Labas,
Smagus savaitgalis tarp savų buvo. Bet vis laiko maža, vis atrodo dar to nepasakiau, dar to neparodžiau Vyrai mano žolę nusiaubę futbolą spardydami Nu tiek to, ar taip ar taip gėlių nėra
Gotte, a jeigu tik vieną dieną, tai nebėda.
O, kaip gali iš boulingo išvaryti? Čia gi jau menedžmentas turi įsikišti. Aš tiesiu taikymu į policiją nueičiau. Be gailesčio
Labukas
NA ka,gal vasara pagaliau atejo
duju dar neturim..DAbar kaip tik palei mano ivaziavima grezia Reik masinas isvaryt,o tai bus skyles,nebeisvaziuosim
Dar su BT aiskinames Pries menesi atsisakem parduotuvinio kontrakto,o man dar nusiskaiciuoja pinigus Ir jokiu galu Vienam gale nezino,kas daros kitam gale
NA ka,gal vasara pagaliau atejo
duju dar neturim..DAbar kaip tik palei mano ivaziavima grezia Reik masinas isvaryt,o tai bus skyles,nebeisvaziuosim
Dar su BT aiskinames Pries menesi atsisakem parduotuvinio kontrakto,o man dar nusiskaiciuoja pinigus Ir jokiu galu Vienam gale nezino,kas daros kitam gale
QUOTE(giega @ 2016 07 04, 16:11)
bet a6 nesuprantu kas darosi su aptarnavimu
Mums skambina iš Three jau kelintą sykį (abu numeriai paimti MB vardu). Skambina į mano numerį pakalbėti apie konktraktą to kito numerio nu kas per durnizmas? Kai pakeliu, jie prašo kalbėti su MB, aš pasakau kad jis darbe, aišku Three negali man išdėstyti bėdos, nes numeriai priklauso MB. Vieną kartą mes jiems perskambinom, o ten bičiukas sako: norėjom pagalbėti apie visokiu gerus deals sakau mus nedomina tai. Tuo ir baigėsi. Kitą dieną skambina jau kažkokia moterytė iš Three ir vėl išpyškina kad jai reikia pagalbėti su MB apie jo kontraktą ir tą numerį kuriuo jis naudojasi. Aš jiems sakau, mes jau patys buvom perskambinę, jei tai apie deals, tai mūsų nedomina. O jinai sako čia visai ne apie tai. Čia apie konktraktą velniop jie eina su tais skambučiais, nes perskambinus net jie patys nežino kodėl kitas darbuotojas mums skambino apie apie ką norėjo kalbėti
Oi,kazkas man ir sake,kad bus vargo su BT,kai cancelint noresiu Aferistu aferistai..Jei but dabar nenuskaiciave pinigu,buciau ne neatkrepus demesio..Pasirodo jie patys idejo mane i geltonus puslapius ir uz tai dabar kas men ims po 40sv KAi as mokejau daug visokiu mokesciu,uzpirkimu buciau ne nepastebejus tu 40...DAr,as cancelinau birzelio 17d,o jie mane i tuos puslapius idejo 20diena ir nusiskaiciavo pinigus KAip-tokios kompanijos jau net nebera Vnz MB jau 1,5h su jais aiskinasi,nes telefas jo vardu buvo...
QUOTE(giega @ 2016 07 04, 16:22)
Oi,kazkas man ir sake,kad bus vargo su BT,kai cancelint noresiu Aferistu aferistai..Jei but dabar nenuskaiciave pinigu,buciau ne neatkrepus demesio..Pasirodo jie patys idejo mane i geltonus puslapius ir uz tai dabar kas men ims po 40sv KAi as mokejau daug visokiu mokesciu,uzpirkimu buciau ne nepastebejus tu 40...DAr,as cancelinau birzelio 17d,o jie mane i tuos puslapius idejo 20diena ir nusiskaiciavo pinigus KAip-tokios kompanijos jau net nebera Vnz MB jau 1,5h su jais aiskinasi,nes telefas jo vardu buvo...
