Įkraunama...
Įkraunama...

Vasara Londone

QUOTE(Limcamca @ 2016 06 23, 20:26)
Giega, o kokia tu navigacine naudoji?

Siaip darbine yra, skanery is kart suinstaliuota. Kai kompas sureguliuoja marsruta, tai ir meta viska is eiles..
O mano su google mapu grizau.. Jau iskart rode sukt i desine, o ne i kaire, kaip kad msn reiktu...

QUOTE(gotte @ 2016 06 23, 20:41)
man irgi  visai visai patiktų siuntas išvežioti ax.gif

ryt lyg ir nežada lietaus g.gif

Zinok tikrai visai faina mirksiukas.gif Nepersidirbi, ir pavaikstai ir pavaziuoji... Na bet dar tik pradzia, ziuresim kaip toliau bus biggrin.gif Beje, ryt pas mus biziakas bus, galiu velai grizt.. Teks MB viska paciam paserviruot biggrin.gif
Man rodo apie 16-18h 30% lietaus.. O sestad perkunija rodo.. Cia iphonas taip rodo, jis prognoze keicia kas valanda biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giega: 23 birželio 2016 - 22:03
QUOTE(giega @ 2016 06 23, 22:00)
Zinok tikrai visai faina mirksiukas.gif Nepersidirbi, ir pavaikstai ir pavaziuoji... Na bet dar tik pradzia, ziuresim kaip toliau bus biggrin.gif Beje, ryt pas mus biziakas bus, galiu velai grizt.. Teks MB viska paciam paserviruot biggrin.gif

Man rodo apie 16-18h 30% lietaus.. O sestad perkunija rodo.. Cia iphonas taip rodo, jis prognoze keicia kas valanda biggrin.gif

O tu per pažįstamus įsidarbinai? g.gif ir važinėji tam tikroje vietovėje? Ji tau nesikeis? Su savo mašina? sorry, man visai įdomu, tai ir klausinėju, jei tyngi, neatsakyk

Aš visad žiūriu BBC weather, jie visai tiksliai prognozuoja ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gotte: 23 birželio 2016 - 22:18
MB vaziuoja su Waze. Pasako visus kamscius, apvaziavimus, viena is geriausiu. Labai gera.

Interlink pas mus irgi lietuvis atvaziuoja. O siandien i pensija isleidom Hermes kurjere. Labai faina buvo. Atidirbo 23 metus. Sake, nepatinka kompanija ir apmokejimas, bet klientus, pvz mane labai myli ir pasiilgs. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2016 06 23, 21:14)
O tu per pažįstamus įsidarbinai? g.gif ir važinėji tam tikroje vietovėje. Ji tau nesikeis? Su savo mašina? sorry, man visai įdomu, tai ir klainėju, jei tyngi, neatsakyk

Aš visad žiūriu BBC weather, jie visai tiksliai prognozuoja ax.gif

NA uzrode pazistamas,bet,jei nereiktu zmoniu,butu ir neprieme...KAip sakoma pataikiau laiku ir vietoj biggrin.gif
Musu depui priklauso RM visi skaiciai,IG keli...VAkar po Hornchurca vazinejau,jau kokiu namuuuuu prisiziuriu bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif Gatve pro vartus ivaziuot reikia,gale 3 namai su ezereliais,fontanais...Nuo pagrindines gatves nieko nesimato...Vakar vienam namui siuntinuka is Varehause veziau,siandien kitam biggrin.gif Ateinu i ta kita nama,nieko ner...O jei as nepaliksiu siuntinio,negausiu pinigu ir ryt vistiek turesiu vaziuot..GAusis dvigubas vaziavimas uz vieno kaina biggrin.gif Nu tai einu i ta nama,kur vakar pridaviau...Atidaro seimininke(vakar tai ryskiai kokia tarnaite atidare duris) sakau,kad jusu kaimynei siuntinukas,o jos nera,ar galiu palikt,bla bla bla...O ta ir sako-zinau,kad nera,ji pas mane lotuliukas.gif Tai va taip ir atidaviau biggrin.gif
Siandien dar Grayse vazinejau..LAbai daug nauju namu,matos,kad isikurineja,bet jau taip suspausta doh.gif doh.gif
Vaziuoju savo masina,mano benzas...Yra kokie 8 podidziai vanai,bet vairuotojai gauna beveik per puse maziau nei as..Bet jiems apmoka benza,draudima,nu ir masina ne savo lauzo...Tai gal tas ant to gaunas..Pradzioj sava pavazinesiu,jei tikrai patiks,tai gal i koki kabluka pasikeisiu..Su dideliu vanu nenoriu vaziuot,jie didelius sunkius siuntinius vezioja...MAn uztenka ir smulkmenu...KArtais dezute mazute,o sunkybe ohoho kokia...
Papildyta:
QUOTE(Limcamca @ 2016 06 23, 21:22)
MB vaziuoja su Waze. Pasako visus kamscius, apvaziavimus, viena is geriausiu. Labai gera.

Interlink pas mus irgi lietuvis atvaziuoja.

