Įkraunama...
Įkraunama...

Vasara Londone

Tai va, kad man jūsų žuvies turgūs per toli. Kaip ir kiniečių bazė. unsure.gif

Atsakyti
Na man žuvies turgus nėra arti,o kiniečiai juk leytone yra...
Labas rytas..
Atsakyti
Nebuvus as toj kinieciu bazej,bet ir nevylioja ji manes ax.gif Man toks jausmas,kad ir maistas ju visas dirbtinis,kaip ir visi daiktai vienkartiniai lotuliukas.gif Pas kazka valgiau krevetes is kinieciu bazes,nu Costco uz tokia pacia kaina trigubai didesnes ir daug skanesnes ax.gif
Limcamca,nuvaziuoji,uzsiperki didesni kieki ir uzsisaldai mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš kiniečiuose perku lapus spring rolsam,prieskonius,man patinka jų kainos mineraliniui ir gėrimams skardinėse,servietėles..mėsos ir žuvies ten neperku...
Atsakyti
Labas,

Lietuvoje pats gėlių žydėjimas. Taip pasiilgau visokių lietuviškų gėlių: bijūnų, pinavijų ir pan. Sakau vyrui, mokėsiu kad ir 10 svarų, kad nusipirkti ir pasimerkti, jei tik rasiu. Apvažiavom kelias parduotuves, visur tas pats š.. rožės, tulpės??, gvazdikėliai, nu ir pačios žinot. Fermoje radau bijūnų. 3 šakelės, 4 svarai. Nusipirkau. Pasimerkiau. Keistai jos biški atrodė, bet vistiek, laiminga wub.gif Ryte ateinu į virtuvę, koteliai tik likę. Visi žiedai, lapeliai per naktį nubyrėjo. Nesikeikiant bash.gif

Tai kur pirkt gražių gėlių?
Atsakyti
Limcamca,tesco pilna bijūnų..ir tikrai padorūs.
Labas rytas..
Atsakyti
Rimtai? Tai jaučiu didesnėse, nes prie mūsų yra mažiukas, tai nieko nėra.
Ačiū tau, ieškosiu 4u.gif
Atsakyti
Greičiausiai...čia mačiau ant woodford ir 406 žiedo...
Atsakyti
LAbukas

Limcamca,pas tave kiemas didelis,tai pasisodink bijuna mirksiukas.gif
As is situ esu pirkus ir geliu ir zemuogiu,labai graziai supakuota ateina..Tik skaityk,nes karta vietoj augaliuku tik svogunelius nusipirkau ir paskui ilgai laukaiu,kol sudygs lotuliukas.gif

http://www.bakker.co...earchedProducts

O kaip auga medeliai?Palikai vazonuose ar persodinai?Zydejo siemet?Uzmezge kokiu vaisiu?
Atsakyti
user posted image
Va,pasirodom..
Atsakyti
wub.gif wub.gif Trukdai miegot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2016 06 10, 12:01)
wub.gif  wub.gif Trukdai miegot biggrin.gif

Nea,ji taip miega,60% aukštielninka...o čia į mane atsirėmė,kad gink D negirdės jei eisiu kur nors,nes kaip šuniukas bėgioja paskui...
Papildyta:
user posted image

Panika laive,jei "pasimeta"😂
Papildyta:
Valgau žemuogių šerbetą,pirkau lidl,supakuota po dvi šampanines taures,skonis❤❤❤❤
Atsakyti