Ačiū atsakiusioms dėl padalinimo!!!
Katros mulčiuojat pomidorus, patarkit, turiu šiam momentui pernykštės sugrėbtos žolės, ar didelis yra skirtumas, mulčiuoti ta pernykšte ir šviežiai nupjauta? Sena mulčiuot dabar galėčiau, galiu ir naujos palaukti kažkiek, ačiū!
Ir kaip be jūsų
QUOTE(saintlina @ 2016 05 19, 08:15)
kai šalnos nedidukės, tai ir blogio nėra Nors nemanau, kad pas mus ir polikarbonatinis panacėja būtų.
vat aš irgi niekaip nesuprantu pas mane šiltnamis polikarbonatinis, paryčiais kiek lauke, tiek ir šiltnamyje, na, gal 1 laipsniu daugiau... visi sujungimai užklijuoti ta blizgančia juosta. Jei tik praneša šalnas, būtinai dangstau papildomai
Papildyta:
QUOTE(kenis @ 2016 05 19, 12:54)
Ačiū atsakiusioms dėl padalinimo!!!
Katros mulčiuojat pomidorus, patarkit, turiu šiam momentui pernykštės sugrėbtos žolės, ar didelis yra skirtumas, mulčiuoti ta pernykšte ir šviežiai nupjauta? Sena mulčiuot dabar galėčiau, galiu ir naujos palaukti kažkiek, ačiū!
Ir kaip be jūsų
Ir kaip be jūsų
manau, kad galima ir pernykšte mulčiuot. Mulčiuoja merginos ir šiaudais.
QUOTE(smilga1972 @ 2016 05 19, 13:33)
Nu įdėjau dabar į vandenį (aišku jau apvytus ta viršūnė ) ir stebėsiu, kas vyksta... Iš to pagrindinio stiebo aišku gal ir išaugs ūglių, bet kol sulauksiu pomidorų, tai ir žiema ateis ko gero
taigi ne vieną pomidorą auginat, kad dėl derliaus pergyvent Išleis šaknis ir viršūnė, ir prileis pažastėlių apatinė dalis. Net abejonių nėr. Pažastėlės atskirai pasodintos ir tai derlių spėja sunokint, ir nemažą.
QUOTE(saintlina @ 2016 05 19, 14:18)
taigi ne vieną pomidorą auginat, kad dėl derliaus pergyvent Išleis šaknis ir viršūnė, ir prileis pažastėlių apatinė dalis. Net abejonių nėr. Pažastėlės atskirai pasodintos ir tai derlių spėja sunokint, ir nemažą.
Ačiū labai už paguodą Balkone auginu vos 5 daigus skirtingus, tai kiekvienas aukso vertės Tikiuosi dar ir iš šito kažkas išeis
Snaige, kaip visad Ar ten kampe paprikos?
QUOTE(snaige123 @ 2016 05 19, 18:06)
2 vakarų darbas , beliko užmulčiuoti ale žolė lėtai kažko pradėjo augti
Nerealu. Tu kada nors visa grozi su pomikais nufotkink.
QUOTE(zydinti_gele @ 2016 05 19, 21:30)
Nerealu. Tu kada nors visa grozi su pomikais nufotkink.
Kai prasideda pomidorai ne fotosesija rupi 😂 Nu bet pasistengsiu šiemet gal
QUOTE(snaige123 @ 2016 05 19, 19:06)
2 vakarų darbas , beliko užmulčiuoti ale žolė lėtai kažko pradėjo augti nėra ką pjauti
Nuostabu, lyg būtų kokia Ukraina, o ne Lietuva. Snaige, ar visos veislės lauko?
QUOTE(kice @ 2016 05 20, 09:24)
aik tu sau.. Ale kas tiek suvalgys?!
Man irgi tas klausimas nuo vakar nakties šalia vaikšto
Čia rimtai, asmeniniams poreikiams..? Tada labai gausiai familijai. O darbo kiek Plantacijos Bet gražu.
Aš 10 vakar įkišau laukinukų (bet man gali sakyt, pirmas kartas ). Ir tai anyta būrė aplink vaikščiodama, "be reikalo, pilnas mano šiltnamis, nesuvalgysim" Lyg aš jai sodinčiau