Laba ryta.
Pas mus vyresnes mokykla streikuoja, tai nuejo egzamina issilaikys ir pareis, neatsauke egzaminu, tik pamokas.
Mrs. Patranka, Simkab, tai jusu vaikai vienmeciai, jau i vidurines iseina, ir kaip ju nuotaikos? Nori, nerimauja?
QUOTE(*nova* @ 2016 07 04, 22:24)
O as niekada nesu bandzius linziu pripratau prie akiniu ir nesiskundziu vis stipresniu ir stipresniu jau reikia
Ir mes kotraktus atnaujinam su ta pacia kompanija. Nauja tel pasiimam ir ar paliekam ta pati plana ar nauja pasiimam. Jauciu ir as kitais metais naujo tel neimsiu, tik gal plana pasikeisiu mes ir su troike.
Ir mes kotraktus atnaujinam su ta pacia kompanija. Nauja tel pasiimam ir ar paliekam ta pati plana ar nauja pasiimam. Jauciu ir as kitais metais naujo tel neimsiu, tik gal plana pasikeisiu mes ir su troike.
Sveikos visos.
Linzes ir as pabandziau tik pries du metus.Dabar isikisu jas i metus 2 kartus ipatingom progom,kad ant nuotrauku atspindziu nebutu.Kisu jas i aki po pusvalandi viena.Nezinau,ar cia tik man taip nesigauna,ar cia linzes kitokias reikia pirkti,nes jos man vis prie pirsto lieka prilipusios. .
QUOTE(Heida @ 2016 07 05, 09:15)
Laba ryta.
Pas mus vyresnes mokykla streikuoja, tai nuejo egzamina issilaikys ir pareis, neatsauke egzaminu, tik pamokas.
Mrs. Patranka, Simkab, tai jusu vaikai vienmeciai, jau i vidurines iseina, ir kaip ju nuotaikos? Nori, nerimauja?
Taip,mano mažylis baigia primary...nieko jis nepergyvena,jį visada masina naujovės...
Nu va,oras taisosi...
QUOTE(Mrs. Patranka @ 2016 07 05, 10:54)
Taip,mano mažylis baigia primary...nieko jis nepergyvena,jį visada masina naujovės...
Nu va,oras taisosi...
Nu va,oras taisosi...
Na turbut musu su patranka vaikai vienodo amziaus, maniskei 11. Džiaugiasi sofija jau per eidama i vidurine, tik biski nerymauja del tu visu brexitu...
Oras tai nesiprasi kas per ar tai saule šviečia ar ne...
Labas,
Mano abi panos neina siandien i mokyklas del streiko.
Taip ir vadinasi, ten didziule teritorija vaikscioti gamtoje. Nemokama, tik uz parkinga.
Maniskes prie krioklio
reikia kad kas pamokytu isideti mane optikoje moke ir tai kol ranka atkaliau, dabar net neziuredama i veidrodi galiu isideti ir issiimti.
Mano abi panos neina siandien i mokyklas del streiko.
QUOTE(Heida @ 2016 07 04, 22:46)
Paziurejau googlej, labai ispudingai atrodo, ypac tas krioklys ten vadinasi Virginia Water Lake? Nesupratau tik ar mokama, raso tik parkingo kainas, gal neradau
Taip ir vadinasi, ten didziule teritorija vaikscioti gamtoje. Nemokama, tik uz parkinga.
Maniskes prie krioklio
QUOTE(I.Elija @ 2016 07 05, 12:27)
Sveikos visos.
Linzes ir as pabandziau tik pries du metus.Dabar isikisu jas i metus 2 kartus ipatingom progom,kad ant nuotrauku atspindziu nebutu.Kisu jas i aki po pusvalandi viena.Nezinau,ar cia tik man taip nesigauna,ar cia linzes kitokias reikia pirkti,nes jos man vis prie pirsto lieka prilipusios. .
reikia kad kas pamokytu isideti mane optikoje moke ir tai kol ranka atkaliau, dabar net neziuredama i veidrodi galiu isideti ir issiimti.
Laba,
Maniškių abiejų streikas
Apie kokį krioklį Heida kalbi? Nerandu, ką praleidau
Maniškių abiejų streikas
Maniškiui 11 irgi suėjo...
Kažkada linzes spalvotas dar lt nešiojau,tik nesuprantu kam,nes mano akys ir taip ryškai žalios😂,taip ir neišmokau deramai jų įsidėt,kankynė man🙊🙈
Kažkada linzes spalvotas dar lt nešiojau,tik nesuprantu kam,nes mano akys ir taip ryškai žalios😂,taip ir neišmokau deramai jų įsidėt,kankynė man🙊🙈
Sveikos
Del ko mokyklos streikuoja £ mokytojai daugiau nori
Simkab, kaip laikaisi?
Tai kada tas meetas bus planavom po mano gryzimo as jau kita vaziavima panuojuos, o kaip meeto nera taip nera
Del ko mokyklos streikuoja £ mokytojai daugiau nori
Simkab, kaip laikaisi?
Tai kada tas meetas bus planavom po mano gryzimo as jau kita vaziavima panuojuos, o kaip meeto nera taip nera
QUOTE(simkab @ 2016 07 05, 14:28)
biski nerymauja del tu visu brexitu...
Mergaite nerimauja ar tu? As galvoju sakyt vaikams ar ne apie tai kad gali jas kazkas uzsipult jog jos ne angles. Siaip jos viska zino, nes gi kalbam, komentuojam, aptariam bendrai, bet nekalbejom konkreciai kad ir joms taip gali atsitikt. Nenoriu isgasdint, kazkiek manau kad truputi perdeda zurnalistai ta tema
QUOTE(gotte @ 2016 07 05, 14:32)
labai grazu, kaip is pasakos
QUOTE(Limcamca @ 2016 07 05, 14:37)
Apie ta kur Gotte buvo savaitgali, Virginia Water.
Gotte, nuostabi foto kokios tavo panos jau dideles
Labukas
Linzes nuo kokiu 20m nesioju, tai uzsimerkus galiu isidet Bet pradzioj visko buvo, keldavaus pusvalandziu anksciau, kad isidet...
Reik uzsiseivint Gottes kriokliu parka, grazu
Meetas. As dabar pirmad laisva. Savaitagaliai dazniausiai kur nors sveciuose... Bet siaip gana anksti baigiu darba, va siandien 14:30 jau namie buvau, tai galina i vakara Vnz kaip visada- siulykit, as prisiderinsiu.
Linzes nuo kokiu 20m nesioju, tai uzsimerkus galiu isidet Bet pradzioj visko buvo, keldavaus pusvalandziu anksciau, kad isidet...
Reik uzsiseivint Gottes kriokliu parka, grazu
Meetas. As dabar pirmad laisva. Savaitagaliai dazniausiai kur nors sveciuose... Bet siaip gana anksti baigiu darba, va siandien 14:30 jau namie buvau, tai galina i vakara Vnz kaip visada- siulykit, as prisiderinsiu.
Giega, o kaip savaitgaliais, nereikia dirbt?