Man tamsus miskas nvq ir ju reiksme koledze vis primena kad prisilyginciau savo diploma NARIC, ten jie pagal tavo pabaigtus mokslus kitose salyse, prilygina kazkam cia. Bet va neaisku ka duoda tas ju prilyginimas, ar jie tau atsiuncia oficialu popieriu kad ir su tuo nvq koki gauni. Ar cia tik informacinio pobudzio reikalas, kaina 55£, dar turi pateikt i anglu kalba isversta diploma, prieda ir mano atveju santuokos liudyjima. Net neisivaizduoju kiek kainuotu tuos 3 popierius isverst. Is musu koledzo grupes vienas vyrukas buvo nusiuntes, jis baiges farmacija berods kazkur indijoj ar afrikoj, tai gavo atsakyma kad jis negali buti prie nieko prilygintas cia UK. As parasiau emaila tam NARIC, uzklausiau jei as esu is LT ir baigus ta ir ta, ar turiu sansa but kazkam prilyginta, tai jie man atrase atgal viska nukopine nuo puslapio, tai gi aiskiau nieks netapo. Net neaisku ar galima prilygint tik aukstojo mokslo diplomus, ar ir kitus. Zodziu, tu 55 svr. negaila kad ir gauciau neigiama atsakyma, bet dar tie vertimai, nemanau kad pigus reikalas, man pvz. Ambasada uz antspaudo uzdejimo ant kopijos nulupo po 17 svr uz viena lapa. Bet jauciu isvis reik palaukt referendumo, gal nieko nebereiks
QUOTE(Limcamca @ 2016 06 21, 13:49)
GIEGA, tai kavos su mumis diena, nebegersi?
Jau nebelabai... Nors kol kas pirmadieniais laisva
QUOTE(Limcamca @ 2016 06 21, 09:36)
Labas
Nelabai supratau Mrs Patrankos situacijos
Mano dukterėčia šiandien ima diplomą Džiaugiuosi labai už ją
HEIDA, o tu NVQ baigusi koledže?
Nelabai supratau Mrs Patrankos situacijos
Mano dukterėčia šiandien ima diplomą Džiaugiuosi labai už ją
HEIDA, o tu NVQ baigusi koledže?
Kuri dalis neaiski?
Laba diena...
Kur visos?!🤓
Bėdų diena, šiandien. O, šiaip žiūrim futbolą.
Ir, žinokit, pas mane kieme kvepia jazminais. Ieškojau medžio. Nėra. Tik vijoklis, o jo žiedai kvepia jazminais. Kaip taip gali būti?
GIEGA, vyriškiui tavo smagaus gimtadienio
Ir, žinokit, pas mane kieme kvepia jazminais. Ieškojau medžio. Nėra. Tik vijoklis, o jo žiedai kvepia jazminais. Kaip taip gali būti?
GIEGA, vyriškiui tavo smagaus gimtadienio
Fule ziuri
Papildyta:
O kas per vijoklis, kokie ziedai?
Papildyta:
O kas per vijoklis, kokie ziedai?
QUOTE(Mrs. Patranka @ 2016 06 22, 21:12)
Kur visos?!🤓
Fule ziuri
As ir nusistebejau ramuma.. Bet paskui uzsilaksciau.. O ir papasakot nelabai turiu ka
Ai, siandien po Lakesida vaikstom, House if fraser nuolaidos, mb hugo boss megztuka nusiziurejo uz 50£, bet ner dydziu.. Sakom einam iki pacios Hugo boss pardes, gal ten tures Nueinam, yra, bet kaina 69£ Sakom, ten pigiau... Tai pardaveja ir sako, jei atnesi foto, kad tikrai ten tokua kaina butent sito megztuko, tai ir jue padarys tokia nuolaida Tai ejom atgal i HOF, fotkinom kaina, kad ir barkodai matytusi, nesem i HB, rodem menedzeriui, nu ir padare nuolaida Uz 49£ ir nupirkom Cia MB gimtadienio proga
O dar reik moket, as pinigine savo masinoj palikus, MB issitraukia savo pinigine, ka tik intiku kazka pirko, kortele ant stalo taip ir liko Teko kreditine atsiskaityt...
Giega, neblogai tikrai nemaniau kad gali taip lanksciai nuolaidas taikyt.
QUOTE(Heida @ 2016 06 22, 21:27)
Giega, neblogai tikrai nemaniau kad gali taip lanksciai nuolaidas taikyt.
Na gal kad pardaveja irgi lietuvaite buvo Vnz mb matavos HOF ta megztuka, bet ten xl, dabar kai sukudes, nu kabo jis... Hugo boss pardej paziuri kaina, nu 69£, tai ir snekames tarpusavy, kad ten pigiau, pardaveja isgirdo, klausia ar tikrai? Nu taip, ant daug ko 30% nuolaida, kaip ir pas juos, bet kelios eiles rubu su 50% nuolaida, tarp ju if tas megztukas.. Sakau Sb eik pasimatuot ta L dydi, gal net netinka, gal ir reikua to XL.. Kol jis matavos, maciau kaip ta lietuvaite pardaveja savo menedzeriui aiskino, kad ten nuolaidos didesnes.. Tai va, paskui ir susake- jei nufotkinsi kaina, tai ir jie pritaikys 50% Tai negi sunku nueit Va taip ir sutaupem papildomai 20£
Dar gimtadienio dovanu turim gaut Vel tusinuka
Oij, MRS PATRANKA, užjaučiu
Pas mus pusė velnio, bet Barkingside'as plaukia. Vanduo čiurkšle iš žemės varo dičkio mokykla užpilta visa, tai uždaryta
Pas mus pusė velnio, bet Barkingside'as plaukia. Vanduo čiurkšle iš žemės varo dičkio mokykla užpilta visa, tai uždaryta
Va je zau kaip uzpyle, pas mus tai nieko, nors zliauge visa nakti, bet gal aukstesne vieta, nuteka. MB i darba su masina isvaziavo, tai strigo vos mylia nuo namu ir nei krust mazajai nereik i mokykla, nes ten balsavimas vyksta, planavom abi iki shopingu palekt, bet gal susilaikyt, nes ir veliau liuti su zaibais zada