QUOTE(gotte @ 2016 06 23, 21:14)
O tu per pažįstamus įsidarbinai?
ir važinėji tam tikroje vietovėje. Ji tau nesikeis? Su savo mašina? sorry, man visai įdomu, tai ir klainėju, jei tyngi, neatsakyk
Aš visad žiūriu BBC weather, jie visai tiksliai prognozuoja
NA uzrode pazistamas,bet,jei nereiktu zmoniu,butu ir neprieme...KAip sakoma pataikiau laiku ir vietoj
Musu depui priklauso RM visi skaiciai,IG keli...VAkar po Hornchurca vazinejau,jau kokiu namuuuuu prisiziuriu
Gatve pro vartus ivaziuot reikia,gale 3 namai su ezereliais,fontanais...Nuo pagrindines gatves nieko nesimato...Vakar vienam namui siuntinuka is Varehause veziau,siandien kitam
Ateinu i ta kita nama,nieko ner...O jei as nepaliksiu siuntinio,negausiu pinigu ir ryt vistiek turesiu vaziuot..GAusis dvigubas vaziavimas uz vieno kaina
Nu tai einu i ta nama,kur vakar pridaviau...Atidaro seimininke(vakar tai ryskiai kokia tarnaite atidare duris) sakau,kad jusu kaimynei siuntinukas,o jos nera,ar galiu palikt,bla bla bla...O ta ir sako-zinau,kad nera,ji pas mane
Tai va taip ir atidaviau
Siandien dar Grayse vazinejau..LAbai daug nauju namu,matos,kad isikurineja,bet jau taip suspausta
Vaziuoju savo masina,mano benzas...Yra kokie 8 podidziai vanai,bet vairuotojai gauna beveik per puse maziau nei as..Bet jiems apmoka benza,draudima,nu ir masina ne savo lauzo...Tai gal tas ant to gaunas..Pradzioj sava pavazinesiu,jei tikrai patiks,tai gal i koki kabluka pasikeisiu..Su dideliu vanu nenoriu vaziuot,jie didelius sunkius siuntinius vezioja...MAn uztenka ir smulkmenu...KArtais dezute mazute,o sunkybe ohoho kokia...
Papildyta:
QUOTE(Limcamca @ 2016 06 23, 21:22)
MB vaziuoja su Waze. Pasako visus kamscius, apvaziavimus, viena is geriausiu. Labai gera.
Interlink pas mus irgi lietuvis atvaziuoja.
Turiu ir waze,bet ji mane nervina...LAbai daug sneka,daug visokiu reklamu meta,visokiu kameru zenklu...Google mapas geriau.Jis irgi parodo greiciausius kelius.Rodo kelis variantus,kad pvz jei situo keliu vaziuosi,tai bus keliom min greiciau,o situo leciau ir panasiai...Dar kazkaip aiskiai tas adresas isiraso...
Gal jei waze dazniau naudociau,tai ir isikirsciau,bet kiek kartu bandziau ja isijungt,tiek tai kodu praso,lauki paskui kol i emaila atsius,tai atsilieka nuo manes...As jau posuku prasuku,o waze tik sako-suk
TAip karta nusukau ne ten,teko kelis KM vaziuot kol apsisukt galejau
Ne ne,man google mapas labaiu patinka
TAi gali buti,kad is musu depo
Koks tavo post codas?