Įkraunama...
Įkraunama...

Vasara Londone

QUOTE(I.Elija @ 2016 06 14, 17:40)
Su ruseliais nepajuokausi. unsure.gif .

Reikia tai reikia, darbdaviui i akis gi nesoksi rolleyes.gif

Kaip sulijo doh.gif
Papildyta:
Gavau ir as laiska balsavimo, bet visada budavo toks ant kieto popieriaus, nurodyta kur mano balsavimo vieta, o cia tik parasyta kad aciu jog kreipetes ir kad esu rinkeju sarasuose g.gif
Papildyta:
Eisit i Joniniu koncerta?
Atsakyti
Mano irgi paprastas laiskas,bet galvoju dar turi ateiti tas balsavimo lapelis g.gif

Ir i jonines planuojam eit.Kazkaip galvoju,kad MB gaus dovanu VIP iejima biggrin.gif
Atsakyti
Gera dovana VIP bilietai thumbup.gif mes jauciu neisim, na nebent paskutine diena sugalvosim, reik kompanijos i tokius renginius, nes nebuna idomu tik pasivaiksciot.
Atsakyti
NA,jei ir negausim tu VIP,tai pirksim paprastus tada biggrin.gif Musu jau nemaza kompanija,6 suaug kaip minimum...Mes penktad svesim MB gimke,o sestad zadam i tas Jonines..Nu nebent taip uzsvesim,kad sveikatos niekam nebus lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas,

Vaziavom i ekskursija siandien, negalejau pliurpt. Sealife. Pats graziausias a la muziejus Londone. Man asmeniskai.

Heida, rimtai ieskot kompanijos i Jonines? Siemet man viskas labai itartinai atrodo. Vakar, kazkokie du per FB bilietus siule pirkti .Rasineja asmeniskai ir siulo. Dar skaiciau, kad gi jiems leidimu nedave. Tai siemet kazkaip esam susilaike.
Atsakyti
Tai kad rase, kad gavo leidimus, kad viskas OK mirksiukas.gif O kas privaciai siulio.. Nu is belekokiu tikrai nepirkciau...

Yves rochers vel tooookiu nuolaidu siulo, kad ner kaip atsilaikyt lotuliukas.gif Dabar labai daug prekiu siulo uz 1£. Aisku su ta tokia nuolaida tik 1 daikta ir gali nupirkt... Bet reikua uz 27£ pirkt, kad nemokamas atsiuntimas butu.. Arba 3su kapeikom uz deliveri sumoket.. Bet nieko nebepirksiu, reik situos isnaudot biggrin.gif
Atsakyti
Na neieskom su kuo eit i jonines, nelabai ir patys ruosiames eit, nebent ta pacia diena sugalvotume. Tik taip sakau kad i tokias masines tusofkes vieniems neidomu.
Atsakyti
QUOTE(Mrs. Patranka @ 2016 06 14, 14:40)
Elija,parodyk VB kelnes kurias pirkai ...dėkuu
Papildyta:

Taxai su savo mašinom,savi nereikia duoti😂

user posted image
Tokios.
Atsakyti
Laba,

I.Elija, kaip tau gražiai atrodo thumbup.gif

GIEGA, nu vat kažin ar gavo? Įdomu net. Reiktų kažkur gal councile pasiklausti g.gif

Dėl pirkinių internetu, aš visada siuntimo kainą įskaičiuoju į prekės kainą ir tada žiūriu, apsimoka ar ne.

Pas mano dičkį, rytoj paskutinė pamoka atšaukta. Visi futbolą žiūrės. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2016 06 15, 11:35)
Laba,

I.Elija, kaip tau gražiai atrodo  thumbup.gif

GIEGA, nu vat kažin ar gavo? Įdomu net. Reiktų kažkur gal councile pasiklausti  g.gif

Dėl pirkinių internetu, aš visada siuntimo kainą įskaičiuoju į prekės kainą ir tada žiūriu, apsimoka ar ne.

Pas mano dičkį, rytoj paskutinė pamoka atšaukta. Visi futbolą žiūrės.  biggrin.gif

Aciu Limcamaca.
Mergai,kaip uzsisuti burna kad neesti?nezinau kas cia darosi,bet tik apie maista galvoju.
Sendien paskutine atostogu diena.Ryt pradedu maratona non stop.
Negalima man buti namie,nes vos ne visa laika tada praleidziu praduotuvese.Idomu,yra kokia nors terapija nuo sopinimosi? doh.gif .Zodziu,vakar ivaldziau dar viena suknele.Vyrui jau net nesakau. doh.gif .
Atsakyti
Gal is streso valgai?
Atsakyti
Sveikos ax.gif

Aš iš streso pradedu mažai valgyt. O jeigu pas mane viskas puiku tai apetitas būna geras biggrin.gif

Paskutines dienas irgi on line šopinguose leidžiu doh.gif jau save stabdau ir po to vėl..tik pyst pirštai patys suspaudinėja adresiuką biggrin.gif
Dabar vis į Aliexpress įlendu. Šiandien nusipirkau paveisklą į koridorių, žiūrėsiu ką man jie pristatys g.gif

I.Elija geros tau paskutinės atostogų dienos, pasimėgauk 4u.gif
Atsakyti