Įkraunama...
Įkraunama...

Vasara Londone

Labas rytas, bet ziurint pro langa, visai nelabas.
Giega, gero starto 4u.gif
Varau i koledza, pradejau dar vienus kursus, vienu per mazai pasirode biggrin.gif
Paziuriu ir as tas laidas Old house ir kitas panasias, idomu kaip perdaro butus/namus. Dar labai patinka kur issikelia i kaimo sodybas.
Atsakyti
Ka dabar mokysies?
Atsakyti

Ateijau su klausimu...zodžiu,pirkau vistieną,krūtinėlę,ji buvo vakume pakuota,tai vyko 17 dieną,ant pakuotės parašyta kad supakuota 8 dieną,galioja iki 21 dienos..pakuotę atidare prie manes,pasvėrė,bet kai padėjo maišelelį prie manes,pajutau kvapą,baisų,ne dvėselienos,bet ir ne is maloniūjų...pasakiau kad neimu ir viskas,išvaziavau...
Vakare gaunu asmeninę žinutę,kad esu kvaila boba ir nesuprantu nieko mėsoje,jog ji šviežia,tai yra toks NATŪRALIOS BE KONSERVANTŲ mėsos kvapas,ir kad tai tik dujų kvapas.
Pirma,esu pirkusi pati didelius kiekius vakume,ir niekad nebuvo tokio kvapo,antra,kaip galo mėsa be konservantų galioti tiek dienų?....
Gal ko as nežinau,nesuprantu...prašau nane apšviesti.
Pardavėjųnekaltinu,tik pyktis,juk saaku gal iki parduotuvės ji buvo netinkamai sandėliuojama,o dar ta asm zinutė pribaigė.

Labas rytas..
Giega,sėkmės.
Heida,šaunuolė.
Atsakyti
Labukas

Heida, tai ka dabar mokinsies?

Patranka, Na tik atidarius ta pakuote, jei as apie tokia 5 kg deze sneku, buna kazkoks kvapas, net tikrai neslykstus.. Jis tuoj pat nusigaruoja ir vista kvepia vista.. Jei smirdejo, tai tikrai galejo but netinkamai laikoma g.gif Bet man uzkliuvo, kad gavai sms blink.gif Nu koks skirtumas del ko tu nebepirkai tos vistos, bet rasinet, durnint blink.gif Nebepirkciau ten niekad...

Gal kokiu ideju, ka daryt kad vorai laukinej pavesinej nesiveistu g.gif Atsibodo voratinklius graibyt...
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2016 06 20, 12:28)
Bet man uzkliuvo, kad gavai sms blink.gif Nu koks skirtumas del ko tu nebepirkai tos vistos, bet rasinet, durnint blink.gif Nebepirkciau ten niekad...

Gal kokiu ideju, ka daryt kad vorai laukinej pavesinej nesiveistu g.gif Atsibodo voratinklius graibyt...

pritariu drinks_cheers.gif

gal bandyk išpurkšti laikas nuo laiko kokiu vonios valikliu. Arba jei nuo jų gali gadintis pavėsinė, gal eterinius aliejus naudoti? Vos vos praskiedus su vandeniu praplauti.

Žinokit aš esu nenormalus žmogus, kas susiję su švariais namais doh.gif išsišveičiu viską ir vaikštau davolna tą pusdienį kol vaikų nėr lotuliukas.gif kur neužeisi - visur blizga... toks gerumas apima.. doh.gif lotuliukas.gif va šiandien nuo ryto susitvarkiau namus...sedžiu prie kompo, dirbu...viskas taip blizga...šypsena veide biggrin.gif

Klausykit, dabar visokie SALE vyksta, kur man chalatuką nusipirkti? Noriu nestoro, neilgo (iki kelių maksimum), kokio jaukaus namie įsisukti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gotte: 20 birželio 2016 - 12:40
QUOTE(giega @ 2016 06 20, 11:28)
Labukas

Heida, tai ka dabar mokinsies?

