Įkraunama...
Įkraunama...

Vasara Londone

Va
https://www.gov.uk/register-to-vote
Atsakyti
Specialiai tas lietus turi lyti vaiku pasiemimo laiku.
Atsakyti
East hame dar tik vos vos lasnoja...Griaudzia kazkur tolumoj,bet lietaus dar ner...

Uzpildziau ir as ta balsavima,ziuresiu ar ka gausiu biggrin.gif
Atsakyti
Koks dusnumas lauke, ir dar zaibuoja kaip mus unsure.gif
Atsakyti
Labzzz,

Užsikasiau su fotosesijom negyvai doh.gif

QUOTE(I.Elija @ 2016 06 06, 10:29)
Nieko mergai nesuprantat.Kroksai vandenyje nuo koju krenta,ir kalnuose nusispiria!Pasimatuokit situs ir butent Skecherio paskui pakalbesim

labai sudominai su tais batais bigsmile.gif kokia kaina jų?

aš vienus skechers nusižiūrėjau TKMAXX, gaunasi beveik ant 30 svarų pigiau nei originalioj pardėj, atrodo baisiausiai patogūs, galvoju ryt nuvažiuoti nusipirkt g.gif

QUOTE(Limcamca @ 2016 06 06, 10:45)
Zodziu, uz keliu savaiciu laukiam naujagimes mergytes. Ir dovanu norim siusti koki nors posh ruba. Na, norim, kad butu nepigus, kokio dizainerio. Dabar, ziuriu kazka grazaus mergytems tik Ralph Lauren siulo. Duokit ideja, kokie dar posh ir prabangus ir visokie kitokie buoziniai dizaineriai vaikams yra  g.gif

omg bet kaip tuščia yra vaikytis etikečių doh.gif doh.gif doh.gif čia ne tau postas, tiems, kam etikečių reik lotuliukas.gif

QUOTE(Pūga_ @ 2016 06 06, 14:45)
Gottei oras super buvo vakar fotkint  bigsmile.gif

aha, baisiausiai gera fotosesija buvo ir sualėlydis superinis thumbup.gif grįžau namo tik apie 22.30 doh.gif

QUOTE(Limcamca @ 2016 06 07, 16:15)
Specialiai tas lietus turi lyti vaiku pasiemimo laiku.

grynai ta patį pagalvojau... biggrin.gif važiavau su mašina blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2016 06 07, 19:01)
Labzzz,

aš vienus skechers nusižiūrėjau TKMAXX, gaunasi beveik ant 30 svarų pigiau nei originalioj pardėj, atrodo baisiausiai patogūs, galvoju ryt nuvažiuoti nusipirkt g.gif
omg bet kaip tuščia yra vaikytis etikečių doh.gif  doh.gif  doh.gif čia ne tau postas, tiems, kam etikečių reik lotuliukas.gif
aha, baisiausiai gera fotosesija buvo ir sualėlydis superinis thumbup.gif grįžau namo tik apie 22.30 doh.gif

Apie etiketes drinks_cheers.gif 100%...

Labas visoms..oras pasaka...
Elijos batai liux laisvalaikiui...
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2016 06 07, 21:01)
Labzzz,

omg bet kaip tuščia yra vaikytis etikečių doh.gif  doh.gif  doh.gif čia ne tau postas, tiems, kam etikečių reik lotuliukas.gif

As tkmax sitokiu batu dabar nematau..Pacius pirmus tokio tipo plastmaskes,pirkau pries 10 metu uz 2 svarus. biggrin.gif .Todel ir pirkau kad 2 svarai buvo.Nes strosni ir dar ryskiai morkiniai.O tada tai buvo paskutine diena ispardavimu kur viska leido po svara ir po 2.Paskui supratau ju geri!Dabar radau or griebiau viena del spalvos as juos,nes turiu dar panasius ir melynus ir morkinius.Mokejau 22,99 svaro,nes seip ju kaina apie 40.Mano vyras zvengdavo kaip as su tais batais visur varau ir sakydavo kad jam su manim geda eiti biggrin.gif .As jam liepdavau nesukti man galvos.Pries men jam nupirkom Skechers sportbus.Sake dabar mane supranta,o tiek metu gadino man nervus. biggrin.gif .
Va mano baisuokiai.
user posted image
Labas rytas visos.
Limcamca,sugalvojau ka tau nupirkti.Nupirk cashmere pleduka.Ju buna daugelio firmu.
Papildyta:
QUOTE(Heida @ 2016 06 07, 14:17)
Ghe sviestas yra lydytas ir isgarinta/ nusodinta vanduo, baltymai, skirtas kepimui nes nedega ir yra labai sveikas. Na kazkoks toks  biggrin.gif  raso kad ilgai negenda, jis tokioj skardinej kaip uzkonservuotas ,bet va neparasyta atidarius pakuote kur laikyt.

