Įkraunama...
Įkraunama...

Vasara Londone

QUOTE(Mrs. Patranka @ 2016 06 17, 23:29)
Gal galiu aš už tave...man gramatika👍

Butu gerai biggrin.gif man ziauriai sunku, as gi prancuzu mokiausi, tai tas anglu spelingas mane nuzudys biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Tikrai, kur GIEGA pradingo g.gif

HEIDA, o prancuzu kalba dar prisimeni, supranti, gali kalbeti?
Atsakyti

Sveikos

Heida sveikinimai 4u.gif pamenu man po kiekvieno egzo būdavo pilnos kelnės laimės wub.gif

Sėdžiu Ford salone, laukiu kol mašinai mot pravarys, kiek grožiu aplinkui wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pūga_ @ 2016 06 18, 10:32)
Sveikos

Heida sveikinimai  4u.gif  pamenu man po kiekvieno egzo būdavo pilnos kelnės laimės  wub.gif

Sėdžiu Ford salone, laukiu kol mašinai mot pravarys,  kiek grožiu aplinkui  wub.gif

Vyrų ar mašinų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2016 06 18, 10:38)
Vyrų ar mašinų  biggrin.gif

Well both biggrin.gif Nu rimtai tie sales man visada su attempted šiknom tongue.gif
Atsakyti
Pasiutus Pūga biggrin.gif
Atsakyti
Labukas

Heida,sveikinimai 4u.gif

Nu gi keiciu gyvenima lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Jei rimciau tai tikrai keiciu darba,tai biski mokausi ir visiskai neturiu laiko rasinet.Nors paskaityt dar ilendu biggrin.gif Veliau isivaziuosiu i ritma,grisiu ir i SM biggrin.gif
O siaip ir i gyma nulekiu ir pas draugus nuvarom,taip laikas nejucia ir pralekia...Dabar i Romforda ruosiames,reikia bilus apsimoket..

Dar pries pora dienu man voras ikando blink.gif Ruosiuos i gyma,pagriebiau maike nuo sniuro,rengiuosi ir kazkas kaip idure...Pakasau,bet vis duria toj vietoj,nu kaip plunksna kokia duria..Dar MB parodziau,kas ten ilinde man duria,lygtai ir iskrito kazkas...LAbai neapziurinejau,islekem i gyma...Ten vis kasau kasau,pasikeliu maike pries veidrodi-nu raudonuoja plemas,kai ikasta butu...Griztam namo,paziuriu kas ten iskrite buvo blink.gif blink.gif blink.gif Buciau iskarto sureagavus,kad ten voras,tai jau liginonej su sirdies smugiu guleciau lotuliukas.gif
Atsakyti
Eik tu sau. O kaip dabar, neberaudonuoja, viskas gerai?
TAi papliotkink nu, koks naujas darbas? Vis norejau klausti, kaip jums baigesi, bet nedrisau SM.
Atsakyti
labuka

Giega, kaip suprasti "keiti darbą"? Aš maniau kad tu tik pardėj dirbi g.gif ar dar kažką? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2016 06 18, 11:57)
HEIDA, o prancuzu kalba dar prisimeni, supranti, gali kalbeti?

Perskaityt teksta galiu be klaidu, bet nieko nesuprasiu, visiskai esu pamirsusi, nors is tikro niekad gerai ir nemokejau.

Gastroliavom siandien po Romforda ir Bectona, uzsireike paciam maziausiam drono, liudi dabar labai, nes negavo biggrin.gif

Jei ant manes voras uzliptu jauciu gauciau sirdies smugi unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Heida: 18 birželio 2016 - 19:38
Zinai, mano vaikis tuos kelis dronus turejes ir nepigius, ir is JAV vezesi. O pats geriausias pirktas, ar uz 40 svaru, su akcija is Man kind parduotuves is Westfieldo.
Atsakyti
Aciu D jam brangaus nereikia, siaip pazaist, nusiziurejo kad su nebloga kamera Tesco yra nebrangus, bet jie pasirodo pardej neturi, tik internetu, o jam rytoj jau nebereikia lotuliukas.gif
Atsakyti