Kitas žingsnis bus privatizuota NHS
QUOTE(Pūga_ @ 2016 06 24, 10:35)
Kitas žingsnis bus privatizuota NHS
Eilinis pinigų plovimas...kazkam nauda,faktas tas kad egoistiskumas nugalėjo,neatsizvelgiant į nieka...zomnių likimus.
Isterikai su sypsenomis veide,fui.
Papildyta:
O jau Rusijos reakcija,tai vemti verčia,ypač Žirinifskio pasisakymas..juk šalis tai ne tik ekonomika,dėl kurios dreba...šaukstai po pietų,o ir pietums gali nelabai likti ka duoti...
Juk tai procesas ne kelių mėnesių,ir ne poros metų...
Siaip dar parlamento zodis bus paskutinis, bet greiciausiai paliks rinkimu rezultatus, o kad Kameronas pasitraukia labai gaila, patiko jis man, protingas politikas.
Koledze nuotaikos pagrabines, bulgarai ir rumunai stipriai sunerime, moteriskes net apsiverke kai pradejom diskutuot.
Ech, permainu metas.... Bet mano blogoji puse labai nori pamatyt kaip istysta tu anglu veidai, kurie tikejosi kad jau rytoj nebepamatys nei vieno emigranto, o ju benefitai padvigubes, toj vietoj mane ima pikdziuga, na blogas as zmogus
Koledze nuotaikos pagrabines, bulgarai ir rumunai stipriai sunerime, moteriskes net apsiverke kai pradejom diskutuot.
Ech, permainu metas.... Bet mano blogoji puse labai nori pamatyt kaip istysta tu anglu veidai, kurie tikejosi kad jau rytoj nebepamatys nei vieno emigranto, o ju benefitai padvigubes, toj vietoj mane ima pikdziuga, na blogas as zmogus
jo, dabar juokinga, jau kai rašo, kad per 2 metus GAL išstos, o Borisas jau pasikeitė, mol nėra mums ko skubėti
Pats Briuselis spjauna...kuo greiciau suderinti ir atsikratyti išdaviko,nes dabar Vokietijai reikia priimti dvigubą atsakomybę,suderinti viska...
My Webpage nu kaip juokinga, tai negaliu. Nu, aišku, GAL būtų juokinga, jei nebūtų graudu. Tai ką jie iš tiesų galvojo, kai balsavo?
Beje, iš tiesų yra reali peticija, pasirašiau šiandien gov. puslapyje. Visas peticijas su 100 000 parašų parlamentas svarsto. Nemanau, kad kažkas nuo to pasikeis, bet jaučiuosi geriau
Beje, iš tiesų yra reali peticija, pasirašiau šiandien gov. puslapyje. Visas peticijas su 100 000 parašų parlamentas svarsto. Nemanau, kad kažkas nuo to pasikeis, bet jaučiuosi geriau
Tai va...PAbudo,pamate,kad emigrantai kaip buvo,taip ir yra,pamate,kaip svaras staigiai nuvertejo,kaip patys politikai,kurie agitavo uz isstojima,dabar sako,kad klaida buvo ir jau verkia visi,nebesidziaugia...
Nemanau,kad isstos...Bet taip kaip buvo,jau irgi niekada nebebus...
Nors va per TV sako,kad reikia kuo greiciau apiformint ta isstojima.Ir cia sako vokietoja,Prancuzija.Anglai gal dar apsigalvos,bet va ar ES ju nores
VAkar atsventem MB gimke.VA koki torciuka padovanojau Labai i tema,nes ir MB prisipirkes Hugo Boss,ir dovanu gavo-hugo boss ranksluosciu ir dovanu cekiu
https://scontent-lhr...amp;oe=5807D573
VA prapjautas Labai skanus buvo
https://scontent-lhr...amp;oe=580804C4
Lyja...Turim VIP pakvietimus i Jonines...Na ka-desimes botus ir eisim...Sako siemet palapines padoresnes ten bus
Nemanau,kad isstos...Bet taip kaip buvo,jau irgi niekada nebebus...
