Įkraunama...
Įkraunama...

Vasara Londone

labuxxx bye1.gif

panos, kur dabar geri sale vyksta? g.gif internete noriu palandžioti ax.gif

Papildyta:
jau nardau po House of Frazer biggrin.gif

Kur dar pasiūlysit "škurlių" pažiūrėt g.gif
Atsakyti
Tau škurlių reikia? A, nu škurlių daug kur vyksta. Aš įlindau į Dunelm, užsakysiu visiems patalynės. Man labai jų kokybė patinka.
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2016 06 16, 18:04)
Tau škurlių reikia? A, nu škurlių daug kur vyksta. Aš įlindau į Dunelm, užsakysiu visiems patalynės. Man labai jų kokybė patinka.

čia toks bendras pavadinimas kalbant apie rūbus lotuliukas.gif
rūbų man reik, moteriškų ax.gif
Atsakyti
Nu jezau, nera su kuo apie politika pasikalbet, tik apie ryzus umn.gif Simkab, kur tu biggrin.gif
Man pirkt internetu nesiseka, bet labai sekasi gyvai, apsipirkau su sveciais po shopingus vaiksciodama rolleyes.gif dabar dar sviesia rankine didele reiktu kur nuraut.
Atsakyti
Aš tiesiog bijau prisileisti tos minties, kad gali nubalsuoti už išstojimą. Stengiuosi save įtikinti, kad mes liksim EU.
Atsakyti
My Webpage nu va, jau net ispuoliai prasidejo unsure.gif
Atsakyti
baisu dėl to išstojimo...uj unsure.gif

pas mus vakar vaikščiojo kažkokia grupė žmonių per kaimynus, agitavo balsuoti už išstojimą doh.gif unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gotte: 16 birželio 2016 - 19:36
QUOTE(gotte @ 2016 06 16, 17:29)
baisu dėl to išstojimo...uj unsure.gif

pas mus vakar vaikščiojo kažkokia grupė žmonių per kaimynus, agitavo balsuoti už išstojimą doh.gif  unsure.gif

biggrin.gif laba merginos. Na aš tai manau kad isstosim, pas mane visas collier row su VOTE LEAVE isklijuotas, zmones taip pat. Viena tik Anglioke pažįstu kur uz pasilikima. Daugiau visi pries... Nu bus kaip bus.... Cia kaip sakant pries veja nepapusi...
Atsakyti
Labukas

Jei isstos, tai tikrai bus Europos byrejimo pradzia.... Kaip atvaziavom is neeuropines Lietuvos, taip susitvarkysim dokumentus gyvenimui neeuropinej Anglijoj. Sunkiau bus tik naujai atvaziuojantiems.. Bet manau maisto kainos kils, namai nuvertes..

O del skurliu, tai man gyvai labiau patinka pirkt..bet paziuriu ir intike retkarciais.. Pries LT vestuves kas sav po kokius shopingus trynemes, prisipirkom ir nevestuvems visko, tai dabar nieko neperku.. Na tik kilima nauja pirkom, uzuolaidas uzsisakiau, tauriu papildziau,mb rankinuka sau Hugo boss lotuliukas.gif Cia nieko vadinas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2016 06 16, 19:48)
Labukas

Jei isstos, tai tikrai bus Europos byrejimo pradzia.... Kaip atvaziavom is neeuropines Lietuvos, taip susitvarkysim dokumentus gyvenimui neeuropinej Anglijoj. Sunkiau bus tik naujai atvaziuojantiems.. Bet manau maisto kainos kils, namai nuvertes..
O del skurliu, tai man gyvai labiau patinka pirkt..bet paziuriu ir intike retkarciais.. Pries LT vestuves kas sav po kokius shopingus trynemes, prisipirkom ir nevestuvems visko, tai dabar nieko neperku.. Na tik kilima nauja pirkom, uzuolaidas uzsisakiau, tauriu papildziau,mb rankinuka sau Hugo boss lotuliukas.gif Cia nieko vadinas lotuliukas.gif

Kad europos sajunga sugrius gal ne, Namai tai jo nuvertes. Tai va del ko ir pardavimas toks vyksta, ir mes va dar spek on parduot smile.gif ir laukiam dabar to nuvertejimo smile.gif bet taciau, nebus Darbu manau, tai nelabai ka CIA ir veikti bus ka... Bus kaip kokiais ten 70 imtais metais, anglai vaziuodavo I Kitas salis uzsidirbt. Tai o mes tada visi vel kazkur kitur emigruosim arba grysim I lietuvele smile.gif
Atsakyti

Sveikos

Gotte vakar Zaroj sale prasidėjo wub.gif

Pas mane draugai susiję su verslu balsuos likti, visi kiti išeiti. Šeštadienį bbq besivaisindami už diskutavom apie šitą referendumą, tai buvo pora kuriems apie 60m tai sako mums iš vis galėtų neleist balsuot nes kol viskas pasikeis mes ne gyvi nebūsim o va jaunimas kuris turės gyvent. Bet senoji karta su prisiminimais apie tai kaip buvo prieš įstojima į eu ir balsuos išeit, bet tikrai taip nebus kaip buvo. Mano vyras sako anglai kaip visada garsiai rėkia bet kai ateis referendumas ir nebalsuos už isejima bo jie gi nemėgsta permainų, bet bus kaip bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pūga_ @ 2016 06 16, 23:17)
Sveikos

Gotte vakar Zaroj sale prasidėjo  wub.gif

man Zara nelabai, šiuo metu iš viso nei vieno rūbo neturiu. Kad ten kūdoms ir aukštoms viskas, kalbu apie top'us. Aš nesu aukšta, turiu liemenį, bet kojos trumpos, tai man visi laisvai krentantys "skindeliai" (čia mano mama taip praminusi laisvus rūbus), netinka deja... schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti