Įkraunama...
Įkraunama...

Vasara Londone

QUOTE(I.Elija @ 2016 06 08, 10:23)
Vakar dar tkmax nuslaviau.Victorios Beckham sviesias velvetkes ivaldziau uz 9 svarus.J.Brand dzinsus uz 14 svaru.Silkine bliuska ant petneseliu uz 3 svarus,See by Chloe bliuskute uz 9 svarus ir siuvinetus baltinukus uz 11.Zodziu issimeciau pries nauja darba,nes sopingo dabar man ilgai nematyti biggrin.gif .

Is kur tu tokiu kainu randi bigsmile.gif
QUOTE(I.Elija @ 2016 06 08, 10:30)
laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaabai daug kvepalu buvo. biggrin.gif
Mergai,kiek jus vidutiniskai per sav isleidziat maistui?Vakar nuvariau i Costco tai 160 svaru kaip nebuta blink.gif .

Jei parase matei, tai ten dar ne visi. Buvo uzejes azartas, bet per eile metu nuslopo, dabar labai retai papildau, ten miniukai, o normalaus dydzio skirtu kvepintis, turiu gal kokius 7 tik.

Islaidos maistui pas mus nemazos, neskaiciavau kiek konkreciai bet va taip panasiai gaunasi savaitei, viena kart vaziuojam i Aldi, ten paliekam apie 100 svr. , na ten ieina dar vyno kokie 3, kartais alaus. Dar savaites eigoj i parde nueinu pora kartu, kur palieku po 20 svr. Na ir dar lietuviu parduotuve dasideda, kas savaite ten nevaziuojam, jei vaziuojam perkam uz kokiu 50, bet sita suma galima isdalint beveik menesiui. Dar tenka nueit i Morrisons ar Tesco, nes nei Aldi, nei Lidle nera kavos pupeliu pirkt, is ten neiseini tik kavos nusipirkes. Zodziu daug, koks 180 garantuotai.
Atsakyti
Labas panos,

Mums tikrai negalima balsuoti. Nesvarbu, kad gavom lapelius ar uzsiregistravot. Jau ir BBC raso, kad daug klaidu ir skaicuojant musu balsai bus neuzskaityti.

QUOTE(gotte @ 2016 06 07, 19:01)
omg bet kaip tuščia yra vaikytis etikečių doh.gif  doh.gif  doh.gif čia ne tau postas, tiems, kam etikečių reik lotuliukas.gif

Man tai nei silta, nei salta, jei zmones dirba, uzsidirba ir gali sau leisti, tegul perka. Tuo labiau, kad tie dizaineriu daiktai, ne visada is tolo tom etiketem sviecia, buna medziagos posh, pasiuvimai kokybiski, tai kodel gi ne.

QUOTE(I.Elija @ 2016 06 08, 08:18)
Limcamca,sugalvojau ka tau nupirkti.Nupirk cashmere pleduka.Ju buna daugelio firmu.

Gera ideja thumbup.gif

QUOTE(I.Elija @ 2016 06 08, 08:30)
Oi,as ne apie balsavima,ten pas tave laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaabai daug kvepalu buvo. biggrin.gif
Mergai,kiek jus vidutiniskai per sav isleidziat maistui?Vakar nuvariau i Costco tai 160 svaru kaip nebuta blink.gif .

Siaip 100-150. Daug.
Atsakyti
Laba diena 4u.gif

I.Elija as pastebejau kad mes maziau isleidziame jeigu nedarau savaitiniu apsipirkimu ax.gif t.y. jeigu kazko reikia tai butent ta diena uzeinu i parduotuve ir nusiperku. Tada iseina koks 80 svaru i savaite, bet jeigu darau savaitini tai be kokiu 180 niekaip. As kai i darba eisavau tai aisku visada savaitini tik darydavau, o paskui persigalvojau ir auklei palikdavau pinigu dezutej, tai jinai ko reikia nupirkdavo ir valgyti padarydavo, tai as stebedavausi kaip jinai uz 50 visa seima ismaitina ir dar i darba valgyt dedavomes unsure.gif bigsmile.gif