Turiu ir waze,bet ji mane nervina...LAbai daug sneka,daug visokiu reklamu meta,visokiu kameru zenklu...Google mapas geriau.Jis irgi parodo greiciausius kelius.Rodo kelis variantus,kad pvz jei situo keliu vaziuosi,tai bus keliom min greiciau,o situo leciau ir panasiai...Dar kazkaip aiskiai tas adresas isiraso...
Gal jei waze dazniau naudociau,tai ir isikirsciau,bet kiek kartu bandziau ja isijungt,tiek tai kodu praso,lauki paskui kol i emaila atsius,tai atsilieka nuo manes...As jau posuku prasuku,o waze tik sako-suk doh.gif TAip karta nusukau ne ten,teko kelis KM vaziuot kol apsisukt galejau doh.gif Ne ne,man google mapas labaiu patinka biggrin.gif

TAi gali buti,kad is musu depo biggrin.gif Koks tavo post codas?
Atsakyti
Nu ka biggrin.gif cemodanus kraunat? biggrin.gif
Atsakyti
Nuo vakar jau sukrauti😉
Atsakyti
Labs.
Tikrai maniau bus atvirksciai, vos keliais procentais, bet ne "out". Ziuresim kas cia gausis, ir svaras per nakti nuleke zemyn....
Atsakyti
B 5am pažadino aimanuodamas, lyg kas mirę būtų doh.gif

per žinias sakė nesijaudint tiems kurie čia gyvena ir dirba tongue.gif B liepė man UK pasa išsiimti, bet kadangi esu šiokia tokia patriotė kita mėn varau į Lt išsiimti Lt paso biggrin.gif
Atsakyti
LAbukas

Mes vis pamastydavom,kad reikia anglisku pasu,tai Pugos vietoj tikrai angliska imciau,o ne lietuviska biggrin.gif Bet kol ES buvom,tai ir lietuviskas visai geras pasas buvo.Dabar gal tikrai rimtai reiks keist g.gif
Bet kol galutinai isstos is tos ES,gal ji visa jau subyres lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2016 06 24, 08:22)
LAbukas

Mes vis pamastydavom,kad reikia anglisku pasu,tai Pugos vietoj tikrai angliska imciau,o ne lietuviska biggrin.gif Bet kol ES buvom,tai ir lietuviskas visai geras pasas buvo.Dabar gal tikrai rimtai reiks keist g.gif
Bet kol galutinai isstos is tos ES,gal ji visa jau subyres lotuliukas.gif

Aš galvoju man patogiau būtų keliaut su Lt pasu g.gif va ir tetulyte email atsiuntė kad pamastyciau dar dėl paso.
Atsakyti
Aš paso tikrai nesvarstau. Ir nepergyvenu dėl gyvenimo čia, ar mus deportuos ar ką. Pezalai visa tai.
Man baisu dėl Jungtinės Karalystės, kaip vieningos šalies ateities ir jos ekonomikos. Prognozės tai sričiai yra žiaurios. Bloga ekonomika, tai reiškiasi, palies visų mūsų gyvenimus. Neveltui sako, kad nubalsavo emocijos, įsivaizdavę, kad staiga prabus ir nei lietuvių, nei rumunų nebus, bus daug darbo, NHS staiga praturtės. Realybė, kaip matom, visai kitokia. Ir šalies nestabilumas, dar niekada niekam gero neatnešė.
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2016 06 24, 09:54)
Aš paso tikrai nesvarstau. Ir nepergyvenu dėl gyvenimo čia, ar mus deportuos ar ką. Pezalai visa tai.
Man baisu dėl Jungtinės Karalystės, kaip vieningos šalies ateities ir jos ekonomikos. Prognozės tai sričiai yra žiaurios. Bloga ekonomika, tai reiškiasi, palies visų mūsų gyvenimus. Neveltui sako, kad nubalsavo emocijos, įsivaizdavę, kad staiga prabus ir nei lietuvių, nei rumunų nebus, bus daug darbo, NHS staiga praturtės. Realybė, kaip matom, visai kitokia. Ir šalies nestabilumas, dar niekada niekam gero neatnešė.

drinks_cheers.gif faktas kaip blynas.
Balsavo ne dėl tokad mus deportuoti,o kad kontroliuoti atetyje migraciją...man galvos neskauda,kaip dirbom taip ir dirbsim,aisku bus popierizmo papildomo,bet yra kaip yra...o ir LT,kas nori tas dirba,užsidirba ir gyvena. Man juoką kelia kai išsivaizduoju fabrikus,viesbučius ir visokias kitas srytis,dirbančius anglus....pensininkai galvoja,mato kai buvo jaunystėj,kad vėl taip bus,benefitininkai iš trečios kartos,galvoja,kad pakels jiems ismokas...žodziu,sau kilpą uždėjo sakyciau neblogą.
Šnd su viena angle kalbėjau,laiminga kaip slyva,sako dabar mes galėsim kontroliuoti savo šalį,o ne kažkoks Briuselis..optimistė😂
Atsakyti