar labiau issiplete,o gal kad pasportuoju intensyviau Vnz laukiu dabar siuntimo i ligonine,ziuresiu ka ten sakys-ar tik kosmetine,ar jau rimciau...
Drauge LT su lazeriu dares,bet pas ja tai labai ziauriai jau buvo...
Glinglin,ar dar nepabegai
KAip tik pries pora dienu buvau GP del venu...MAn jos jau senai biski islindusios,bet kol neskaudejo,tol niekur ir nesikreipiau...Bet dabar vis pamaudzia..Gal dar labiau issiplete,o gal kad pasportuoju intensyviau Vnz laukiu dabar siuntimo i ligonine,ziuresiu ka ten sakys-ar tik kosmetine,ar jau rimciau...
Drauge LT su lazeriu dares,bet pas ja tai labai ziauriai jau buvo...
Glinglin,ar dar nepabegai
labutis,
aciu kad priemat
istorija trumpai turbut tokia:
vyras anksciau atvaziavo apsiziurejo ir stai mes dabar su vaikais bandome isikabinti /kolkas tai mottingham / o veliau ziuresime kaip cia patiks ir tiks
nuomojames namuka, taip vaikuciai 3 ir visi labai laukti. zoosodo dar neparsivezem kadangi cia sunku su tiek chebros ishkart apsigyventi tai tikiuosi po truputi parsitempti bent dali
o apie raganes jeigu shneketi tai arba ash maishau arba maciau jas pravaziuojant didziule kruva ziedu -negalejau patiketi kad taip ragane cia gali zydeti galingai. lietuvoj tikrai jos taip neveshi
aciu kad priemat
istorija trumpai turbut tokia:
vyras anksciau atvaziavo apsiziurejo ir stai mes dabar su vaikais bandome isikabinti /kolkas tai mottingham / o veliau ziuresime kaip cia patiks ir tiks
nuomojames namuka, taip vaikuciai 3 ir visi labai laukti. zoosodo dar neparsivezem kadangi cia sunku su tiek chebros ishkart apsigyventi tai tikiuosi po truputi parsitempti bent dali
o apie raganes jeigu shneketi tai arba ash maishau arba maciau jas pravaziuojant didziule kruva ziedu -negalejau patiketi kad taip ragane cia gali zydeti galingai. lietuvoj tikrai jos taip neveshi
QUOTE(*nova* @ 2016 07 07, 08:14)
Labas rytas
Taip,man dešnėj koja operuota venos,bet aš lt operavaus,pas uošvenės pažystamą ...o čia uk tai man rodos NETA operavos...
Ilgai nelauk,negalima.
Glinglingas,pas mane jos bujoja,bet va pradėjo gelsti apačioj lapai...trąšas pirksiu.
Labas rytas visoms!🌞
Vsio, darausi app pas GP
Giega, o pas tave jos guziukais eina, ar smulkiais rezginiais tokiais
Labas dienas
pas mane tai guziukai. Nedaug, dar tik pora. Bet reikia suprasti jau einu link to pamažu
O tai kas blogiau - guziukai ar rezginiai?
QUOTE(*nova* @ 2016 07 07, 09:59)
pas mane tai guziukai. Nedaug, dar tik pora. Bet reikia suprasti jau einu link to pamažu
QUOTE(gotte @ 2016 07 07, 10:11)
Labas dienas
Pamenu daktaras man sako: va kaip tvarkingai/laiku atėjai,o nelaukei kada vynuogės jau kabo..o tai gotte išvis atsargiai,nes tu daug bėgioji..
QUOTE(*nova* @ 2016 07 07, 08:59)
Vsio, darausi app pas GP
PAs mane 3 guziukai...KAzkada LT buvau,tai toks pasakymas-kas islindo,to nebesukisi Ir nieko daugiau nepasiule...Dar per mazai islinde buvo,kad operacija daryt,tai tik tepaliukais tept..O tie tepaliukai nieko nepadejo...
Ziuresim ka angliski gyd pasakys
Anksciau man neskaudejo visiskai,nu tik kad nelabai grazu buvo...bet dabar vis pamaudzia...
JAu namie.Patinka man tas darbukas Dar drasiai speju kur prie juros nulekt,i koki Southenda ar Shoeburryness Tik kad va dujas pajungineja i nama,reik laukt.
Tai jus dar be duju sedit?
Dar Buvo parasyta,kad iki 7d...Tai siandien turi jau pajungt.Keicia visa skaitliuka...Praarde trinkeles...TAi musu dar senai detos,o va kaimynai visai nesenai susidejo trinkeles..Dabar dujas keicia,iskilnojo jas Atgal,kad ir sudejo,bet jau taip lygiai,graziai,kaip buvo,nebesigavo..
Siam be duju dar galiu isgyvent KAva kavos aparatas daro,indus indaplove plauna,valgyt tai lauke ant griliaus,tai namie ant elektrinio griliaus issikepdavom...MAudytis i gyma nueidavom Visai isgyvenama
Siam be duju dar galiu isgyvent KAva kavos aparatas daro,indus indaplove plauna,valgyt tai lauke ant griliaus,tai namie ant elektrinio griliaus issikepdavom...MAudytis i gyma nueidavom Visai isgyvenama