Dumse, o Zebra Rita pas tave kokie? Pas mane šiemet su veislių žymėjimu visiškai blogai. Tai žodžiu turiu du krūmus, kurie pažymėti kaip Zebra Rita. Bet vienas turi labai daug pomidorų, bet nedideli. O kitas turi tokias kekes vidutines, bet pomidorai žymiai didesni. Įdomu, kuris iš jų yra tikras Zebra Rita.
ŽS išgirdau, kad reikia purkšti boru jeigu mėto žiedus. Bet pati nebandžiau. Nebuvo laiko. Bet pas mane ir nemėto labai smarkiai.
QUOTE(Dumsė @ 2016 07 07, 21:11)
Labai labai nudžiugino Grigorij Altai - dideli, labai patrauklios, dar man nematytos spalvos ankstyvi pomidorai, taip pat ir veislė pavadinimu 1884.
Hippy Zebra -labai derlinga ir ankstyva ir Zebra Rita taip pat.
Iš juodų- Čiornoje serdce, Vorlon labai derlingi, Brazilian Beauty ankstyvas, nedideliais apvaliais skaniais vaisiais.
Iš žalių- Grub's mistery green patiko, žalias obuolys nuostabus, dideliais vaisiais ir jų daug, žalia šokoladka labai simpatiška, o Absinthe- nieko gero nesigavo, vaisiai deformuoti, lapai kažkodėl džiūvo.
o gal galima tų džiuginančių veislių nuotraukų? Tema visai numirusi šiais metais, nėr kur akių paganyt
Gsmart, kokios veisles pas tave netike?Patikrinsiu su su savom, paziuresim ar atitiks. Nors kaltinti veisliu as nelinkus, manau, kad nepalankios siemet joms salygos. Pas kitas merginas jos buvo derlingos pernai metais.
Dumse, duok valerijono, nervai nelaiko i tokius vaizdus beziurint
QUOTE(Gsmart @ 2016 07 08, 19:28)
Netikusios veislės, nėra didelio derliaus
Paprasčiausiai jauni augalai dar. Kada sėta ? O meta žiedus, nes labai karšta buvo. Pas daugelį, manau taip yra
Papildyta:
QUOTE(sypt @ 2016 07 08, 20:04)
Sypt, turi hibridų, pati turi vaizdų Tik kelk nuotraukų Yra ir nekokių vaizdelių , tik ranka nekyla juos fotografuoti
QUOTE(daimura @ 2016 07 08, 21:16)
Labai graži Liskin Nos forma, reikia skonio sulaukti.
Gražios tos lapės nosytės
Papildyta:
QUOTE(meskalepeska @ 2016 07 08, 21:16)
dešinėje lapas aiškesnis. Margas toks.
Nieko čia blogo nesimato. Gal kitos ką įžiūrės