Laikyk spintelej,kaip budavo dirbu pas babaikas,jos ji ten laikydavo.Jam saldytuvo nereikia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo I.Elija: 08 birželio 2016 - 09:16
QUOTE(I.Elija @ 2016 06 08, 08:05)
As tkmax sitokiu batu dabar nematau..Pacius pirmus tokio tipo plastmaskes,pirkau pries 10 metu uz 2 svarus. biggrin.gif .Todel ir pirkau kad 2 svarai buvo.Nes strosni ir dar ryskiai morkiniai.O tada tai buvo paskutine diena ispardavimu kur viska leido po svara ir po 2.Paskui supratau ju geri!Dabar radau or griebiau viena del spalvos as juos,nes turiu dar panasius ir melynus ir morkinius.Mokejau 22,99 svaro,nes seip ju kaina apie 40.Mano vyras zvengdavo kaip as su tais batais visur varau ir sakydavo kad jam su manim geda eiti biggrin.gif .As jam liepdavau nesukti man galvos.Pries men jam nupirkom Skechers sportbus.Sake dabar mane supranta,o tiek metu gadino man nervus. biggrin.gif .
Va mano baisuokiai.
user posted image
Labas rytas visos.
Limcamca,sugalvojau ka tau nupirkti.Nupirk cashmere pleduka.Ju buna daugelio firmu.

Aš 5i metai su skecheriais į darbą varau, tikrai geresnių nesu matavusis, bet kodėl jie gamina patogius ir baisiai atrodančius arba nuostabiai gražius bet baisiai nepatogius g.gif
Atsakyti
QUOTE(Heida @ 2016 06 07, 15:42)
Pagal parasyma tai gali balsuot tik anglijos pilieciai ir sandraugos salys, kas anglams yra buvusios ju kolonijos  g.gif

Kam tau tie ju reikia? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Pūga_ @ 2016 06 08, 10:19)
Aš 5i metai su skecheriais į darbą varau,  tikrai geresnių nesu matavusis,  bet kodėl jie gamina patogius ir baisiai atrodančius arba nuostabiai gražius bet baisiai nepatogius  g.gif

g.gif g.gif .Nezinau,mano vyro tai grazus palyginus.Man tai daigumoi Adidas arba Nike baisus.
O sitas gumeskas tai mane buna stabdo kelionese ir klausia kur pirkau ir kas juos gamina. biggrin.gif .Ipatingai kaip pamato kad as ju jais su maudomu i vamdeni sulipu ir plaukiu. biggrin.gif .
Vakar dar tkmax nuslaviau.Victorios Beckham sviesias velvetkes ivaldziau uz 9 svarus.J.Brand dzinsus uz 14 svaru.Silkine bliuska ant petneseliu uz 3 svarus,See by Chloe bliuskute uz 9 svarus ir siuvinetus baltinukus uz 11.Zodziu issimeciau pries nauja darba,nes sopingo dabar man ilgai nematyti biggrin.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo I.Elija: 08 birželio 2016 - 09:28
QUOTE(I.Elija @ 2016 06 08, 10:20)
Kam tau tie ju reikia? g.gif

Nereikia man visai. Cia tik "sportinis" interesas nubudo, nes esu isitikinusi kad mes balsuoti negalim referendume, o fb ir siaip medijoj pilna verkianciu kad galim balsuot, bet informacija "slepiama" cool.gif tai va tycia uzsiregistravau dar karta, nors esu registruota ir taip. Ir va lauksiu laisko, kad soriukas, bet negaliu balsuot.
Atsakyti
QUOTE(Heida @ 2016 06 08, 10:27)
Nereikia man visai. Cia tik "sportinis" interesas nubudo, nes esu isitikinusi kad mes balsuoti negalim referendume, o fb ir siaip medijoj pilna verkianciu kad galim balsuot, bet informacija "slepiama"  cool.gif tai va tycia uzsiregistravau dar karta, nors esu registruota ir taip. Ir va lauksiu laisko, kad soriukas, bet negaliu balsuot.

Oi,as ne apie balsavima,ten pas tave laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaabai daug kvepalu buvo. biggrin.gif
Mergai,kiek jus vidutiniskai per sav isleidziat maistui?Vakar nuvariau i Costco tai 160 svaru kaip nebuta blink.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo I.Elija: 08 birželio 2016 - 09:32
Labukas

MB taip ir neprisiregistravo...Kiek bande,tiek kartu ismete,paluzo sistema...Tai eisiu veina balsuoti cool.gif

Nesnekek apie Costco lotuliukas.gif Nekenciu tos pardes lotuliukas.gif 5 daiktai-50£,10 daiktu-100£ ...
Dabar,kai likom dviese,tai maistui labai daug neisleidziam..Nors po LT uzvaziavom i Asda,biski darzoviu,pieno,jogurto,viskas iki svaro ir kasoj 40sv palieku blink.gif Net ceki ziurejau,uz ka tiek daug sumokejau blink.gif

Beje,neblogai apsipirkai thumbup.gif As pries vestuves i shopingus kas savaite variau,bet dabar jau nieko nebereikia cool.gif
Atsakyti