Limcamca boot sale namie mes tik pazistamiem darem. Vyras isedjo viska is vakaro nufotkino ir nuotraukas nusiunte visiem savo darbuotojam, kontraktoriam ir t.t.... tai visi suvaziavo ir prisipirko. Ten daugiausia viskas is statybu buvo, kas nuo kokio projekto like ir jau 3 metai garaze guli. Mes uzpraeita savaitgali Duntone dar buvom, tai jisai vel suprekiavo uz 200, gal truputi virs. As kartu rubus, batus isveziau visus tai taip juokinga (apie etikeciu vaikymasi) visu pirma nupirko Calvin Klein dzinsus, Ted Baker bliuskutes mano ir rankine, vyro HIlfigerio ir Hollister megztukus.... biggrin.gif biggrin.gif na ir paskui leliuko rubelius asdinius biggrin.gif tai as nedaug gal uz koki 40 suprekiavau... visa kitaa atidavem uz cash.
Jeigu is brandiniu rubeliu leliukui tai as pirkciau Burberry wub.gif Nors siaip geriausias mano metu pirkinys mazajai yra Baby bjorn nesykle. Vyrui akys ant kaktos issoko kaina suzinojus, bet paskui gyre gyre zmona, nes naudojama kas diena ir gana daug... thumbup.gif

Giega grazus jus abu kokie biggrin.gif reik ir man jau pradetis ieskotis apriedu... ir krikstynos ir vestuves doh.gif pradejau maze prie buteliuko pratinti po truputi, tai jau gal mazdaug galesiu ir dydi atitaikyti rubu...bet oi kaip man psichiskai veikia doh.gif pieniuko yra, o mamka kazkokia chemija vaikui kisa unsure.gif verysad.gif
Papildyta:
Giega gal gali tiksliai parasyti koks tavo kavos masinos modelis ? Suprekiavom uz 475 tongue.gif renkuosi dabar masinka biggrin.gif
Atsakyti
Lotuliuk,musu sitas.Mes mokejom 350sv per nauju metu ispardavimus.

http://www.currys.co...485748-pdt.html
Atsakyti
Nu va, I.Elijos suviliota numoviau ir as i TKMAXX, nieko gero, pirkau tik akinius, bliuske ir vaikui megztini. Galu gale pritrukau kantrybes, vaikai aplink rekia nuo pavargimo, kol mamkos daiktus renkasi, triuksmas, zmoniu kruva. Pagalvojau, nieko man nereikia, ir isejau namo biggrin.gif

Lotuliuk, nu saunus jusu ispardavimas. Labai smagu, taip namus issivalyti. ATrodo ir oro daugiau atsiranda biggrin.gif

Del maisto islaidu tai vistik as irgi pastebejau, kai nedarai savaitiniu apsipirkimu yra pigiau. Man didziausia problema yra mesos, ir ypaz zuvies pasirinkimas. Nu, jau toks kudas reikalas pas anglus su zuvimi, kad baisu. Kai nori kokybiskos, geros, pvz pas koki fishmongeri, tai kaina kosmosas doh.gif

Ziuriu, mano buhaltere irgi kosmine, uz dokumentu atsiuntima pastu israse saskaita 42 svarus blink.gif doh.gif
Atsakyti
Pigiausiai zuvis turbut Upton parko turguj g.gif Man net naktiniam turguj labai pigu nepasirode,nes uz lasisa apie 30sv sumokejom g.gif Asdoj ar kokioj kitoj su akcija galima uz 15 nusipirkt..Ar Costco file apie 15sv kainuoja...
Upton parko turguj as pasiimu 6 maziukius upetakius arba sea bream uz 10sv,kaip man 1 uztenka biggrin.gif MB du suvalgo.Ka dar ten pirkus g.gif Samuka(catfish),kazkoki muleta,juros eseriu,nu ir padorios kainos buvo,nepamenu tiklsiai,bet nedaug sumokejau..KAs ten dar patinka-isvalo visus vidurius,nuskuta,nukarpo pelekus..
Atsakyti
Persipjaučiau venas jei kasdiena reiktų maisto pirkt😎O žuvies pakanka Kanarų turgui...
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2016 06 08, 18:51)
Nu va, I.Elijos suviliota numoviau ir as i TKMAXX, nieko gero, pirkau tik akinius, bliuske ir vaikui megztini. Galu gale pritrukau kantrybes, vaikai aplink rekia nuo pavargimo, kol mamkos daiktus renkasi, triuksmas, zmoniu kruva. Pagalvojau, nieko man nereikia, ir isejau namo  biggrin.gif

