Įkraunama...
Įkraunama...

Vasara Londone

Varysim i kalnus, auginsim lamb'a ir kepsim saslyka biggrin.gif

Jo, Nova Lietuvoje buvo.

Kazkas pasikeite musu vietoveje, nebeveikia nei Sky nei Three. Nu koks durnynas. Kiekvienas tikrina savo linijas. Naudos is to nulis. Nes, matyt pagrindas bus kazkur koks stulpas ar kazkas pastatyto naujai. doh.gif
Atsakyti
LAbukas

Skotijoj grazu,bet nenoreciau ten gyvent ax.gif Per salta ax.gif MAusiu i KAnarus cool.gif

GAvau siandien saukima i teisma,but ta prisiekusia..Kokia priezasti atrasyt,kad negaliu as ja but g.gif
Atsakyti
Giega, eina sau, o kaip cia jie atrenka tuos prisiekusiuosius? Na gali sakyt kad anglu kalba tau nera gimtoji,gali neteisingai kazka suprast, neismanai istatymu, daugiau nesugalvoju.
Atsakyti
Supratimo neturiu,kaip jie cia atsirenka...Laiska gavau ir tiek.KAzkada ir uosviene yra gavus,ji lygtai del sveikatos rase..Tai paskui atsauke ja...

Atsakyti
Del sveikatos man rodos turi tureti gydytojo israsa.

O ko nenori sudalyvauti? Toli vaziuoti?
Atsakyti
Sveikos

Giega kodėl nenori dalyvaut? Jie viską apmoka, su darbu suderina, aš tai norėčiau but atrinkta. Mano kolegė nesenai buvo atrinkta, tai sakė daktaras buvo paduotas į teismą pacientės, kad ala ja intymiai pasinaudojo. Bet ji tik pinigo norėjo ir daktaras buvo išteisintas smile.gif

Škotijoj gyvent nenorėčiau aš su Giega į kanarus geriau biggrin.gif
Atsakyti
Giega...maniskis buvo prieš kelis metus gaves,tai paskambinau,pasakiau,kad jo kalba 0 ir viskas...😂 Kaip tau darbas?
Atsakyti
TAi ir man reiks kazka panasaus sakyt,kad nemoku kalbos...Nu nesvarbu,kad ten apmoka,bet tikrai su teismais nieko nenoriu turet...

O darbukas nieko,patinka mirksiukas.gif Vasara biski maziau siuntiniu,tai anksti namo griztu..Bet nuo rudens zada biziaka.Ziuresim.Siaip labai laikas greitai eina,tikrai neprailgsta..Tik sedi,2-5min pavaziuoji ri vel lipi biggrin.gif Tik va siandien liko 2 siuntiniai ir i toooki trafika sedau doh.gif Kas svarbiausiai matau ta nama,i kuri nunest reikia,bet juk neislipsi vidury gatves lotuliukas.gif

O dabar bandem iki East hamo nuvaziuot doh.gif Tai uzdaryta a13 doh.gif Sukom i priesinga puse ir 1h namo vaziavom doh.gif
Atsakyti
As irgi neiciau, nepatinka man tokios vietos, nors sako kad dideli pliusa uzdeda tokia veikla, cia jei paso prasant ar paskolas bustui imant.

Atsakyti
LAbukas

KA veikiat?

Mes sandien be duju gyvenam...Ir ryte galva su saltu vandeniu ploviau,ir dabar valgyt tik mikrobangej sildyta maista tenka biggrin.gif Gerai,kad vakar makaronu su jautienos tusonke issivirem daugiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2016 07 01, 16:04)
LAbukas

KA veikiat?

Mes sandien be duju gyvenam...Ir ryte galva su saltu vandeniu ploviau,ir dabar valgyt tik mikrobangej sildyta maista tenka biggrin.gif Gerai,kad vakar makaronu su jautienos tusonke issivirem daugiau biggrin.gif

Aš nuo ryto ne interneto,ir tik vakarui sutaisys cool.gif
Gaminu vakarienę

Labas
Atsakyti
Laba,

Mrs Patranka, o musu apylinkes ne panasios? As del interneto kaluosi visa savaite.
Ir TRYS rysys suprastejo. Va, jie sake, kazkas blokuoja uz mylios-dvieju. unsure.gif

Rytoj brolis su drauge atvyksta, sekmadieni dukterecia su draugu, dar kriksto sunus. Bus pilni namai. Patalus ruosiu biggrin.gif
Atsakyti