Ne,savaitgaliais laisva Na,sako,pries kokias Kaledas ir naujus praso padirbt savaitgaliais,bet nebutina
Bet kaip savaitgalis,taip kieno nors gimtadienis Va kita irgi iseinam-draugelio...O ora lygtai gera zada,prie juros labiau noreciau
Nerodo man gero oro lietu tel lievas, mesiu lauk
Giega, o siaip iki keliu dirbi? Gal tiesiai po darbo koki penktadieni galetum?
Giega, o siaip iki keliu dirbi? Gal tiesiai po darbo koki penktadieni galetum?
Nu jo...Man ir jau savaitgaliui lietu rodo,tik kad silta bus,+25...Bet iki savaitgalio dar toli,dar pasikeis kelis kartus
As ivairiai baigiu..Priklauso kiek siuntu turiu,kur vaziuoju...Viena diena maziau,bet ilgiau uztrunki,kita daugiau ir greiciau susisuki Jei susiorganizuotumet,tai po pietu prisijungciau Apie 16h jau visada namie bunu
As ivairiai baigiu..Priklauso kiek siuntu turiu,kur vaziuoju...Viena diena maziau,bet ilgiau uztrunki,kita daugiau ir greiciau susisuki Jei susiorganizuotumet,tai po pietu prisijungciau Apie 16h jau visada namie bunu
Fainai butu. Nu man geriau po darbo butu, arba savaitgaliais
Tai jei galetum, tai davai tada, koki vakara ant 7 Romforde ir susimeetintume. Gal Mainly su Lotuliuku pributu
Panos - auuuuu meetas ant nosies diena ir laika derint reikia
Tai jei galetum, tai davai tada, koki vakara ant 7 Romforde ir susimeetintume. Gal Mainly su Lotuliuku pributu
Panos - auuuuu meetas ant nosies diena ir laika derint reikia
Mamytems labutis
gal priimsite naujoku -paplepejimams
gal priimsite naujoku -paplepejimams
QUOTE(glinglingas @ 2016 07 06, 07:55)
Prašom...pasakok,iš ku,su kuo,pas ką,kiek,kaip...dėk ant stalo kaip sakoma CV😉
...aš nesijungsiu,nes man tas Romfordas,tai ir toli ir nepatinka😎
Labas rytas...
Junkis drasiai
Patranka, o kodel tau Romfordas nepatinka o kur tau arciau butu Stratfordas?
Labas rytas.
Sugebejau susirgt vasara, gerkle skauda nezmoniskai, nosis bega be sustojimo, smegenai atrodo jau istino
Glinglingas, prasom prasom uzeiti ir laukiam prisistatymo
Sugebejau susirgt vasara, gerkle skauda nezmoniskai, nosis bega be sustojimo, smegenai atrodo jau istino
Glinglingas, prasom prasom uzeiti ir laukiam prisistatymo
Sutrauke nakti meslungis kojos raumeni taip kad vos is ryto laiptais i apacia nulipau. Naktis be miego klausykit, magnio trukumas ane?
Heida, nu kaip nesmagu sveik
Heida, nu kaip nesmagu sveik
Labukas
As ir nakti kazko pabudau ir paskui tik uzsimerkus pagulejau.. Aisku kai jau keltis reikejo, tai uzmigau
Heida
Glinglin, sveika prisijungus, pasakokis
Kazkada darem meeta Stratforde, tai vistiek susirinko tik Romfordietes
Kad toli, suprantu, o ko nepatinka Romfordas? Mes kazkada, kai East hame gyvenom i Romforda, kaip i padoresni raj vaziuodavom apsipirkt
As ir nakti kazko pabudau ir paskui tik uzsimerkus pagulejau.. Aisku kai jau keltis reikejo, tai uzmigau
Heida
Glinglin, sveika prisijungus, pasakokis
Kazkada darem meeta Stratforde, tai vistiek susirinko tik Romfordietes
Kad toli, suprantu, o ko nepatinka Romfordas? Mes kazkada, kai East hame gyvenom i Romforda, kaip i padoresni raj vaziuodavom apsipirkt
Giega,nežinau,kelis kart,gal porą ten buvus,nu nelimpa jis man nors tu ką😂
Labas,
Jeigu kalbeti apie Romforda, kaip apie miesteli, man irgi nepatinka. Toks kazkoks.... nesvarus. BEt, del myto galiu pakenteti, neskauda
Sveika Intriguoja tavo vaiku sarasas
Jeigu kalbeti apie Romforda, kaip apie miesteli, man irgi nepatinka. Toks kazkoks.... nesvarus. BEt, del myto galiu pakenteti, neskauda
Sveika Intriguoja tavo vaiku sarasas