Įkraunama...
Įkraunama...

Vasara Londone

Rytas shopingo vergės biggrin.gif

Jungiuosi prie jūsų, ner vaistų nuo to, nebent tuščia banko sąskaita doh.gif
Gal kuri esat kur užmačias dideli pasaulio žemėlapį iš kanvu, bet tokių labai didelių?
Atsakyti
QUOTE(Pūga_ @ 2016 06 15, 11:45)
Rytas shopingo vergės  biggrin.gif

Jungiuosi prie jūsų,  ner vaistų nuo to,  nebent tuščia banko sąskaita  doh.gif
Gal kuri esat kur užmačias dideli pasaulio žemėlapį iš kanvu,  bet tokių labai didelių?

Aliexpress pažiūrėk, tik pas juos reikia pirkti tą, kur turi feedback gerą ir geriau paieškoti kur pirkėjai įkėlę realias foto.
My Webpage
Atsakyti
Bliamba Three mane nuvarys į kapus!!! Esu pikta iki negaliu!!!

Šeštadienį nuvarė vyras upgade padaryti vienam iš dviejų turimų numerių. Bet telefono naujo neėmė (nutarė pirkti atskirai iš kitur), tai pasiėmė tik paslaugų paketą (pokalbiai, internetas, žinutės). Nu ir ta moteriškė davė jam dar kažkokią kitą kortelę su nauju numeriu, atseit va čia gali duoti draugams ar šeimos nariams naudotis. Jis suprato, kad čia nemokamai tiesiog...nori naudojiesi, o nori - ne. Šiandien ateina THREE laiškas su pasveikinimu: sveiki atvykę į Three, čia jūsų numeris (tas naujas, kurio mums nereik) ir čia jau padarytas direct debitas doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Dabar bandau per on line chat spręsti su jais, jei ne, tada ryt vėl reikės eiti aiškintis doh.gif doh.gif doh.gif lyg veikti neturėčiau ką doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gotte: 15 birželio 2016 - 13:49
QUOTE(gotte @ 2016 06 15, 14:49)
Bliamba Three mane nuvarys į kapus!!! Esu pikta iki negaliu!!!

Šeštadienį nuvarė vyras upgade padaryti vienam iš dviejų turimų numerių. Bet telefono naujo neėmė (nutarė pirkti atskirai iš kitur), tai pasiėmė tik paslaugų paketą (pokalbiai, internetas, žinutės). Nu ir ta moteriškė davė jam dar kažkokią kitą kortelę su nauju numeriu, atseit va čia gali duoti draugams ar šeimos nariams naudotis. Jis suprato, kad čia nemokamai tiesiog...nori naudojiesi, o nori - ne. Šiandien ateina THREE laiškas su pasveikinimu: sveiki atvykę į Three, čia jūsų numeris (tas naujas, kurio mums nereik) ir čia jau padarytas direct debitas doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif
Dabar bandau per on line chat spręsti su jais, jei ne, tada ryt vėl reikės eiti aiškintis doh.gif  doh.gif  doh.gif lyg veikti neturėčiau ką doh.gif

As panasioj situacijoj irgi buvau.Ir dar su billu uz 200 svaru.Tai rekiau,klykiau ir koliojausi.Tipo dave laikina kortele kazkokia idiote,kol persivesiu numeri,o uz iterneta sumokejau kaip uz pay as you go.Zodziu doh.gif .As ju visu nekenciu.Du metus vargau,nes mane is viso atkirsdavo jeigu tik kirsdavau siena ir nesvarbu kad mokejau uz roaminga.Dabar pasiemiau O2.Irgi neesu patenkinta,nes bilai kosminiai.Sakiau eisiu i wodafona.
Atsakyti
QUOTE(I.Elija @ 2016 06 15, 14:05)
As panasioj situacijoj irgi buvau.Ir dar su billu uz 200 svaru.Tai rekiau,klykiau ir koliojausi.Tipo dave laikina kortele kazkokia idiote,kol persivesiu numeri,o uz iterneta sumokejau kaip uz pay as you go.Zodziu doh.gif .As ju visu nekenciu.Du metus vargau,nes mane is viso atkirsdavo jeigu tik kirsdavau siena ir nesvarbu kad mokejau uz roaminga.Dabar pasiemiau O2.Irgi neesu patenkinta,nes bilai kosminiai.Sakiau eisiu i wodafona.

mes eisim aiškintis, nes čia visai šviežias reikalas...kokie gudručiai - tipo va laisva kortele jums , tik šast - ir direct debitas padarytas jau blink.gif blink.gif blink.gif

online chat'e iš viso kas per lopai pas juos dirba doh.gif rašo pasakyk ta numerį, dėl kurio čia visas reikalas vyksta. parašiau numerį o jis man aiškina kad trejeto numeriai prasideda 08... maniškis 07... atseit ar aš esu tikra kad tas numeris priklauso trejetui lotuliukas.gif doh.gif paskui rašo, tipo aj čia ta kortelė tik šiaip, gali naudotis ja arba ne.. aš rašau, o kaip ta direct debita suprasti? tai jis rašo, tu gali tą numerį persikelti ant kito (nelabai supratau kas čia prie ko), pasakiau ačiū ir viso gero.
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2016 06 15, 15:11)
mes eisim aiškintis, nes čia visai šviežias reikalas...kokie gudručiai - tipo va laisva kortele jums , tik šast - ir direct debitas padarytas jau blink.gif  blink.gif  blink.gif

online chat'e iš viso kas per lopai pas juos dirba doh.gif rašo pasakyk ta numerį, dėl kurio čia visas reikalas vyksta. parašiau numerį o jis man aiškina kad trejeto numeriai prasideda 08... maniškis 07... atseit ar aš esu tikra kad tas numeris priklauso trejetui lotuliukas.gif  doh.gif paskui rašo, tipo aj čia ta kortelė tik šiaip, gali naudotis ja arba ne.. aš rašau, o kaip ta direct debita suprasti? tai jis rašo, tu gali tą numerį persikelti ant kito (nelabai supratau kas čia prie ko), pasakiau ačiū ir viso gero.

