Tai vaziuokit i Vestfilda, paciame ground floor, salia zaislu Entertainment parduotuves, ten issirinksit
Jau atrodo nurimo, ziuri koki cia jam kokteili pasimakaluot
Pigiau
As va toki kokteili pasiemiau Tesco, patiko
http://m.tesco.com/h...s/?id=289430578
http://m.tesco.com/h...s/?id=289430578
Labas,
Tėčio dieną švenčiat? Gražus oras, kepsim steikus, gal neužeis kokie škvalai po pietų, bus galima ilgiau kieme pavakaroti.
Praėjusią savaitę turėjom klientą kuris kraustėsi iš Londono į Hastingo pusę Labai daug įdomių dalykų apie Hastingą pasakojo. O, butą ten jam įrengė tv laida George Clarke's Old House, New Home, rodys arba šį antradienį arba ketvirtadienį, per Channel 4, 8pm. Pagal aprašymą berods antradienį rodys. Turiu foto buto, bet gal nelabai galiu įdėti čia iš anksto Bet, šeimininkas labai daug įdomių užkulisinių dalykų apie laidą pasakojo, kaip ten ką remontuoja, ar už dyką ar ne, iš tiesų, ką daro, kaip daro. Nu įdomus labai klientas buvo, reikės būtinai žiūrėti.
HEIDA, tau nuo tokių kokteilių galvos paskui neskauda? Aš kažkaip nesusidraugauju su visokiais sparkling kokteiliukais ir sidrais.
Tėčio dieną švenčiat? Gražus oras, kepsim steikus, gal neužeis kokie škvalai po pietų, bus galima ilgiau kieme pavakaroti.
Praėjusią savaitę turėjom klientą kuris kraustėsi iš Londono į Hastingo pusę Labai daug įdomių dalykų apie Hastingą pasakojo. O, butą ten jam įrengė tv laida George Clarke's Old House, New Home, rodys arba šį antradienį arba ketvirtadienį, per Channel 4, 8pm. Pagal aprašymą berods antradienį rodys. Turiu foto buto, bet gal nelabai galiu įdėti čia iš anksto Bet, šeimininkas labai daug įdomių užkulisinių dalykų apie laidą pasakojo, kaip ten ką remontuoja, ar už dyką ar ne, iš tiesų, ką daro, kaip daro. Nu įdomus labai klientas buvo, reikės būtinai žiūrėti.
HEIDA, tau nuo tokių kokteilių galvos paskui neskauda? Aš kažkaip nesusidraugauju su visokiais sparkling kokteiliukais ir sidrais.
Laba, vaikai teti pasveikino, torto pavalgem, jau kaip ir atsvesta tecio diena.
Neskauda man galvos nuo visokiu mixiuku, mazai as ju isgeriu, nes man per saldu pasidaro, va ta buteliuka abu su MB isgerem ir sociai, daugiau jau man jo nesinori. Va vyno tai norisi
Neskauda man galvos nuo visokiu mixiuku, mazai as ju isgeriu, nes man per saldu pasidaro, va ta buteliuka abu su MB isgerem ir sociai, daugiau jau man jo nesinori. Va vyno tai norisi
Labukas
Gotte,jei ateitum i koki meeta,daugiau zinotum MAstem parduot parde,tai va ir pardavem Dabar bandau nauja darba Busiu smulkiu siuntu isveziotoja.Mokinausi cia ana savaite,o mokino toks vyrukas,kuris labai daug tu siuntu ima,tai ilgai dirba..Uztai ri as niekaip nespedavau ilyst i SM.
Paskui ziuresiu,kaip man seksis,gal ir laiko laisvo daugiau atsiras
Vakar tam lietuviskam kine buvom,nu patiko visai Paskui pas draugus pavakarot,velai grizom Tai va nesenai atsikeliau Vakar taremes pratesima pas mus,bet siandien turbut niekas nebeprisimena
TAi va,dabar vel pas draugus lekt reikia,nes masina palikta...Tai jauciu ir vel pas juos pasisedesim
Gotte,jei ateitum i koki meeta,daugiau zinotum MAstem parduot parde,tai va ir pardavem Dabar bandau nauja darba Busiu smulkiu siuntu isveziotoja.Mokinausi cia ana savaite,o mokino toks vyrukas,kuris labai daug tu siuntu ima,tai ilgai dirba..Uztai ri as niekaip nespedavau ilyst i SM.
Vakar tam lietuviskam kine buvom,nu patiko visai Paskui pas draugus pavakarot,velai grizom Tai va nesenai atsikeliau Vakar taremes pratesima pas mus,bet siandien turbut niekas nebeprisimena
TAi va,dabar vel pas draugus lekt reikia,nes masina palikta...Tai jauciu ir vel pas juos pasisedesim
GIEGA, o su kokia kompanija dirbsi? Sveikinu
Sveikos,as vakar drauge apzenijau.Buvom tik metrikacijoj,paskui vyras i darba,o as namo.Dar tikejausi kad gal pavyks vakare i vakarine vestuviu dali nulekti,bet MB paleido tik 10pm.Namie buvo pries 12.Zodziu.....
Sendien jau dirbu.
Giega sveikinu su pasikeitimais.
Mano drauge irgi pardave savo parde.Atvare 6 metus ir nepasitvirtino viskas.
Sendien jau dirbu.
Giega sveikinu su pasikeitimais.
Sveikos
Wow Giega, neįsivaizduoju tavęs ne pardej dirbančios, kardinalus pasikeitimai
Limcamca primink near the time apie ta butą
Mes atšventem tėvo diena, pakrantej pasedėjom Italian way, smagiai veidelį įdegiau, biski vėjuota bet smagu lauke
QUOTE(giega @ 2016 06 19, 13:59)
Labukas
vau kaip įdomu, Giega o uždirbti eina gerai iš tų siuntų vežiojimo?
QUOTE(I.Elija @ 2016 06 19, 15:53)
finansiškai nepasitvirtino?
QUOTE(Limcamca @ 2016 06 19, 13:07)
GIEGA, o su kokia kompanija dirbsi? Sveikinu
Interlink.
QUOTE(I.Elija @ 2016 06 19, 14:53)
Na pries 6m tikrai nesiskundziau,labai gerai buvo
Kazkaip nuo siu nauju metu labai suprastejo prekyba..Is East hamo masiskai leituviai isvaziuoja,kainos beprotiskos...Plius salia dar rumuniska parde atsidare,is kitos puses pries pora metu lenkiska atsidarius buvo,tai klientai i 3 dalis ir pasidalino...Tai dirbt tik kad dirbt...Nu likdavo aisku,bet...O kaip tik kontraktas baiginejos,pirkejas atsirado,nu ir pardavem..
QUOTE(gotte @ 2016 06 19, 16:48)
vau kaip įdomu, Giega o uždirbti eina gerai iš tų siuntų vežiojimo?
Ziuresim Atl priklausys nuo isveziotu siuntiniu kiekio Bus mazai,eisiu kito darbo ieskotis