eina nafik
Aš užtai šiandien visai greitai ir neskausmingai išsprendžiau lynzių problemą. Atsiuntė kažkokias matomai brokuotas , nes rūkas ant akių. Vieną porą bandžiau "pranešioti" keletą dienų, bet neištvėriau, tada kitą praėmiau - dar blogiau. Parašiau laišką, tai gausiu naują pakuotę
QUOTE(gotte @ 2016 07 04, 15:17)
Mums skambina iš Three jau kelintą sykį (abu numeriai paimti MB vardu).
Man irgi skambina. Jie visada taip daro, tiesiog bando parduoti kažką ir visada skambina vienu nr, kuris yra pagrindinis.
Pas mus situacija analogiška, kadangi tą nr naudoja MB, tai visada jam skambina ir ieško manęs.
O, klausykit panos, apšvieskit mane, ką jūs darot kai baigiasi kontraktas? Einat į kitą kompanija, tiesiog kur geresnis deal'as, tvarkotės su ta pačia kompanija, imat naują telefoną, ar tiesiog ant jau išmokėto telefono imat naują planą?
Baigėsi kontraktas ir telefoną šiandien sudaužiau Nu yra uždėtas atsarginis stiklas, bet vistiek šone įbrėžimai liks, jį nuėmus. Toks abidniakas
QUOTE(giega @ 2016 07 04, 15:22)
Nieko sau
Kiek issiaiskinom tiek, uzkancelinau visus DD..
Gotte is kur linzes uzsisakineji? As is Vision direct, visada viskas ok buna Atveza praktiskai uz 1-2d Dabar jau kokius antris metus kasdienines naudoju, labai patinka. Kaina gal pora sv brangiau, bet nebereikia jokiu skysciu, jokiu buteliuku. Ryte isidejai nauja pora, vakare ismetei
Papildyta:
Iki siol imdavom naujus telefus, tai kontraktai visada brangus likdavo.. Siaip troikej jau senai, niekas neskambineja Dabar turbut nebeimsim nauju telefu, tik Sim only pasiimsiu, bet vistiek liksiu su troike.
Mb karta irgi- tik baiges kontraktas ir sudauze ekrana Bet pakeite ir veike dar metus laiko Veike ir toliau, tik kad naujus telefus pasiemem
Gotte is kur linzes uzsisakineji? As is Vision direct, visada viskas ok buna Atveza praktiskai uz 1-2d Dabar jau kokius antris metus kasdienines naudoju, labai patinka. Kaina gal pora sv brangiau, bet nebereikia jokiu skysciu, jokiu buteliuku. Ryte isidejai nauja pora, vakare ismetei
Papildyta:
Iki siol imdavom naujus telefus, tai kontraktai visada brangus likdavo.. Siaip troikej jau senai, niekas neskambineja Dabar turbut nebeimsim nauju telefu, tik Sim only pasiimsiu, bet vistiek liksiu su troike.
Mb karta irgi- tik baiges kontraktas ir sudauze ekrana Bet pakeite ir veike dar metus laiko Veike ir toliau, tik kad naujus telefus pasiemem
QUOTE(Limcamca @ 2016 07 04, 18:30)
O, klausykit panos, apšvieskit mane, ką jūs darot kai baigiasi kontraktas? Einat į kitą kompanija, tiesiog kur geresnis deal'as, tvarkotės su ta pačia kompanija, imat naują telefoną, ar tiesiog ant jau išmokėto telefono imat naują planą?
Baigėsi kontraktas ir telefoną šiandien sudaužiau Nu yra uždėtas atsarginis stiklas, bet vistiek šone įbrėžimai liks, jį nuėmus. Toks abidniakas
Nieko sau
Nieko sau
Iki šiol imdavom naują tel ir naują kontraktą iš tos pačios kompanijos. Bet dabar MB baigėsi, jis paėmė tik sim su planu, tel pirkti žada atskirai.
