Mb ir pasilieka kai kurias dezes,o vdrug reiks keist nest..Bet juk tokia buitine technika priima ir be deziu,jei sugenda,,tai karta tvarkem palepe ir isteskem visas dezes dezutes...Irgi daug prisikaupe buvo...
O as nesenai pinigine nauja pirkau,na ir perkraustau is senos i nauja..Tai 2 banko korteles,kuriu galiojimai jau geri metai kaip pasibaige dar ikistos,cekis,kai pirkau i masina maga pries 2 metus,kazkoks referensas ant lapuko uzrasytas,o nuo ko,kam Vnz ir siuksliu pilna Tiek kad mazos..bet va per jas ir suplyso uztrauktukas senos pinigines
Tai pasirodo ne mes vieni dezes kolekcionuojam MB anadien sako, zinai gerai kad pas mus liukas i pastoge neatsidaro, zinai kiek mes jau ten butume prikrove
Heida, o tai svečiai ilgam, kad net kambarį ruošiat
Žinau. Bet, ten žmonės labai etiketes mylintis, tai sugalvokit, man patarkit ką nors, kas dar tiktų be rūbų, bet būtų designer
QUOTE(giega @ 2016 06 06, 10:11)
Limcamca,o butinai vardiniu rubu reikia Juk tie leliukai taaaaaaip greit tuos rubelius isauga,kad realiai vos 1-2x speji uzdet..
Žinau. Bet, ten žmonės labai etiketes mylintis, tai sugalvokit, man patarkit ką nors, kas dar tiktų be rūbų, bet būtų designer
Bet zinok,koks geris ta palepe As ten visus zieminius rubus sunesu,batai sezonais ten guli.Lagaminai,siuvimo masina,palapines ir visa ju iranaga...DAr uosviene zieminius rubus atveza,dar dukterecia kai ka palikus Vnz,jei reiktu kur namie viska iskaisiot(kad tik ir mano daiktus) tai vaje,koks galvos skausmas butu,kur sukist viska
Skelbimas Beatos salonui: Reikalinga mergina ANTRADIENIUI (14-06-2016) siuolaikiniam, madingam dazymui, kuri padarysime NEMOKAMAI.
Susidomejai???
Rasyk arba skambink!!!
Laukiame....
FB Beautiful palaikinti reiktų
Susidomejai???
Rasyk arba skambink!!!
Laukiame....
FB Beautiful palaikinti reiktų
QUOTE(Limcamca @ 2016 06 06, 18:26)
Heida, o tai svečiai ilgam, kad net kambarį ruošiat
Neilgam, tik 5 dienom, bet 4 zmones, tai nera kur paguldyt, svetainej tik du gali atsigult, na ir pas panas vienvieti ciuzini galiu italpint, bet tada baisus bardakas gaunasi ir vistiek vienos vietos miegamos truksta. Tai va sugalvojom kad butu patogiau ir daugiau erdves visiems jei ta kambari atlausvintume. Na as dar minti isaudziau, kad jei jau vistiek bus istustintas kambarys, tai ten galima didesne spinta pastatyt veliau
Oj as tai bijociau net lipt pas mus i palepe, ten gali ir koks lavonas sudziuves gulet
O panos atskiru kambariu nenori?
Man B praėjusį savaitgalį pizdako atrašė kad kaupiu dėžės taip pat, jis nelabai į tą palėpe vaikšto, o dabar reikėjo vamzdžius pravesti nu tai kad jis burbuliavo, sakė skipa man atvest ir viską teiks iškraustyti Giega o tu tuos rūbus žiemą į apačią nusikeli? Pas mane ir paltu ir batų eilė prikabinta bet kaip tik žiemą taip naujas paltas ar batai o tašiu iš vis galėčiau ir parduotuve atidaryt
QUOTE(Limcamca @ 2016 06 06, 16:26)
Gal patalyne kokia-ilgiau naudotusi
Nors-dovanotam arkliui i dantis neziuri-pirk kokia posh suknele ir bus gerai
QUOTE(Limcamca @ 2016 06 06, 16:50)
O panos atskiru kambariu nenori?
Aga,to pacio klaust norejau.
QUOTE(Pūga_ @ 2016 06 06, 16:58)
Man B praėjusį savaitgalį pizdako atrašė kad kaupiu dėžės taip pat, jis nelabai į tą palėpe vaikšto, o dabar reikėjo vamzdžius pravesti nu tai kad jis burbuliavo, sakė skipa man atvest ir viską teiks iškraustyti Giega o tu tuos rūbus žiemą į apačią nusikeli? Pas mane ir paltu ir batų eilė prikabinta bet kaip tik žiemą taip naujas paltas ar batai o tašiu iš vis galėčiau ir parduotuve atidaryt
Ne viska,bet nusikeliu Kazkaip ir i sezona,tai nauja palta,tai nauja striuke nusiperku,bet pernyksti dar ir nusikeliu..Nebeimu jau kokiu 2-3m senumo BAtai irgi..VA rudeni sunesiau atrodo visai geras basankes,bet pavasari nauju reikejo,tai any nerusinau,taip ir liko..Bet kailiniai batai i palepe sulipo
DAr ten visokei baliniai bateliai,kuriu pora kartu i metus prireikia...VA pliaziniai guminukai,kuriuos ir tik prie juros veziesi...
Butu truputi patogesnis uzlipimas i ta palepe,tai dar daugiau turto ten sukrauciau
Limcamca, va ziurek koka mielas, tik gal Ted Baker per prasta firma tikrai mielu rubeliu yra.
http://m.debenhams.c...240020710006_-1
Nori aisku jos atskiru kambariu, ypac didzioji, nes maze zaislais uzvercia, na bet sunkiai gautusi, nes mazasis kambariukas ziauriai mazas.
Papildyta:
Puga, atrodo tau laikas i carbotke vaziuot kol skypo neatveze
http://m.debenhams.c...240020710006_-1
Nori aisku jos atskiru kambariu, ypac didzioji, nes maze zaislais uzvercia, na bet sunkiai gautusi, nes mazasis kambariukas ziauriai mazas.
Papildyta:
Puga, atrodo tau laikas i carbotke vaziuot kol skypo neatveze
KAd ri koks maziukas,bet vistiek atskiras kambarys Jei spinta pernest i didesni kambari ir palikt tik lova ir koki stala su lentyna,manau ir didziajai vietos pilnai pakaktu
As LT jaunystej is tokios nisos kambari pasidarius buvau,ten fotelis-lova nuo sienos iki sienos buvo(is plocio) Bet kaifavau,kad mano atskiras
As LT jaunystej is tokios nisos kambari pasidarius buvau,ten fotelis-lova nuo sienos iki sienos buvo(is plocio) Bet kaifavau,kad mano atskiras
Turim dar minti mazajai pritaikyt maziuka kambari, va kazka panasaus pastacius, durys dar atsidarytu
http://www.littlewoo.../1188467912.prd
http://www.littlewoo.../1188467912.prd