Nors va per TV sako,kad reikia kuo greiciau apiformint ta isstojima.Ir cia sako vokietoja,Prancuzija.Anglai gal dar apsigalvos,bet va ar ES ju nores
VAkar atsventem MB gimke.VA koki torciuka padovanojau Labai i tema,nes ir MB prisipirkes Hugo Boss,ir dovanu gavo-hugo boss ranksluosciu ir dovanu cekiu
https://scontent-lhr...amp;oe=5807D573
VA prapjautas Labai skanus buvo
https://scontent-lhr...amp;oe=580804C4
Lyja...Turim VIP pakvietimus i Jonines...Na ka-desimes botus ir eisim...Sako siemet palapines padoresnes ten bus
Šitas referendumas suskaldė šalį... Liūdna.
kokia kaina? koks svoris? man reikės vaikų gimtadieniams, dairausi
pas mane šiuo metu pila kaip iš kibiro
QUOTE(giega @ 2016 06 25, 15:01)
VA koki torciuka padovanojau
QUOTE(gotte @ 2016 06 25, 17:38)
Šitas referendumas suskaldė šalį... Liūdna.
Maziukas, svorio 1,5kg buvo, bet kai valgytoju nedaug, tai uzteko. Is manes tik 20£ paeme, bet siaip brangiau butu.. Tikrai labai skanus.Paziurej fb Trivino bakery.
Ji kazkada bande jungtis i musu sira tema, bet tada mergaite maza buvo o sita tema labai aktyvi, tai nespejo.. O siaip as ja is SM ir pazistu, kitoj temoj bendravom.
Bet ji East hame gyvena, tai gal nelabai tau patogu bus..
QUOTE(giega @ 2016 06 25, 18:53)
Maziukas, svorio 1,5kg buvo, bet kai valgytoju nedaug, tai uzteko. Is manes tik 20£ paeme, bet siaip brangiau butu.. Tikrai labai skanus.Paziurej fb Trivino bakery.
Ji kazkada bande jungtis i musu sira tema, bet tada mergaite maza buvo o sita tema labai aktyvi, tai nespejo.. O siaip as ja is SM ir pazistu, kitoj temoj bendravom.
aš turiu ją drauguose FB matau, kad kepa tortus, galvojau pilna kaina mokėjai ir galėsi pasakyt
man žinok man dzin kur gyvena nes prie manęs nei LT tortų kepėjų, nei Lt pardžių nėr, nei kirpyklų turiu vis tiek į Rytų varyt
QUOTE(gotte @ 2016 06 25, 18:05)
aš turiu ją drauguose FB matau, kad kepa tortus, galvojau pilna kaina mokėjai ir galėsi pasakyt
man žinok man dzin kur gyvena nes prie manęs nei LT tortų kepėjų, nei Lt pardžių nėr, nei kirpyklų turiu vis tiek į Rytų varyt
Tai uzklausk kainos Siaip gal kokia 25£ jo kaina butu.. Dar patare kad nedet tos cukrines mases, nes ji tik svori duoda, o valgyt vistiek nieks nevalgo... Tai uztepe sokoladu viska.. Skoniu tikrai labai skanus buvo, ypac mums sokolado megejams.
Laba, orelis tai pagerintas siandien.
Giega, tortas taip ir prasosi but suvalgytas man tai tie cukraus mase uzdengti tortai kazkas baisaus, suprantu kad vaikams reikia graziu ir spalvotu, bet man graziausi "nuogi" tortai, kur tik virsus puostas, o aplink niekuo neapspakliuota.
Giega, tortas taip ir prasosi but suvalgytas man tai tie cukraus mase uzdengti tortai kazkas baisaus, suprantu kad vaikams reikia graziu ir spalvotu, bet man graziausi "nuogi" tortai, kur tik virsus puostas, o aplink niekuo neapspakliuota.