Įkraunama...
Įkraunama...

Vasara Londone

QUOTE(Limcamca @ 2016 07 01, 16:47)
Laba,

Mrs Patranka, o musu apylinkes ne panasios? As del interneto kaluosi visa savaite.
Ir TRYS rysys suprastejo. Va, jie sake, kazkas blokuoja uz mylios-dvieju.  unsure.gif

Rytoj brolis su drauge atvyksta, sekmadieni dukterecia su draugu, dar kriksto sunus. Bus pilni namai. Patalus ruosiu  biggrin.gif

Pas mane virgin ir niekad nesiskundžiau,o va šnd šūds..IG8 mano..
Atsakyti
Laba, oras depresija varo, galva skauda, diedas rytoj dirbs, suds, o ne gyvenimas biggrin.gif
Limcamca, smagu tokie sveciai.
Giega, kodel dujas ateme, nesumokejot kiba biggrin.gif
Atsakyti
Vamzdzius keicia...Itariu,kad kelias dienas cia nebus tu duju g.gif Israusta viskas,bet darbininku tai nera...JAu nuo kokiu 14h nera..
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2016 07 01, 18:09)
Vamzdzius keicia...Itariu,kad kelias dienas cia nebus tu duju g.gif Israusta viskas,bet darbininku tai nera...JAu nuo kokiu 14h nera..

Penk juk😂
Atsakyti
Labas

Vos istempiau 10 km begimo siandien, oras prie zemes traukia.. iki kokio 6 km tai smagiai risnojau, o po to jau ne kazka buvo doh.gif

Heida, mano diedas irgi dirbs - pareis namo siandien apie 20 val ir islekia i naktini. Rytoj aisku bus leisgyvis, pailses ir vakare vel i naktini... mes galim sugert ta proga lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(giega @ 2016 07 01, 19:09)

jau padirbo matyt, gi penktadienis, visi nori namo anksciau - dzin tos dujos ir tie vamzdziai lotuliukas.gif
Atsakyti
Pas mus prie namu kai tvarke tai per daug nesistenge. Ateina 9 val, arbateles isgeria, tada zenklus susistato. Apie 15 val irgi jau nebebudavo. O, viduryje dienos tai irgi matydavosi, kad kelias tuscias, tai kur pakrumej telefonu zaidzia, tai vel arbatele geria. doh.gif

Gotte, vyriskis per du darbus dirba?
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2016 07 01, 19:46)

Gotte, vyriskis per du darbus dirba?

taip ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2016 07 01, 20:41)
Heida, mano diedas irgi dirbs - pareis namo siandien apie 20 val ir islekia i naktini. Rytoj aisku bus leisgyvis, pailses ir vakare vel i naktini... mes galim sugert ta proga lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Tai jau galim tikrai lotuliukas.gif nepervargsta jis tokiu grafiku dirbdamas? Man kai pamini kas naktini darba, iskart nugara pasiurpsta, kaip as jo nekenciau unsure.gif
Vakar busipirkau bijunu puokste, negaliu atsiziuret kaip grazu, kaime pilna ju buvo visokiu spalvu, kaip man jos nepatikdavo, o dabar jau galvoju kad visai neblogai butu kieme kruma pasisodint rolleyes.gif
Giega, ar atgavot dujas?
Atsakyti
Prasom vaisintis
user posted image
Atsakyti
Sveikos,

Įsivaizduoju ir aš, kad sunku dirbti dviejose pamainose g.gif Nenorėčiau, kad MB naktimis dirbtų. Man ir namie ramiau kažkaip, ir šiaip. unsure.gif

Dėl gėlių, tokių lietuviškų, tikrai sunku čia gauti. Net, jei ir yra puokštė, tai kaina bezbožna doh.gif

Ir išvis kažkokie xfailai. Lietus atrodo kiekvieną dieną, o gėlės, sausos. Giegos slyva vaisių užvedė thumbup.gif

Heida, puikios braškės. Gal tavo išaugintos?
Atsakyti
LAbukas

Jau oro idealumas doh.gif doh.gif LT kepa,galetu bent 5 laipsnius mums duot ax.gif
LAiku spejom namo parlekt ax.gif

MB puse gyvenimo naktinese dirba biggrin.gif Kazkaip ir as ipratus-lovoj daugiau vietos,o ir jam patinka-maziau valdzios biggrin.gif

Braskes bigsmile.gif bigsmile.gif Turiu biski uzsisaldzius,dar avieciu turiu,trauksiu sangrija,uzsipilsiu uogas ir vakarosiu cool.gif

Dujos..Dar neatgavom doh.gif Siandien ryte dirbo darbininkai,bet nezinau kada pabaige..MB sako,kad lygtai visa sav nebus duju doh.gif Eisim i gyma maudytis,o tai atsibodo po saltu dusu praustis...Dar nors lauke karsta butu ax.gif
Atsakyti
Giega, bet taviskis diena nedirba. O, jei diena dirba ir paskui dar nakti dirba, kada susimatyti biggrin.gif
Atsakyti