Patranka, Na tik atidarius ta pakuote, jei as apie tokia 5 kg deze sneku, buna kazkoks kvapas, net tikrai neslykstus.. Jis tuoj pat nusigaruoja ir vista kvepia vista.. Jei smirdejo, tai tikrai galejo but netinkamai laikoma g.gif Bet man uzkliuvo, kad gavai sms blink.gif Nu koks skirtumas del ko tu nebepirkai tos vistos, bet rasinet, durnint blink.gif Nebepirkciau ten niekad...

Tai va,kad aš irgi puikiai žinau,tą kvapą kai atidarai tas pakuotes,bet mėsa jei tinkamai laikyta,ji nesmirdės...
Nu galvoju,gal as tokia atsilikus,gal kokios naujovės..nes siaip neperku pas lietuvius mėsos...
Tai va,sakau uzmuse ta zinute,rašė ne sms,o fb,nes jie zino mane,aš juos,nors ir tlf turi mano kaip ir aš jų...tai vaisto reikia kokio,ar šiaip ko,kad nereiktų važiuot,pasuku...nu žodziiu...ryt varysih iki jų,tai už asmenines žinutes atsiims savo...aš jam ir rašau,jei tu toks teisius,einm į parduotubpvės fb pusl ir aiškinamės,erelis griobanas...pikta belekaip.
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2016 06 20, 11:39)

Klausykit, dabar visokie SALE vyksta, kur man chalatuką nusipirkti? Noriu nestoro, neilgo (iki kelių maksimum), kokio jaukaus namie įsisukti g.gif

TKMaxxe biggrin.gif

QUOTE(Mrs. Patranka @ 2016 06 20, 11:51)

Tai va,sakau uzmuse ta zinute,rašė ne sms,o fb,nes jie zino mane,aš juos,nors ir tlf turi mano kaip ir aš jų...tai vaisto reikia kokio,ar šiaip ko,kad nereiktų važiuot,pasuku...nu žodziiu...ryt varysih iki jų,tai už asmenines žinutes atsiims savo...aš jam ir rašau,jei tu toks teisius,einm į parduotubpvės fb pusl ir aiškinamės,erelis griobanas...pikta belekaip.

Nu jo...Is vienos puses-duok durniui kelia,is kitos,man ir uzvirtu,iskoliociau biggrin.gif

Gavau is Yves rochers gimtadienio pasiulymu,vel daug kam tai 50% nuolaida,tai 2uz vieno kaina biggrin.gif Nebeturiu kur det tu kremu lotuliukas.gif
Atsakyti
Zodziu esu pradejus toki 3 menesiu kurseli Medical English, kokia reali nauda man is jo neaisku, bet man patinka.

Patranka, eina sau blink.gif rasinet asmenines zinutes jau cia virsune, durnius.

Gotte, trumpu plonu chalatuku neblogu yra Debenhamse.

Ai dar vorai, galima i rozete ikist toki aparaciuka , jis ten garsa skleidzia tik zmogus jo negirdi, yra tokie nuo peliu ir yra nuo vabzdziu, viduj tai tikrai veikia, pavesine ir truputi uzdara, turetu nepatikt g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Heida: 20 birželio 2016 - 14:07
Labas 4u.gif

Nelabai supratau Mrs Patrankos situacijos unsure.gif

Mano dukterėčia šiandien ima diplomą thumbup.gif thumbup.gif Džiaugiuosi labai už ją wub.gif

HEIDA, o tu NVQ baigusi koledže?
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2016 06 21, 11:36)
HEIDA, o tu NVQ baigusi koledže?

O jis suteikiamas ne prie kazkokios konkrecios profesijos ? Neturiu as jo, juk tik anglu mokausi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Heida @ 2016 06 21, 11:18)
O jis suteikiamas ne prie kazkokios konkrecios profesijos ? Neturiu as jo, juk tik anglu mokausi  g.gif

Tai čia turbūt kai Anglijoje mokslus baigi g.gif
Atsakyti
GIEGA, tai kavos su mumis diena, nebegersi?
Atsakyti