Likimas
QUOTE(giega @ 2016 07 04, 18:43)
prieš užakydama pažiūriu populiariausiuose puslapiuose kur mano lynzės pigiausiai. Paskutinius kelis sykius ėmiau iš contactlenses.co.uk jie turi next day delivery ir šiaip patikima firma.
O as niekada nesu bandzius linziu pripratau prie akiniu ir nesiskundziu vis stipresniu ir stipresniu jau reikia
Ir mes kotraktus atnaujinam su ta pacia kompanija. Nauja tel pasiimam ir ar paliekam ta pati plana ar nauja pasiimam. Jauciu ir as kitais metais naujo tel neimsiu, tik gal plana pasikeisiu mes ir su troike.
Ir mes kotraktus atnaujinam su ta pacia kompanija. Nauja tel pasiimam ir ar paliekam ta pati plana ar nauja pasiimam. Jauciu ir as kitais metais naujo tel neimsiu, tik gal plana pasikeisiu mes ir su troike.
QUOTE(gotte @ 2016 07 04, 00:13)
Visą dieną praleidom Virginia Water
Paziurejau googlej, labai ispudingai atrodo, ypac tas krioklys ten vadinasi Virginia Water Lake? Nesupratau tik ar mokama, raso tik parkingo kainas, gal neradau
Labas rytas...
Nu jau faktas,kad jei ką kancelinti reikia,tai galima apsiverkt iš pasiutimo...
Mažasis mano šnd namie,streikuoja mokykla,žigiuosim naujos uniformos,į kirpykla,o ryt naujoj mokykloj induction day vaikams,tėvams poryt evening,bet jau taip vėlai 7 val😬
Mažasis mano šnd namie,streikuoja mokykla,žigiuosim naujos uniformos,į kirpykla,o ryt naujoj mokykloj induction day vaikams,tėvams poryt evening,bet jau taip vėlai 7 val😬
Labas ryts,
Mano Abu siandien zygiuoja I mokykla, nors is 3 year 6 ir year 2 po viena klasė tik ne streikuoja tai abi i jas ir papuolė
Meta dar anksčiausiai 7.45 i mokykla pristačiusi nes atrinko i mokyklos sport squat 8uka.. Atėjau su ja i mokykla, visi kiti 7 juodo 😀 nu aisku jie stipresni, ju kuno raumenai visai kitaip auga... Na reiskias Mano mergina irgi stipri😉
As mcdonalde pusryčiauju😜 paskiau eisiu kitos merginos sport day ziuret, šitoji nekenčia fizinio 😳
I Asda dar uzsuksiu šio bei to, kad nekainuotu parkavimas😌
Sėstikele jau buvo didelei mokykloi praita savaite 2 kartus, ir as kai buvau parents evening labai patiko, tikiuos geras pasirinkimas
Mano Abu siandien zygiuoja I mokykla, nors is 3 year 6 ir year 2 po viena klasė tik ne streikuoja tai abi i jas ir papuolė
Meta dar anksčiausiai 7.45 i mokykla pristačiusi nes atrinko i mokyklos sport squat 8uka.. Atėjau su ja i mokykla, visi kiti 7 juodo 😀 nu aisku jie stipresni, ju kuno raumenai visai kitaip auga... Na reiskias Mano mergina irgi stipri😉
As mcdonalde pusryčiauju😜 paskiau eisiu kitos merginos sport day ziuret, šitoji nekenčia fizinio 😳
I Asda dar uzsuksiu šio bei to, kad nekainuotu parkavimas😌
Sėstikele jau buvo didelei mokykloi praita savaite 2 kartus, ir as kai buvau parents evening labai patiko, tikiuos geras pasirinkimas
QUOTE(Mrs. Patranka @ 2016 07 05, 07:46)
Labas rytas...