Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų lysvės žydi

Ačiū atsakiusioms dėl padalinimo!!!

Katros mulčiuojat pomidorus, patarkit, turiu šiam momentui pernykštės sugrėbtos žolės, ar didelis yra skirtumas, mulčiuoti ta pernykšte ir šviežiai nupjauta? Sena mulčiuot dabar galėčiau, galiu ir naujos palaukti kažkiek, ačiū!
Ir kaip be jūsų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2016 05 19, 08:15)
kai šalnos nedidukės, tai ir blogio nėra smile.gif Nors nemanau, kad pas mus ir polikarbonatinis panacėja būtų.

vat aš irgi niekaip nesuprantu g.gif pas mane šiltnamis polikarbonatinis, paryčiais kiek lauke, tiek ir šiltnamyje, na, gal 1 laipsniu daugiau... visi sujungimai užklijuoti ta blizgančia juosta. Jei tik praneša šalnas, būtinai dangstau papildomai
Papildyta:
QUOTE(kenis @ 2016 05 19, 12:54)
Ačiū atsakiusioms dėl padalinimo!!! 

Katros mulčiuojat pomidorus, patarkit, turiu šiam momentui pernykštės sugrėbtos žolės, ar didelis yra skirtumas, mulčiuoti ta pernykšte ir šviežiai nupjauta? Sena mulčiuot dabar galėčiau, galiu ir naujos palaukti kažkiek, ačiū!
Ir kaip be jūsų  4u.gif

manau, kad galima ir pernykšte mulčiuot. Mulčiuoja merginos ir šiaudais.
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2016 05 19, 13:33)
Nu įdėjau dabar į vandenį (aišku jau apvytus ta viršūnė  verysad.gif ) ir stebėsiu, kas vyksta... Iš to pagrindinio stiebo aišku gal ir išaugs ūglių, bet kol sulauksiu pomidorų, tai ir žiema ateis ko gero  doh.gif

taigi ne vieną pomidorą auginat, kad dėl derliaus pergyvent blink.gif Išleis šaknis ir viršūnė, ir prileis pažastėlių apatinė dalis. Net abejonių nėr. Pažastėlės atskirai pasodintos ir tai derlių spėja sunokint, ir nemažą.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2016 05 19, 14:18)
taigi ne vieną pomidorą auginat, kad dėl derliaus pergyvent  blink.gif Išleis šaknis ir viršūnė, ir prileis pažastėlių apatinė dalis. Net abejonių nėr. Pažastėlės atskirai pasodintos ir tai derlių spėja sunokint, ir nemažą.

Ačiū labai už paguodą smile.gif Balkone auginu vos 5 daigus skirtingus, tai kiekvienas aukso vertės wink.gif Tikiuosi dar ir iš šito kažkas išeis wink.gif
Atsakyti
2 vakarų darbas , beliko užmulčiuoti ale žolė lėtai kažko pradėjo augti nėra ką pjauti g.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo snaige123: 19 gegužės 2016 - 18:14
Snaige, kaip visad thumbup.gif Ar ten kampe paprikos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2016 05 19, 20:29)
Snaige, kaip visad  thumbup.gif  Ar ten kampe paprikos?  g.gif

Antroj nuotraukoj pirmos 3 eilės paprikų😉

Jei apie kampa tai ten naujas braškynas 😀

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo snaige123: 19 gegužės 2016 - 20:15
QUOTE(snaige123 @ 2016 05 19, 18:06)
2 vakarų darbas , beliko užmulčiuoti ale žolė lėtai kažko pradėjo augti

Nerealu. drinks_cheers.gif thumbup.gif thumbup.gif Tu kada nors visa grozi su pomikais nufotkink.
Atsakyti
QUOTE(zydinti_gele @ 2016 05 19, 21:30)
Nerealu.  drinks_cheers.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Tu kada nors visa grozi su pomikais nufotkink.

Kai prasideda pomidorai ne fotosesija rupi 😂 Nu bet pasistengsiu šiemet gal lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(snaige123 @ 2016 05 19, 19:06)
2 vakarų darbas , beliko užmulčiuoti ale žolė lėtai kažko pradėjo augti  nėra ką pjauti g.gif

Nuostabu, lyg būtų kokia Ukraina, o ne Lietuva. wub.gif Snaige, ar visos veislės lauko?
Atsakyti
QUOTE(snaige123 @ 2016 05 19, 18:06)
2 vakarų darbas , beliko užmulčiuoti ale žolė lėtai kažko pradėjo augti  nėra ką pjauti g.gif

user posted image

user posted image

aik tu sau.. Ale kas tiek suvalgys?! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2016 05 20, 09:24)
aik tu sau.. Ale kas tiek suvalgys?! biggrin.gif

bigsmile.gif Man irgi tas klausimas nuo vakar nakties šalia vaikšto biggrin.gif
Čia rimtai, asmeniniams poreikiams..? Tada labai gausiai familijai. O darbo kiek swoon.gif 4u.gif Plantacijos blink.gif Bet gražu.

Aš 10 vakar įkišau laukinukų (bet man gali sakyt, pirmas kartas biggrin.gif ). Ir tai anyta būrė aplink vaikščiodama, "be reikalo, pilnas mano šiltnamis, nesuvalgysim" doh.gif Lyg aš jai sodinčiau cool.gif
Atsakyti