Joooo,as tai visada skambinu ir aiskinuosi zivjom.
Limcamaca,kaip ismokinti bengala kad namie nesiktu ant kilimu,ir lovu?Mano naujam darbe bengalas visai isnaglejas.Purskia viska ant sienu ir sika visur. doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(I.Elija @ 2016 06 15, 15:11)
Joooo,as tai visada skambinu ir aiskinuosi zivjom.
Limcamaca,kaip ismokinti bengala kad namie nesiktu ant kilimu,ir lovu?Mano naujam darbe bengalas visai isnaglejas.Purskia viska ant sienu ir sika visur. doh.gif .

Kastruotas ar ne?

Gali pagelbėti katracija, jei jis nėra kastruotas.

Kiti dalykai, kuriuos reikia žiūrėti: ar dėžutė visada švari, gal kraikas netinka (bandyti keisti). Čia pirmi dalykai kurie šovė į galvą.
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2016 06 15, 16:16)
Kastruotas ar ne?

Gali pagelbėti katracija, jei jis nėra kastruotas.

Kiti dalykai, kuriuos reikia žiūrėti: ar dėžutė visada švari, gal kraikas netinka (bandyti keisti). Čia pirmi dalykai kurie šovė į galvą.

Ten kate.Kastruota.Del kraiko pasakysiu.Aciu.Vakar prisiko ant masazines lovos.Tiesiai ant pagalves. lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Seimininkai zinojo ka perka?
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2016 06 15, 17:05)
Seimininkai zinojo ka perka?

As zinau kur dirbu.O ka jie zinojo tai ne man zinoti. biggrin.gif .Sakyk,nes valytoja jau ta kate laiko uzdariusi jos tuolete. doh.gif
Atsakyti
Klausiu dėl to, kad žymėtis teritoriją yra bengalijos katinų charakterio bruožas. Ir su tuo nepakovosi. Greičiausiai šeimininkai žinojo ką perka. Nu, bent jau tikiuosi, kad išsiaiškina minusus.

Bendrai kas galioja visoms katėms, kai pradeda daryti ne vietoje, tai visų pirma kreiptis pas vet. Ypač, jei katinas žymisi minkštose vietose. Reikia padaryti tyrimus, ar neprogresuoja kokia nors akmenligė, ar su inkstais viskas gerai. Esant kokiai infekcijai ar panašiai ligai, pirmas požymis ir yra toks ne vietoj darymas.

Toliau, būtų dėžutės priežiūra. Ji turi būti patogioje, prieinamoje vietoje, kraiko turi būti pakankamai daug pripilta, ypač bengalams. Kad galėtų, daug kasti. Ir, ji nuolat švari turi būti.

Panaikinti kvapą. Tose vietose kur jau padarė, jas būtina išplauti kelis kart ir geriausia actu arba zooflora maišyti kartu, kad pasinaikintų kvapas.

Dar bengalijos katės gali pradėti taip eltis, jeigu kas nors namuose su jomis negražiai elgiasi. Kai turi per daug energijos, kai joms nuobodu, kai nėra išsilakstę, išsisiutę, kai jaučia stresą. Tokiu atveju siūlau naudoti catnip'ą. Kad ir Feliway. Feliway padeda ir tada, kai reikia naikinti šviežų kvapą, kai katinas sugalvoja pasižymėti savu.

Nu va, ką ant greitųjų prisiminiau. Bet, kaip minėjau, čia yra veislės bruožas. 4u.gif

QUOTE(Pūga_ @ 2016 06 15, 10:45)
Jungiuosi prie jūsų,  ner vaistų nuo to,  nebent tuščia banko sąskaita  doh.gif
Gal kuri esat kur užmačias dideli pasaulio žemėlapį iš kanvu,  bet tokių labai didelių?

Kokiam Amazon nežiūrėjai? Arba Home Sense ieškočiau.
My Webpage žiūrėk yra parduotuvė žemėlapių 4u.gif
Papildyta:
Šiaip, I.Elija dar pagalvojau, kad sakai katę uždarytą laiko. Čia gi laukinis žvėris. Kuo didesne agresija ar jėga jį bandysi nulaužti, tuo daugiau gausi atgalios. Paleidi iš wc, nueina ir privaro. Reikia labai bendrauti, daug užsiimti su ta kate. Žinau, kad juokingai skamba, bet taip yra. Jos labai daug bendrauja, komunikuoja. Ir, beje prieš pridarant labai daug šneka, specifiniu balsu, klykauja. Tai, jeigu išgirstat bėkit gaudyti, nes ji parodo visam namui, kad ieško vietos nusimyžti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limcamca: 15 birželio 2016 - 17:28
Ne tokių ieškau žemėlapių, man gražių reik, kanvose, kad į kokias keturias dalis būtų padalinta, livingroome kabint, toks pakabintas visa vaizdą sugadintų biggrin.gif
Viena radau tik kaina biski netenkina £250 g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pūga_: 15 birželio 2016 - 18:08