Lotuliuk, nu saunus jusu ispardavimas. Labai smagu, taip namus issivalyti. ATrodo ir oro daugiau atsiranda  biggrin.gif

Del maisto islaidu tai vistik as irgi pastebejau, kai nedarai savaitiniu apsipirkimu yra pigiau. Man didziausia problema yra mesos, ir ypaz zuvies pasirinkimas. Nu, jau toks kudas reikalas pas anglus su zuvimi, kad baisu. Kai nori kokybiskos, geros, pvz pas koki fishmongeri, tai kaina kosmosas  doh.gif

Ziuriu, mano buhaltere irgi kosmine, uz dokumentu atsiuntima pastu israse saskaita 42 svarus  blink.gif  doh.gif

Numoviau ir as dar i kita tkmax bet nei tokiu nuolaidu nei tiek gerybiu neivaldziau.Tas prie musu,Hatfielde tikrai geras.
Kaip vaiksciojau po car boota dziaugiausi,kad neturiu namie tiek visokiu daiktu.Siaubas kiek zmones viso prikaupia. doh.gif .Kaip statem trecia auksta ismeziau viska. thumbup.gif .Dabar kraiguose,cimodanai,vyro zvejyba ir sveciu patalyne.Fsio!
Zuvi visa vyras pagauna pats. thumbup.gif .Dar lasisos nusiperkam.
Atsakyti
Sveikos

Heida, nu klausyk kaip smagu bus kai brolis atvaziuos mirksiukas.gif O jus per vaiku atostogas i LT vaziuosit g.gif

Giega, porai savaiciu i LT si karta vaziuojam mirksiukas.gif su tevais norisi ilgiau ir dazniau pasimatyt, o ir MB ten dantis tvarkosi mirksiukas.gif

Limcamca, klausyk o kaip tavo vaiko koja g.gif pasitempe ar luzo g.gif

Atsakyti
Labas rytas,

NOVA, koją pasitempęs. Paskutinė ši savaitė ir jau galės po truputį į sportus grįžti. Ačiū 4u.gif

Kada NOVA grįš, darom susibėgimą prieš vasaros atostogas. Ar norit kas kavos pvz kitą savaitę jungtis. Aš negaliu tik antradienį.
Atsakyti
LAbukas

As uz meetus visada,tik va nezinau kaip su laiku bus..

Nova,ale nevaziavot nevaziavot i LT kelis metus,tai dabar kasmet nulekiat biggrin.gif

PAs mane palepej tai visko yra biggrin.gif Siaip as is tu,kurie neprisirisa prie daiktu,man nesunku ismest/atiduot...Bet va visai patiko prekiaut carbotkej,tai dabar gera nereikalinga daikta ir kraunu i pelepe-vesiu vel kada lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas

Giega, pas tevus vaziuojam. Tevukas ana savaite operacija turejo. Viskas gerai praejo. Zinai, jau ne jaunyn jie eina. pasiilgstam vieni kitu vis labiau verysad.gif norisi kuo ilgiau su jais pabut.
Dar kriksto dukra laukia. Ana karta kai buvom, tai prase kad jos i darza ateitume pasiimt. Spintele, grupe, darzelio kiema aprode biggrin.gif dabar reiks i zoologijos soda nuvest, i vaiku teatra planuojam nueit. Zodziu reikalu milijonas biggrin.gif

Limcamca, nu fainai butu. Tik as vakarais po darbo galiu, ir tik savaitgaliais mirksiukas.gif idealiausia, aisku savaitgalis mirksiukas.gif
Atsakyti