Sveikos
Heida, kas i svecius atvaziuoja draugai ar gimines
Limcamca, neblogas galvos skausmas dabar: ka gi nupirkt
o mes kita savaite i LT maunam
QUOTE(Heida @ 2016 06 06, 20:09)
Turim dar minti mazajai pritaikyt maziuka kambari, va kazka panasaus pastacius, durys dar atsidarytu
http://www.littlewoo.../1188467912.prd
http://www.littlewoo.../1188467912.prd
Zinok,jeigu is karto negalima atsisesti ant sofos arba lovos,tai kambario kaip ir nera.Kur tam vaikui pasideti su jo daikteliais?Kur kokia drauge pasodinti nuosavam kambaryje.Zinok labai nepatogus dalykas tokios kombinacijos.Mes i savo boxa virs lovos pakabinom spintas.Tokios over the bed.Ir pasidejomo is karto atsirado,ir lova normalia pastatem.
LAbukas
Nova,ilgam i LT?
Heida,man ir atrodo nepatogios tokios lovos Ne del to,kad ten uzlipt reikia,bet tos apatines spinteles grynai dulkem rinkt Deciau tik lova ir kokia lentyna zaislams..O rubu gali ir i kita kambari nueit pasiimt
Nova,ilgam i LT?
Heida,man ir atrodo nepatogios tokios lovos Ne del to,kad ten uzlipt reikia,bet tos apatines spinteles grynai dulkem rinkt Deciau tik lova ir kokia lentyna zaislams..O rubu gali ir i kita kambari nueit pasiimt
Labas rytas.
Ko gero jus teisios del tos lovos, nepagalvojau kad iejus i kambari nebutu kur atsisest, pastacius tokio tipo gargara tikrai nebeliktu vietos jokiam sedimam daiktui.
Nova, MB brolis su seima atskrenda.
Ko gero jus teisios del tos lovos, nepagalvojau kad iejus i kambari nebutu kur atsisest, pastacius tokio tipo gargara tikrai nebeliktu vietos jokiam sedimam daiktui.
Nova, MB brolis su seima atskrenda.
Va as kazka tokio daryciau-palei viena siena lova ir spinteles virs galvos,palei kita koki rasona stala ir daug lentynu..
O buves jau brolis ar pirma karta atskrenda?
As vel is to Yves rocher gavau visokiu pasiulymu Daug prekiu nukainuota iki 15sv,bet tik 1 gali issirinkt...Nu bet geros vertingos tos prekes.Tai va dabar suku galvo,ko labiausiai reikia Nu neiseina atsilaikyt
O buves jau brolis ar pirma karta atskrenda?
As vel is to Yves rocher gavau visokiu pasiulymu Daug prekiu nukainuota iki 15sv,bet tik 1 gali issirinkt...Nu bet geros vertingos tos prekes.Tai va dabar suku galvo,ko labiausiai reikia Nu neiseina atsilaikyt
Grazus kambarys, bet pas mus netilptu, galiu tik lova taip statyt ir det lentynas virs jos.
Buve jau pas mus gal 4 kartus
Yves rocher as ir perziurejau, negaliu issirinkt is 10 dovanu ko noriu
Buve jau pas mus gal 4 kartus
Yves rocher as ir perziurejau, negaliu issirinkt is 10 dovanu ko noriu
Laba,
NOVA, geros kelionės Jums
Mano mažiaus kambarys mažas, tai ir lova, tokia My Webpage. Prie lovos esančio stalo nenaudojam, jis man per mažai šviesos gauna. Na, bet pas mano mažių taip, langas mažas. Pas jį dar yra šiek tiek vietos likę, tai puikiai telpa ant žemės pažaisti. Turi dar tokį mini foteliuką, ant kurio sėdi. Nors, jei kažką veikti sėdint, tai kabarojasi į lovą ir ten kažką veikia.
Kai keisim kambarį į paauglio, statysim maždaug tokią lovą: My Webpage arba be stalo My Webpage. Tada sėdėjimui, kažką veikimui po ja gali padėti mini foteliuką ar foteliukus, ar sėdmaišius, kažkokią komodą, ar dėžes daiktams susidėti. Ir, prašau, pirmas aukštas gaunasi, kažką veikti, o antras aukštas jau miegoti.
O, I.ELijos varianto nesupratau, kaip virš lovos spintą pasidaryti?
NOVA, geros kelionės Jums
Mano mažiaus kambarys mažas, tai ir lova, tokia My Webpage. Prie lovos esančio stalo nenaudojam, jis man per mažai šviesos gauna. Na, bet pas mano mažių taip, langas mažas. Pas jį dar yra šiek tiek vietos likę, tai puikiai telpa ant žemės pažaisti. Turi dar tokį mini foteliuką, ant kurio sėdi. Nors, jei kažką veikti sėdint, tai kabarojasi į lovą ir ten kažką veikia.
Kai keisim kambarį į paauglio, statysim maždaug tokią lovą: My Webpage arba be stalo My Webpage. Tada sėdėjimui, kažką veikimui po ja gali padėti mini foteliuką ar foteliukus, ar sėdmaišius, kažkokią komodą, ar dėžes daiktams susidėti. Ir, prašau, pirmas aukštas gaunasi, kažką veikti, o antras aukštas jau miegoti.
O, I.ELijos varianto nesupratau, kaip virš lovos spintą pasidaryti?
Gal kazkaip taip
http://www.mrsflatpa...0m0850-95-p.asp
Man visai taip tiktu, jei lentynos butu ne gale galvos, o per visa siena.
Aaaa, nu taip nieko.
Asmeniskai man nepatinka tos lovos,kai antram aukste buna VAikams gal ir tinka,bet patalus man keist reikia,o ten kol uzlipi,kol pakeiti Turejom 2a lova ri LT,ir cia UK...
Spinta as isivaizduoju kazkaip taip panasiai..NA gal daugiau uzdaru duru...
I maza kambariuka labai tiktu tokia ideja..O staliuka galima toki atverciama padaryt...Kad ir toki-dar ir lentyneles susidet yra..
Arba koki ant ratuku,kad pastumt bet kur galima butu..
Spinta as isivaizduoju kazkaip taip panasiai..NA gal daugiau uzdaru duru...
I maza kambariuka labai tiktu tokia ideja..O staliuka galima toki atverciama padaryt...Kad ir toki-dar ir lentyneles susidet yra..
Arba koki ant ratuku,kad pastumt bet kur galima butu..
O va sitas violetinis variantas man labai patinka
Klausykit, ghe sviesta ir atidarius galima spintelej laikyt, ar visgi geriau i saldytuva det ?
Klausykit, ghe sviesta ir atidarius galima spintelej laikyt, ar visgi geriau i saldytuva det ?
Koks cia ghe sviestas Gal vis del to i saldytuva Man valgomi dalykai turi buti saldytuve Net jei pienas sakykim tas ilgo galiojimo