Mano aukstielnikas tik kai karsta miega.Ir akis diena uzsidengia Dabar laukinis katinas-pareina,paeda ir vel lauk mauna.Is kiemo niekur neina-guli po stalu ant vienos kedes...O plauku ant tos kedes Reiks nestis siurbli nusiurbliuot..
As noriu grynu braskiu Reiks nusipirkt..Dar zadu braskini tiramisu daryt
Pirkau anadien braškes tesco,nu labai jau skanios,nors man tokie saldumai tai ne,bet va kotais patraukė😀...tiramisu nemoku gaminti😬
Originalaus ir as nemoku,tiksliau niekad nebandziau,nes MB grietineliu nevalgo O va braskinis As viena suryju
http://www.delfi.lt/...i.d?id=68335876
PAgal sitoki ir dariau..Braskes su cukrum sublenderiuoji.Sumirkai tuos damu pirstelius.Grietinele su maskarpone suplaki,istepi sluoksni,vel mirkytu braskiu,vel grietineles sluoksnis ir braskem pasipuosi...Sakau--suedu viena
PAgal sitoki ir dariau..Braskes su cukrum sublenderiuoji.Sumirkai tuos damu pirstelius.Grietinele su maskarpone suplaki,istepi sluoksni,vel mirkytu braskiu,vel grietineles sluoksnis ir braskem pasipuosi...Sakau--suedu viena
QUOTE(giega @ 2016 06 10, 11:56)
LAbukas
Limcamca,pas tave kiemas didelis,tai pasisodink bijuna
As is situ esu pirkus ir geliu ir zemuogiu,labai graziai supakuota ateina..Tik skaityk,nes karta vietoj augaliuku tik svogunelius nusipirkau ir paskui ilgai laukaiu,kol sudygs
O kaip auga medeliai?Palikai vazonuose ar persodinai?Zydejo siemet?Uzmezge kokiu vaisiu?
Limcamca,pas tave kiemas didelis,tai pasisodink bijuna
As is situ esu pirkus ir geliu ir zemuogiu,labai graziai supakuota ateina..Tik skaityk,nes karta vietoj augaliuku tik svogunelius nusipirkau ir paskui ilgai laukaiu,kol sudygs
O kaip auga medeliai?Palikai vazonuose ar persodinai?Zydejo siemet?Uzmezge kokiu vaisiu?
Aš galiu išauginti, tik taip kaip mano ferma augina. Kitą dieną lapeliai nukrenta.
Nea, nepersodinau, yra vazonuose.
QUOTE(Mrs. Patranka @ 2016 06 10, 11:58)
Va,pasirodom..
QUOTE(giega @ 2016 06 10, 12:33)
Originalaus ir as nemoku,tiksliau niekad nebandziau,nes MB grietineliu nevalgo O va braskinis As viena suryju
Suviliojai, reikės išbandyti. Skaniai skamba.
QUOTE(Mrs. Patranka @ 2016 06 10, 17:32)
Va mano kriauklė kaip sužydėjo😀
Fainai
Nium kas uz ka? Rusija ar Anglija?
QUOTE(Limcamca @ 2016 06 11, 20:55)
Nium kas uz ka? Rusija ar Anglija?
už nieką nežiūriu, neįdomu, nesidomiu, nesergu... jei ne vėliavėlės kur ne kur iškabinėtos, net nežinočiau apie tai
labas lietingas sekmadienis
kepsim barbeque pietums...naim niam
Labas rytas...
Kur dingusios?!
Gotte,kaip bbq?
Kur dingusios?!
Gotte,kaip bbq?
Labukas
Tikrai labai aprimusios visos
Bet ri as pralaksciau savaitgali Sestad toj burleskoj buvom,labai patiko VAkar stintas gera pusvalandi raklinejau,tik pavalgem ir draugai kviecia i restorana papietaut Tai mes tik desertuku ir kokteiliuku
Heida,o tu gavai ats is balsavimu Nu as gavau lapeli.Ir siandien gavau priminima,kad galiu balsuot...Tai reiks eit..Nu neleis,nebalsuosiu Bet nueit tikrai nueisiu.
Tikrai labai aprimusios visos
Bet ri as pralaksciau savaitgali Sestad toj burleskoj buvom,labai patiko VAkar stintas gera pusvalandi raklinejau,tik pavalgem ir draugai kviecia i restorana papietaut Tai mes tik desertuku ir kokteiliuku
Heida,o tu gavai ats is balsavimu Nu as gavau lapeli.Ir siandien gavau priminima,kad galiu balsuot...Tai reiks eit..Nu neleis,nebalsuosiu Bet nueit tikrai nueisiu.
Aš ir gavau šest dėl balsavimo...kad tipo galima jei gerai supratau
QUOTE(Mrs. Patranka @ 2016 06 13, 10:42)
Aš ir gavau šest dėl balsavimo...kad tipo galima jei gerai supratau
Na ziuresim, nes as ir supratau, kad galiu balsuot.. Kazkur straipsnis buvo, kad kas gyvena ilgiau nei 12 m jau gali balsuoti... Mes 15m gyvenam..
Laba,
Ei, GIEGA, tai koki nauja gyvenima su vyriskiu pradejot? Ar patiko burleska?
Ei, GIEGA, tai koki nauja gyvenima su vyriskiu pradejot? Ar patiko burleska?