QUOTE(Limcamca @ 2016 06 06, 10:48)
O jeeee.. I.Elija, pritariu vyro pasiutimui
Ziurek, nenusivaryk nuo koju savo tempu.
Nu, suknes, batus, jau maciau, pakomentavau, liuks
Tavo batus net sesei pareklamavau
Labas
Jep, saule sviecia, jega
Kazkaip nemoku as gyventi.Man istisai tu pinigu truksta.Dabar dar ir masinos geresnes uzsimaniau.Skakiau per vasara uzsidirbsiu.Zodziu labai gera atlyginima pazadejo.Per sav vos ne 500 ivirinsiu,tai del to ir sutikau.Bijau ir as to nusivarymo.Tik vyliuosi kad cia tik per vasara.
Nu va,matai,o sakei kad mano batai
.
.Nusipirk ir tu.Nepakartojami!
Papildyta:
QUOTE(giega @ 2016 06 06, 10:58)
Labukas
Elija,mesk ir cia savo suknele ir batus
O jums Bicester outlet nearciau butu
Jie dar geresni,nei Ashfordas
Tik,kad nuo rytu i ta Bicesteri vaziuot 2h
is ju viena valanda vien is Londono isvazineji...
Mes vakar i Braitona,tiksliau i Hove nuvarem
Bandziau issimaudyt,bet jau tooooks ledinis vanduo
Dar isokau,bet net kvapa uzeme,visiskai paplaukt neina,tai greit i kranta parvariau
Idegt irgi neidegem..Sugedo tas purskiklis saules kremo,tai taip i ranka isipylem ir issitepem..Ryskiai daug issitepem
Siandien irgi silta,faina
Vasara savaitgaliais nenoreciau dirbt
Elija,o darbo dienom turi koki darba?Ar tik savaitgaliais dirbsi?
Taigi mes vakar dar karbofkej atbuvome.Uz visas siuksles uzdirbom 60 svaru .Taigi as ramiai negaliu ju neprasikus.
.O ir tas isgirtasis outletas nepertoliausiai. .Nuvarem apsiuostyti.O zinok Biscteri taip niekad neesu buvusi.Vis sakau vaziuosiu kada pinigu turesiu.O ju kaip nera taip nera
.
Turiu as darba ir savaiteje.Tik atlyginimas mazesnis,negu buvo praejusiame darbe.Problema kad pilnu pajegumu pradesiu dirbti tik nuo Liepos men.Dabar dar valandos nera pastovios,makaluoja jie man.Bet kontraktas isigalioja nuo Liepos.Dar man visokiu nereikalingu atostogu pridave,nei siokiu nei tokiu,nors ir mokes uz jas,bet as i ju vieta pasiemiau komandiruotes.Zodziu kalsiu bapkes.