Nu pasakysiu ir mane kas dziugina is veisliu, tai butu Skariai, gausa didele, toliau Cuor di bue ir Ex citrina, bet siuos as jau daug metu turiu, tik kitu De barao pavadinimu. O va Zagadka prirody, jau tikra zagadka
Turiu 2 krumus, augalai galingi, o pomidoru 0. Gal kuri auginote Limonyj gigant? Siaip is pavadinimo sprendziant, tai turetu nemazi vaisiai buti, o pas mane ciut didesni uz putpeles kiausinius ir jau rausta. Aisku cia pretenziju neprireiksi, nes dauguma pomidoru jau kokius vaisius uzaugino, tokius ir nokina, karsciai manau kalti.Dar Arbuziniai man kazkokie neaiskus, nespeju depiliuoti, derlius irgi ne kazi koks.Beje kaip ten su tuo Blinda? Jis ten pimpius ar kiausus turi auginti? Laukiu siemet ilgu pomidoru, o visi kazkokie apvalus
Ai Orange banane pailgi, apsimelavau truputi
Jei su Kosmonavt Volkov varycia i menuli, nustipcia is bado, nes ir zemej jau labai svelniai tariant ne kazka.Uztai Nadezda Tarasenko biski padeti gerina. Aladino lempa turi 1 pomidora:cokolis trumpas, o pati lempa laaabai issipletus i sonus
Kol kas pas mane jau noksta Zorza, Detskij sladkij ir Sibirskij skorospelyj. Saintlina, lenkiuosi tau iki zemes, kad paprotinai dar hibridu isigyti, nes su veislemis pas mane ne kazkas. Ziedus bezbonai meta, palaistyt normaliai negaliu, tik geltonuoja ant zemes...