Įkraunama...
Įkraunama...

Vasara Londone

Labas rytas...
Gotte,kelbių pasižiūrek,trumpakojė ir aš,OASIS😉
Atsakyti
QUOTE(Mrs. Patranka @ 2016 06 17, 09:22)
Labas rytas...
Gotte,kelbių pasižiūrek,trumpakojė ir aš,OASIS😉

Labas rytas.Man tai labai patinka Phase Eight sukneles.Geros nuolaidos ir tinka musu rytu europos figurom.Dabar ir nuolaidos ten geros.As tris sukneles is ten dabar ivaldziau.Turi jie ir iseiginiu ir kasdieniniu.Ir kokybe gera.Rekomenduoju.
Manau visas babajinas ir juodynas prabalsuos kad likti.Tu anglu mazuma cia belike.Kaip buvo Skotijos referendumas,irgi visur buvo skanduojama uz atsiskyrima.Net kalnai ir uolos aprasinetos bet mazu persverimu liko.Dabar jeigu anglai isstos is karto skotai nuo ju atsiskirs.Manau skotai palaikys likima.Paklausiu dukros kokios ten nuotaikos.
Atsakyti
Labas 4u.gif

Nu vat, panašiai ir aš tikiuosi, kad iš didelio triukšmo, nieko nebus. Ta UKIP kažkada klykaujo, paskui škotai. Tie patys gi veda ir akciją išstoti iš EU, tai gal sakau, nieko nepasieks tuo rėkimu. Na, kaip bus, taip, matysim. Pas mus kažkaip aplinkoje tiek anglai tiek kitataučiai visi UŽ EU.
Atsakyti
Tra lia lia , as islaikiau egza bis.gif nail.gif
Atsakyti
Sveikinu💐👍
Atsakyti
Šaunuolė 4u.gif Kada tau mokslai baigiasi?
Atsakyti
Dekavoju ponios aciuks.gif iki liepos 15 man mokslai.
Atsakyti
QUOTE(Heida @ 2016 06 17, 16:02)
Tra lia lia , as islaikiau egza  bis.gif  nail.gif

4u.gif Sveikinu.O ka laikei?
Atsakyti
QUOTE(I.Elija @ 2016 06 17, 19:25)
4u.gif Sveikinu.O ka laikei?

As anglu mokausi, dabar reading laikiau.
Atsakyti
Maladec Heida, sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
Aciu. Atsidarem sampes, dar liko rasyma islaikyt liepa, to tai bijau, po jo jauciu neteks sampes gert...

Kur Giega prapuolus, kibo namus is pagrindu vercia g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Heida: 17 birželio 2016 - 22:18
QUOTE(Heida @ 2016 06 17, 21:17)
Aciu. Atsidarem sampes, dar liko rasyma islaikyt liepa, to tai bijau, po jo jauciu neteks sampes gert...

Kur Giega prapuolus, kibo namus is pagrindu vercia  g.gif

Gal galiu aš už tave...man gramatika👍
Atsakyti