Įkraunama...
Įkraunama...

Vasara Londone

Žiūriu per langą ir galvoju, kaip gerai, kad į JOnines nėjom biggrin.gif Oras toks pat kaip praėjusiais metais doh.gif

GIEGA, pasakok, kaip jūs ten.

Gražus tortas ir linkėjimai tavo vyriškiui mirksiukas.gif Kad tų Hugo Boss būtų vis daugiau pas jus mirksiukas.gif biggrin.gif

Tokį tortą esu dariusi MB. 2KG - 100 svarų. Bet, buvo daug tos cukraus masės, nes man reikėjo specialaus, efektingo torto biggrin.gif Kadangi valgėm tik 6-iese, tai kas liko po cukrum, užteko biggrin.gif
Atsakyti
Tai taip, kai reikia spec. isvaizdos tenka naudot ta mase, bet tai kurmi, uz torta 100 svr , na nemazai.
As ir MB ta pati sakau, gerai kad nesugalvojom bilietu nusipirkt i jonines, net guminiu neturim nei vienas . Rytoj jei nelis eisim i angliska svente Eastbrookend country parke, pernai buvom, tai patiko.
Atsakyti
Būna, būna proto užtemimai laugh.gif mano tortą iš vakarų Londono vežė, gal dar ir tas įtakojo kainą.

Atsakyti
Labukas

NA ka,vakar visai nieko tose Joninese buvo biggrin.gif Mes turejom VIP bilietus,siemet buvo pastatyta tokia didele palapine,su grindim,su padoriais staliukais,tai graziai sedejom,neuzlijo biggrin.gif Pati pieva,tai pelke lotuliukas.gif Atrodo ir atsargiai eini,su botais,bet kelnes vistiek apsitaskiusios lotuliukas.gif
Va 25 foto MB kampe matos,o mano tik baltos rankos lotuliukas.gif
http://www.delfi.lt/...-222120:6819986

Nu uz torta 100sv g.gif Ir tik 2kg g.gif Mes ant 40mecio emem 4kg torta,nu irgi ispudingas buvo,o susimokejau tik 60sv mirksiukas.gif Su visu atvezimu mirksiukas.gif Buvo puse sokoladinio,puse griliazinio mirksiukas.gif
https://scontent-lhr...amp;oe=57FF0AE0

Heida,kelintai mazdaug eisit i ta svente musu parke?Mes ir zadam eit..Tik dabar varom i LAkesida,MB netrivoja isleist Hugo Boss voucerius biggrin.gif Ir tuliko bakeli per baliu galutinai sulauze,tai reikia nupirkt nauja..Tikiuosi neteks viso tuliko keist g.gif
Atsakyti
Peržiūrėsiu foto, mažum kokį pažįstamą rasiu. Nesuprantu, o kodėl tas Jonines vadina liūdnai pagarsėjusiomis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2016 06 26, 10:58)
Peržiūrėsiu foto, mažum kokį pažįstamą rasiu. Nesuprantu, o kodėl tas Jonines vadina liūdnai pagarsėjusiomis  g.gif

Na pernai mustynes dideles buvo,tai del ir liudnai pagarsejusios...
Atsakyti
Laba.
Giega, jau tuoj eisiu, apsirengiu tik, MB tyngi, tai as su vaikais.
Atsakyti
QUOTE(Heida @ 2016 06 26, 12:06)
Laba.
Giega, jau tuoj eisiu, apsirengiu tik, MB tyngi, tai as su vaikais.

Mes dar tik i Lakesida ivazinejam, tai jei ir eisim, tai gerokai po piet..
Atsakyti
Tik tik iki 4 val ta svente tebus. Atsisake ir vyresne, varom abi su mazaja rolleyes.gif
Atsakyti
Gryzom purvinos kai parsai, pelkej prisibraidem, nemaniau kad taip slapia bus, guminiai botai butu buve kaip tik.
Papildyta:
Va dar tokius aiskarus nusipirkau
http://www.byzantium...d-earrings-p281
Atsakyti
O mes kazkaip uzsitingejom...Po shopinga pavaiksciojom,i Ikeja pavalgyt kukuliuku nuejom biggrin.gif Grizom namo ir nusnaudem posma,va ka tik pabudau biggrin.gif

Man MB pazadejo nupirkt su deimantukais kokius auskarus..Bet siandien paziurejau,tokiu akuciu nenoriu,duria jos miegot,o as varstyti tingiu..Kazka ant kabliuko arba kokias rinkutes,bet arba kaina 1000sv,arba negrazus biggrin.gif O 1000 turiu kur ir kitur padet,o ne uz auskarus cool.gif
Atsakyti
Labukas

KA veikinejat?Siandien man laisva.Ir gerai-savaitgalis gana intensyvus buvo,bet ir blogai-labai savaite issimakaluoja lotuliukas.gif

Atsakyti