Įkraunama...
Įkraunama...

Vasara Londone

Ne,savaitgaliais laisva mirksiukas.gif Na,sako,pries kokias Kaledas ir naujus praso padirbt savaitgaliais,bet nebutina mirksiukas.gif
Bet kaip savaitgalis,taip kieno nors gimtadienis lotuliukas.gif Va kita irgi iseinam-draugelio...O ora lygtai gera zada,prie juros labiau noreciau ax.gif
Atsakyti
Nerodo man gero oro ax.gif lietu verysad.gif tel lievas, mesiu lauk biggrin.gif

Giega, o siaip iki keliu dirbi? Gal tiesiai po darbo koki penktadieni galetum?

Atsakyti
Nu jo...Man ir jau savaitgaliui lietu rodo,tik kad silta bus,+25...Bet iki savaitgalio dar toli,dar pasikeis kelis kartus biggrin.gif

As ivairiai baigiu..Priklauso kiek siuntu turiu,kur vaziuoju...Viena diena maziau,bet ilgiau uztrunki,kita daugiau ir greiciau susisuki biggrin.gif Jei susiorganizuotumet,tai po pietu prisijungciau mirksiukas.gif Apie 16h jau visada namie bunu mirksiukas.gif
Atsakyti
Fainai butu. Nu man geriau po darbo butu, arba savaitgaliais mirksiukas.gif
Tai jei galetum, tai davai tada, koki vakara ant 7 Romforde ir susimeetintume. Gal Mainly su Lotuliuku pributu mirksiukas.gif

Panos - auuuuu 4u.gif meetas ant nosies biggrin.gif diena ir laika derint reikia biggrin.gif
Atsakyti
Mamytems labutis

gal priimsite naujoku -paplepejimams 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(glinglingas @ 2016 07 06, 07:55)
Mamytems labutis

gal priimsite naujoku -paplepejimams  4u.gif

Prašom...pasakok,iš ku,su kuo,pas ką,kiek,kaip...dėk ant stalo kaip sakoma CV😉

...aš nesijungsiu,nes man tas Romfordas,tai ir toli ir nepatinka😎
Labas rytas...
Atsakyti
Mamytems labutis

Junkis drasiai mirksiukas.gif

Patranka, o kodel tau Romfordas nepatinka g.gif o kur tau arciau butu Stratfordas?
Atsakyti
Labas rytas.
Sugebejau susirgt vasara, gerkle skauda nezmoniskai, nosis bega be sustojimo, smegenai atrodo jau istino doh.gif

Glinglingas, prasom prasom uzeiti ir laukiam prisistatymo smile.gif
Atsakyti
Sutrauke nakti meslungis kojos raumeni taip kad vos is ryto laiptais i apacia nulipau. Naktis be miego doh.gif klausykit, magnio trukumas ane?

Heida, nu kaip nesmagu 4u.gif sveik 4u.gif
Atsakyti
Labukas

As ir nakti kazko pabudau ir paskui tik uzsimerkus pagulejau.. Aisku kai jau keltis reikejo, tai uzmigau doh.gif

Heida 4u.gif
Glinglin, sveika prisijungus, pasakokis mirksiukas.gif

Kazkada darem meeta Stratforde, tai vistiek susirinko tik Romfordietes lotuliukas.gif
Kad toli, suprantu, o ko nepatinka Romfordas? Mes kazkada, kai East hame gyvenom i Romforda, kaip i padoresni raj vaziuodavom apsipirkt biggrin.gif
Atsakyti
Giega,nežinau,kelis kart,gal porą ten buvus,nu nelimpa jis man nors tu ką😂
Atsakyti
Labas,

Jeigu kalbeti apie Romforda, kaip apie miesteli, man irgi nepatinka. Toks kazkoks.... nesvarus. BEt, del myto galiu pakenteti, neskauda biggrin.gif

Mamytems labutis

Sveika 4u.gif Intriguoja tavo vaiku sarasas biggrin.gif
Atsakyti