Įkraunama...
Įkraunama...

Vasara Londone

QUOTE(Pūga_ @ 2016 06 02, 22:21)
Pamenu kažkada seniau ir gavot lapelius kai mums negalėjo Balsuot,  neskambinsi taisyt klaidos?  smile.gif
Gotte kantrybės  4u.gif  biggrin.gif

Po referendumo, gal biggrin.gif
Atsakyti
Labukas

O tai mums nepriklauso dabar balsuot g.gif Nors lapeliu mes negavom...

NA ka,lygtai orai gereja bigsmile.gif Net nesitiki paziurejus i prognozes lotuliukas.gif Jei tikrai bus toks oras,leksim link juros cool.gif
Atsakyti
O ką, oro prognozė atšilimą rodo? bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2016 06 03, 09:36)
O ką, oro prognozė atšilimą rodo?  bigsmile.gif  bigsmile.gif

Ryt +24,bet dar lyja,o sekmad +26 thumbup.gif Braitone rodo+24,HAstingse +22 cool.gif
Atsakyti
Kad tavo žodžiai, Dievui į ausį.
Atsakyti
Sekmadienį man suplanuota fotosesija saulei leidžiantis, turi būti graži diena nieko nežinau!!!!

Buvau šiandien su anyta šopinge dviese, tai visai liuks laiką praleidom..
Atsakyti
Sveikute a mielosios.Pagaliau vasara! clap.gif clap.gif clap.gif .Giegos patarimu vakar apjojom Ashfordo outletus.Nukoviau suknele vestuvem. thumbup.gif .Niekaip negalejau apsispresti.Kaip kokia nescia blusa doh.gif .Dabar sedziu patenkinta.Dar ivaldziau is Skechers gaminius sporbus.Tris kasmyrinius megstinius. thumbup.gif .Zodziu man patiko.Aciu Giegai.
Nuo kito savaitgalio pradedu dirbti savaitgaliais.Vyras pasiuto kaip pasakiau kad susiradau papildoma darba.Patempsiu per vasara.Turiu jau uzbukintas dvi darbinias komandiruotes.Zodziu nusisausiu doh.gif .
Atsakyti
O jeeee.. I.Elija, pritariu vyro pasiutimui unsure.gif Ziurek, nenusivaryk nuo koju savo tempu.

Nu, suknes, batus, jau maciau, pakomentavau, liuks thumbup.gif Tavo batus net sesei pareklamavau mirksiukas.gif

Labas 4u.gif Jep, saule sviecia, jega thumbup.gif
Atsakyti
Labukas

Elija,mesk ir cia savo suknele ir batus bigsmile.gif O jums Bicester outlet nearciau butu g.gif Jie dar geresni,nei Ashfordas mirksiukas.gif Tik,kad nuo rytu i ta Bicesteri vaziuot 2h doh.gif is ju viena valanda vien is Londono isvazineji...

Mes vakar i Braitona,tiksliau i Hove nuvarem mirksiukas.gif Bandziau issimaudyt,bet jau tooooks ledinis vanduo doh.gif Dar isokau,bet net kvapa uzeme,visiskai paplaukt neina,tai greit i kranta parvariau biggrin.gif Idegt irgi neidegem..Sugedo tas purskiklis saules kremo,tai taip i ranka isipylem ir issitepem..Ryskiai daug issitepem lotuliukas.gif

Siandien irgi silta,faina bigsmile.gif Vasara savaitgaliais nenoreciau dirbt ax.gif Elija,o darbo dienom turi koki darba?Ar tik savaitgaliais dirbsi?
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2016 06 06, 10:48)
O jeeee.. I.Elija, pritariu vyro pasiutimui  unsure.gif Ziurek, nenusivaryk nuo koju savo tempu.

Nu, suknes, batus, jau maciau, pakomentavau, liuks  thumbup.gif Tavo batus net sesei pareklamavau  mirksiukas.gif

Labas  4u.gif Jep, saule sviecia, jega  thumbup.gif

Kazkaip nemoku as gyventi.Man istisai tu pinigu truksta.Dabar dar ir masinos geresnes uzsimaniau.Skakiau per vasara uzsidirbsiu.Zodziu labai gera atlyginima pazadejo.Per sav vos ne 500 ivirinsiu,tai del to ir sutikau.Bijau ir as to nusivarymo.Tik vyliuosi kad cia tik per vasara.
Nu va,matai,o sakei kad mano batai schmoll.gif . lotuliukas.gif .Nusipirk ir tu.Nepakartojami!
Papildyta:
QUOTE(giega @ 2016 06 06, 10:58)
Labukas

Elija,mesk ir cia savo suknele ir batus bigsmile.gif O jums Bicester outlet nearciau butu g.gif Jie dar geresni,nei Ashfordas mirksiukas.gif Tik,kad nuo rytu i ta Bicesteri vaziuot 2h doh.gif is ju viena valanda vien is Londono isvazineji...

Mes vakar i Braitona,tiksliau i Hove nuvarem mirksiukas.gif Bandziau issimaudyt,bet jau tooooks ledinis vanduo doh.gif Dar isokau,bet net kvapa uzeme,visiskai paplaukt neina,tai greit i kranta parvariau biggrin.gif Idegt irgi neidegem..Sugedo tas purskiklis saules kremo,tai taip i ranka isipylem ir issitepem..Ryskiai daug issitepem lotuliukas.gif

Siandien irgi silta,faina bigsmile.gif Vasara savaitgaliais nenoreciau dirbt ax.gif Elija,o darbo dienom turi koki darba?Ar tik savaitgaliais dirbsi?

user posted image

user posted image

Taigi mes vakar dar karbofkej atbuvome.Uz visas siuksles uzdirbom 60 svaru .Taigi as ramiai negaliu ju neprasikus. lotuliukas.gif .O ir tas isgirtasis outletas nepertoliausiai. .Nuvarem apsiuostyti.O zinok Biscteri taip niekad neesu buvusi.Vis sakau vaziuosiu kada pinigu turesiu.O ju kaip nera taip nera doh.gif .
Turiu as darba ir savaiteje.Tik atlyginimas mazesnis,negu buvo praejusiame darbe.Problema kad pilnu pajegumu pradesiu dirbti tik nuo Liepos men.Dabar dar valandos nera pastovios,makaluoja jie man.Bet kontraktas isigalioja nuo Liepos.Dar man visokiu nereikalingu atostogu pridave,nei siokiu nei tokiu,nors ir mokes uz jas,bet as i ju vieta pasiemiau komandiruotes.Zodziu kalsiu bapkes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo I.Elija: 06 birželio 2016 - 10:23
Batai ir man schmoll.gif Suknele dar parodyk bigsmile.gif
Atsakyti
Aš pareklamavau patogumą, ne grožį biggrin.gif Kroksai gražesni biggrin.gif
Atsakyti